Τελικά όντως έχω βολευτεί με τις eGo μπαταρίες και τα λυπάμαι να κάθονται στο ντουλάπι.
Συν ότι η γυναίκα μου το παράτησε το ΗΤ ακόμα δεν το ξεκίνησε, και περισσεύει και το δικό της κουτάκι. Οπότε:
- κουτάκι VV by Sokin με stress buttonStress button = μπορείς να ρυθμίσεις 2 συγκεκριμένες τάσεις που προτιμάς και ανά πάσα στιγμή να τις εναλλάσεις με ένα διακόπτη.
Δηλαδή all-day vaping στο χαμηλό και όποτε θέλεις κλικ και πας στο υψηλό. Παίρνει 2 x 14500 και έχει πολύ καλή απόδοση. Με οθόνη ένδειξης τάσης.
Να σημειώσω ότι λόγω απροσεξίας δικής μου με έναν αντάπτορα 510-eGo, έχει ξεκολλήσει λίγο ο κονέκτορας στο κουτάκι και στο τέλος του βιδώματος του ατμο ο κονέκτορας δεν είναι σταθερός, αλλά γυρίζει λίγο. Δουλεύει κανονικά, αλλά καλό είναι να στερεωθεί. Λύνεται πολύ εύκολα αν πιάνουν λίγο τα χέρια σας (με θερμοκόλληση σιλικόνης), ή με pm στον Sokin...
- κουτάκι MODaBOX Είναι αυτό εδώ αλλά ντυμένο με carbon όπως βλέπετε στις φωτογραφίες. Μικρό, βολικό και όμορφο.
Παίρνει 1 x 14500 και είναι χωρίς καθόλου κύκλωμα, δηλαδή δίνει σταθερά ότι ρεύμα δίνει η μπαταρία.
- 6 μπαταρίες 14500 protectedΕίναι 4 μπλε Trustfire 900mah με χρήση 4 μηνών περίπου και 2 πρακτικά καινούριες AW IMR 600mah με 4-5 φορτίσεις.
- Φορτιστής XTAR WP2Ο γνωστός πολύ καλός φορτιστής στο κουτί του με spacers, καλώδια κτλ σαν καινούριος.
Όλα μαζί είναι μία πολύ καλή και κυρίως ολοκληρωμένη λύση για ένα ή προφανώς και για δύο άτομα.
Τιμή για όλα
75EUR, μόνο από Αθήνα και μόνο πακέτο (εκτός αν βρεθούν αγοραστές ταυτόχρονα για όλα...).

Διορθωση τιτλου