Δεν διαφωνώ σε κάτι απο όλα τα παραπάνω, απλά κάποια πράγματα όπως ανέφερε και ο
iPant τα θεωρώ
αυτόνόητα άρα όντως δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε.
Εννοείται πως όλα είναι
υποκειμενικά αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να πάψουμε να εκφέρουμε την όποια υποκοιμενική κατά τα άλλα άποψη μας. Τώρα αν αυτό που περιγράφω εγώ ο άλλος το δει σαν κανόνα, ε μάλλον τόσο μυαλό θα έχει. Και εγώ διαβάζω εδω μέσα κριτικές και απόψεις αλλά προσπαθώ να διαβάσω πολλές ώστε να πάρω μια αίσθηση ολοκληρωμένη. Μια συνισταμένη των απόψεων γενικά. Άρα όσο περισσότερες είναι οι απόψεις, ασχέτως απο το αν είναι θετικές ή αρνητικές ή απο το πόσο απόλυτες μπορεί να φαίνονται στη περιγραφή τους, τόσο το καλύτερο και τόσο πιο ασφαλές το συμπέρασμα.
Με άλλα λόγια το αν υπάρχει κίνδυνος να δωθεί λάθος εντύπωση για κάποιο υγρό ώστε άλλο να περιμένουμε και άλλο να αντιλαμβανόμαστε όταν το δοκιμάζουμε, οφείλεται κυρίως στην
έλειψη (υποκειμένικών εννοείται) απόψεων ή στη μη επαρκής αναζήτηση του ενδιαφερόμενου και όχι στην
ύπαρξη αυτών των απόψεων, καθώς αν δεν υπήρχαν, δεν θα είχαμε τίποτα απολύτως γύρω απο το οποίο θα μπορούσαμε να πάρουμε μια απόφαση. Αντικειμενική άποψη δεν μπορεί να υπάρξει, Καλύτερα όμως πολλές υποκειμενικές απόψεις παρά "σκοτάδι".
Βέβαια καλό είναι να υπενθυμιζεται που και που προς αποφυγή περεξηγήσεων. Κατά τα άλλα κουβέντα να γίνεται...

.... Το
voodoo αραιωμένο ατμίζετε πλέον αλλά δεν θα δώσω και 20άρικο για αυτό το υγρό. Τώρα το
Torque το έχω και αναπάυεται αραιωμένο αλλά δεν νομίζω να ξαναλερώσω αντίσταση για να το δοκιμάσω αργότερα. Αν όμως το κάνω, είτε δω διαφορά έιτε όχι, θα επανέλθω να δώσω την "
υποκειμενική μου άποψη" άλλη μια φορά

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Από εκεί και πέρα, εξαιρετικά καπνικά είναι τα Black Note και πολύ καλά τα El Toro. Και τα δυο είναι ΝΕΤ, που σημαίνει και περισσότερα κατάλοιπα στις αντιστάσεις (ειδικα τα El Toro)
Το ΝΕΤ τι σημαίνει? Εννοώ απο πού βγαίνει....πως μεταφράζεται?
Για να πάρω μια αίσθηση για τα
El toro....επειδή η χειρότερη εμπειρία που είχα απο κατάλοιπα ήταν απο το
Relax-Eliquid France, αν κάποιος τα έχει δοκιμάσει και τα 2, συγκριτικά τα El Toro που βρίσκονται? Το ίδιο?, χειρότερα?...πολύ χειρότερα?