Καλησπέρα στην παρέα, μετά από 11 μέρες που έχω κάνει εγγραφή στο forum και καθημερινής παρακολούθησης των θεμάτων έμαθα πολλά για το η.τ. και κυρίως για τα υγρά αναπλήρωσης, εγώ ξεκίνησα πριν δυο μήνες και κάτι μέρες με eGo-T

στην αρχή και μετά με eGo-C της Ovale :respect:κλάσης ανώτερος από κάθε πλευρά ατμού αλλοίωσης αρώματος κ.τ.λ.π. και
virzinia 16mg nobacco πήγε κουβά την δεύτερη μέρα, μετά ανακάλυψα το
Desert Blend (Kamel) Black Label 11mg της Decadent Vapours πάρα πολύ καλό άρωμα τσιγάρου το οποίο ακόμα ατμίζω χωρίς να με κουράζει ούτε να με πειράζει λαιμό κ.τ.λ.π. συνέχισα με Decadent Vapours 5 ακόμη Flavors καμιά σε τσιγάρο όλα κουβά μέχρι που ήρθα σε επαφή τυχαία με
Ηalo το Prime τράκα από φιλαράκι αμέσως άλλαξα γνώμη για τα E-Liquid και το πόσο κοντά μπορούν να μας φέρουν στην αίσθηση του κ.τ. Το
Primeμου θύμισε όταν πριν από 20 χρόνια κάπνιζα rothmans royals, πήγα την επόμενη μέρα και το πήρα στα 12mg30ml το δοκίμασα κατευθείαν μόλις το άνοιξα καμιά σχέση το άφησα 48ωρες και από τότε και μετά το ατμίζω κάθε πρωί με καφέ, μετά πήρα το
Freedom Juice 12mg30ml με το άνοιγμα δοκιμή κατευθείαν αναγούλα σαν κολόνια aftershave λέω θα αλλάξει 48ωρες μετά τίποτα 60ωρες........... μια εβδομάδα πάλι τίποτα θα το αφήσω να δω πότε θα ξεθυμάνει απορώ πως είναι δεύτερο στις προτιμήσεις, μετά δοκίμασα το περιβόητο
Tribeca 12mg30ml 48ωρες μετά, όντος πολύ καλό τσιγαρίσιο άρωμα ότι ποιο κοντά σε κ.τ. άλλα λίγο με χαλάει το λαιμό είναι αρκετά ξηρό το διόρθωσα ώμος βάζοντας 2/3 Tribeca και 1/3
Hellas Blend Black Label το οποίο έχει 50%PG-50%VG και φέρνει λίγο πολύ λίγο το Tribeca αν έβαζαν περισσότερο άρωμα ίσος να λέγαμε ότι είναι ο άξιος αντικαταστάτης του Tribeca, και τέλος επιτέλους πήρα το
Torque και αυτό 12mg30ml 48ωρες μετά, καμιά σχέση με άφιλτρο τσιγάρο που λένε στην
http://www.ivape.eu/e-liquid/halo-purity/torque-56-halo-e-liquid.html ώμος έχει ένα εκπληκτικό άρωμα κάτι μεταξύ πολύ πολύ ελαφριάς Γαλλικής πίπας και ποιοτικού καπνού Tobacco

μου άρεσε το ατμίζω καθημερινά τώρα για τα υπόλοιπα δεν τα δοκίμασα και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, το μεγαλύτερο ώμος θέμα είναι που θα βρούμε Halo η αγορά στέγνωσε έχουν μείνει μόνο κάτι λίγα σε 24mg

νικοτίνη τι να τα αραιώσω με 0mg VG άοσμη ή με Hellas Blend Black Label στα 0mg αν βγει μάπα το καρπούζι, τέλος πάντων παίδες έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο E-Liquid που να πλησιάζει έστω στο ελάχιστο τα
best off Halo