Έλεγα να κάνω κι εγώ αντίστοιχο ποστ!

Σήμερα παρέλαβα Tribeca, Torque, Freedom, Bella Valente και Captain Jack. Από τα υγρά της Halo είχα δοκιμάσει μόνο Tribeca και Prime. Το Tribeca δεν το συζητώ, απλά όνειρο! Το Prime πάλι όχι και τόσο. Το καλό -για μένα- είναι ότι απ'ό,τι έχω διαβάσει, το Prime είναι αρκετά διαφορετικό απ'τα υπόλοιπα της Halo, τη στιγμή που τα υπόλοιπα -λένε ότι- μοιράζονται κοινά στοιχεία, χωρίς φυσικά να είναι τα ίδια.
Τέλος πάντων, αρκετά με τον πρόλογο!

Όλα τα υγρά είναι 18mg σε καινούριους ατμο (το καθένα στον δικό του) εκτός από captain jack που πήρα το μικρό μπουκαλάκι στα 12mg, και τα ατμίζω με το ICE από funstore.
Tribeca: Είναι η δεύτερη φορά που παραγγέλνω το συγκεκριμένο υγρό. Το πρώτο μπουκαλάκι των 30ml έφυγε μέσα σε δύο εβδομάδες και έπεσε πάνω στην περίοδο της μεγάλης έλλειψης. Μου είχαν μείνει 2-3 ml οπότε τα κράτησα κάμποσο καιρό ατμίζοντας μόνο λίγο το βράδυ. Πρέπει να είχε ωριμάσει τέρμα γιατί με το που άνοιξα σήμερα το καινούριο μπουκαλάκι, ήταν μια εντελώς διαφορετική μυρωδιά και γεύση!! Εννοείται πως είναι έτσι κι αλλιώς πολύ ωραίο, (κυρίως μου βγάζει ξύλο και καραμέλα) αλλά ρε παιδιά δεν είχα συνειδητοποιήσει τέτοια διαφορά με την ωρίμανση!! Οπότε θα πρότεινα σ'αυτούς που δεν τους άρεσε να περιμένουν κανα διβδόμαδο, που η γεύση γίνεται..στρογγυλή είναι η λέξη που μου ταιριάζει πιο πολύ.
Torque: Μου έβγαλε μια ξυλώδη και λίγο γλυκιά μυρωδιά, σαν το Tribeca, αλλά όχι και τόσο γλυκό. Προσωπικά μου άρεσε πολύ, και ανυπομονώ να περάσουν λίγες μέρες για να βγάλει τον πραγματικό του εαυτό..!
Freedom: Να πω την αλήθεια απογοητεύτηκα λίγο. Μου θύμισε λίγο μούχλα νομίζω μαζί με κάτι ελάχιστα ξινό. Υπάρχει κανείς που να του λέει κάτι αυτό? Αλλά ελπίζω ότι αυτό θα αλλάξει με τον καιρό, αφού φαίνεται ότι το freedom αρέσει σε πολλούς.
Captain Jack: Woooa!! Πολύ έντονη καπνίλα-τριανταφυλλίλα-κερασίλα!! Κι όμως όλα αυτά τα λέω με την καλή έννοια! Δεν ξέρω αν τελικά θα το αντέξω για all day, όμως η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ θετική.
edit: Μου είπαν ότι μυρίζει και μέλι..όντως!!

Το Bella δεν το'χω δοκιμάσει ακόμη. Είπα να γράψω εδώ και τώρα τις απόψεις μου για τα Halo τώρα που είναι..μικρά κι ανώριμα

και σε καμιά βδομάδα-10 μέρες να ξαναγράψω για να δούμε διαφορές!

Συγχώνευση μηνυμάτων: Νοε 09, 2011, 13:34
Bella Valente: Το δοκίμασα τελικά χθες με μια επιφύλαξη, αφού είχα δοκιμάσει υγρό με γεύση πούρου και πιο παλιά και απλά αηδίασα τη ζωή μου. Αυτό είναι τέλειο!!! Ειδικά για χειμώνα μ'άρεσε πάρα πολύ.. Έχει μια ζεστή γεύση βανίλιας και καλού καπνού και ανυπομονώ να πάρει την τελική του μορφή (ή καλύτερα γεύση) σε λίγες μέρες..!