vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

411 επισκέπτες, 0 χρήστες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Εθεάθη συνατμιστής!

Αποσυνδεδεμένος seth2769

• **
  • 271
  • Φύλο: Άντρας
    • Cran e-liquis Russia SPB
Απ: Εθεάθη συνατμιστής!
« Απάντηση #1050 στις: Αυγ 22, 2014, 22:49 »
καφετερια στην αυλωνα, πινοντας καφε ,χαζευω την κινηση ...απεναντι μου πιανει το ματι μου μεσηλικα με Ego-c να ατμιζει και να χαζευει και αυτος ...

ατμιζα στα 14w με Tobh Dripper και παρολο που ειχε αερακι ,στι πρωτες Τζουρες τα συννεφα ηταν ορατα εως μεγαλα...

Ο τυπος απεναντι γουρλωνει τα ματια ..και μια κοιταει εμενα ,μια το Ego του...

Σηκωνεται ..ερχεται σιγα σιγα ...μου λεει...ρε μεγαλε πως το κανεις αυτο ?

πως βγαζεις τοσο πολυ πραμα ? εγω παιδευομαι με αυτο το ματζαφλαρι τοσο καιρο ..αλλα τπτ. :)

του λεω δεν φταις εσυ ...ειναι θεμα εξοπλισμου 

μολις του λεω για τον Τobh  σε συνδιασμο με το Dna30,με σταματαει και μου λεει ,  Dna30? αααα ,αυτο ειναι που κανει ολη την δουλεια εεεε?

Και με αποτελειωνει λεγοντας ...ρε φιλε μου ,κανε μου μια χαρη ...θα μου βαλεις και εμενα λιγο Dna30? βαλε μου λιγο μονο να χαρω και εγω....

περριτο να σας πω οτι κοντεψε να μου πεσει το μοντ αποτα χερια... :laugh1:

αλλα μετα θυμηθηκα οτι & εγω πριν 3 χρονια το ιδιο ασχετος ημουν....& καθισα και του εξηγησα το παραμυθι!!

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1258
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #1051 στις: Αυγ 23, 2014, 18:51 »
Σήμερα το μεσημεράκι, στην Καισαριανή στη λαδόκολλα, τύπος με γυαλί, Vamo V5 με 18350 και πάνω έναν τανκάτο.. Πιθανόν keyfun με nano kit ή eviva, τέλος πάντων, τανκάτο.

Αποσυνδεδεμένος rexakos

• 581
  • Παλι με χρονια με καιρους,παλι δικα μας θα ναι!!!!
« Απάντηση #1052 στις: Αυγ 23, 2014, 21:27 »
παω σημερα στο παζαρι που γινεται στην πολη της ροδου.εκει λοιπον που ειμαι σε εναν παγκο και ψωνιζω τις ωραιες ντοματουλες μου,ακουω τον κυριο που εχει τον παγκο να λεει στην διπλα κυρια αλλου παγκου...ασε ρε 'σει δεν τα μπορω εγω αυτα,πρεπει να κουβαλαω μπαταριες μαζι μου,υγρα κ.τ.λ, και λεω οπα, κατι γινεται εδω...σηκωνω το κεφαλι μου και βλεπω μια κυρια γυρω στα 60 με μια σπινερ και εναν bdc.αμεσως παιρνω μερος στην συζυτηση :laugh1: και λεω στον κυριο(μεγαλυτερος απο την αλλη κυρια)εχει δικιο η κυρια του λεω τη καθεσαι ακομη με το παλιοτσιγαρο...αχ βρε αγορι μου,μου λεει..ξερω και γω κανει δουλεια αυτο το πραγμα?πως δεν κανει του λεω εγω καπνιζα 2 πακετα και τωρα εχω να το βαλω στο στομα μου ενα χρονο...πριν τελειωσω την συζητηση,ερχεται και ενας περαστικος(γυρω στα 50),που μας ακουσε..ετσι, ετσι,μου λεει,πες του τα γιατι δεν ακουει...και βγαζει μια ego με εναν bdc κι αυτος.οπα λεω τη γινεται...σε φωλια επεσα?με ρωταει η γυναικα εσυ αγορι μου τη εχεις?και τη βγαζω το εργαλειο :idiot1: :idiot1: elevator v2 με eviva απο πανω και   :o :o .αααα αυτο ειναι μου λεει που αλαζει τα volt ε?μου το δινεις να το δειξω στον αντρα μου που θελει να παρει κι αυτος......και μεγαλωνει η παρεα.....4 στον αριθμο.οπως καταλαβαινετε εμπλεξα...αφου εκατσα κανενα μιαωρο εκει μεχρι να τους εξηγησω τελικα...εφυγα και με δυο τσαντες τσαμπα ντοματες και μελιτζανες :respect: :respect: .Συμπερασμα..το ατμισμα μας ενωνει!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 24, 2014, 06:49 από rexakos »

Αποσυνδεδεμένος Stepeha

• Αρχ#δια
  • 3070
  • Ναυαγοσώστης σε πιτσαρία καλλυντικών
« Απάντηση #1053 στις: Αυγ 23, 2014, 21:34 »
Άλλο ένα παλικαρι σήμερα σε παιδική χαρά του Χαλανδρίου. Δεν είπαμε και πολλά γιατί κυνηγούσαμε τα μικρά μας. Πάντως πρέπει αν κατάλαβα καλά να είναι μέλος του φόρουμ. Για να δούμε, θα διαβάσει εδω; :)

Αποσυνδεδεμένος mantos

• ~One atty to rule them ALL!!!~
  • 930
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #1054 στις: Αυγ 29, 2014, 22:04 »
Σημερα το απογευμα, στο κεντρο της Θεσ/νικης πετυχα μια κοπελα
με spinner νομιζω(σαν να μου φανηκε πιο φαρδυ απο απλη ego), ανετη να ατμιζει καθως περπατουσε!!  :thumpup:

Επισης, τις προαλλες, εναν τυπα, καμαρωτο μπροστα σε ενα βενζιναδικο, με καποιου ειδους "κλαρινου" εαν διεκρινα καλα.
Ειχα κ μια χ αποσταση..  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1186
« Απάντηση #1055 στις: Σεπ 01, 2014, 18:12 »
Την προηγούμενη εβδομάδα, ιδιοκτήτης του καφέ Piazza στη Ματαράγκα Αιτωλοακαρνανίας. Μαζί με τα μπουκάλια των ποτών στη μπάρα, είχε 5-6 μπουκαλάκια el greco platinum και 2-3 ego. Τον ρώτησα αν τα υγρά είναι προς πώληση ή προς ιδίαν χρήση. Μου απάντησε "όχι, για μένα είναι. Ο εσπρέσο πώς να είναι; -Σκέτος, του απάντησα!"
Πήρα τους φρέντο σε πλαστικό και έφυγα για παραλία!

• 1258
« Απάντηση #1056 στις: Σεπ 04, 2014, 11:37 »
Εχθές Τετάρτη, γύρω στις 13:30, κοτσιδάτος γκριζομάλλης μαυροφορεμένος με τρεις 4 τσάντες στον ώμο εξίσου μάυρες, mod σφιχτά στο χέρι με έναν ασημί τανκάτο, που δεν πρόλαβα να δώ καλά (αδιαφανή πάντως), πέρασε μπροστά από ασπροφορεμένο κοτσιδάτο (A.K.A., εγώ) στην περιοχή Χίλτον, στο δρόμο κάτω από το δασάκι.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
« Απάντηση #1057 στις: Σεπ 04, 2014, 11:41 »
Περιμενα να γραψει πρωτος αλλα μαλλον δεν ειναι μελος του φορουμ
Την Κυριακη που μας περασε σε εναν γαμο που έπαιζα (prive) μουσικη στους καλεσμενους ηταν νεαρος με μουσι και γυαλια με  σωληνωτό στο χερι και τον χαρηκα γιατι δεν εδειξε σημαδια ντροπης (λογω μεγεθους)    :)) :thumpup: [size=78%] [/size]

Αποσυνδεδεμένος rocket-1

• **
  • 290
  • Bitcoin expert
« Απάντηση #1058 στις: Σεπ 04, 2014, 11:44 »
εγω επειδη τυγχανει να εχω απεναντι μου ακριβως το nobaco shop λευκαδας στον τουριστικο πεζοδρομο της λευκαδας βλεπω αρκετο κοσμο να κανει αγορες,,οπως κ αρκετοι αλλοδαποι τουριστες ατμιστες,,επισης ειδα κ πασιγνωστο ελληνα ηθοποιο πριν λιγες μερες να ψωνιζει :)

Αποσυνδεδεμένος TakisCavo

• *
  • 70
« Απάντηση #1059 στις: Σεπ 04, 2014, 17:00 »
Σήμερα το μεσημεράκι ήρθε στην αντιπροσωπεία που δουλεύω στον Γέρακα ατμιστής με ένα φίλο του. Ήταν με ZMAX και KYFUN μισό κανονικό και μισό από nano.πιάσαμε την κουβέντα και προσπαθούσαμε μαζί να ψήσουμε και τον φίλο του να παρατήσει το σίχαμα και να αρχίσει να ατμίζει... Ελπίζω να τα καταφέραμε  ;)

• 1258
« Απάντηση #1060 στις: Σεπ 05, 2014, 12:16 »
..και πριν από λίγο στο pet shop στα Ιλίσσια, με caravella (κλώνος φαντάζομαι) και dripper.

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 791
« Απάντηση #1061 στις: Σεπ 05, 2014, 12:30 »
 :laugh1: :laugh1:  Γιατι βρε παιδι μου να μην ηταν αυθεντικος???  Ηταν κουρελης ο συνατμιστης???

• 1258
« Απάντηση #1062 στις: Σεπ 05, 2014, 12:44 »
Για να δω caravela και να το πω γνήσιο, περιμένω ο συνατμιστής να φοράει τουλάχιστον ημίψηλο. Τώρα μπορεί και να ήτανε, και είχε αφήσει το καπέλο του το παιδί λόγω καλοκαιριού.
Να είμαι ειλικρινής, το λέω γιατί του λέω, ωπ συνατμιστής, τι ατμίζεις, και μου λέει dripper με ένα μηχανικό. Ε, δε θα μου έλεγε "με ...ένα μηχανικό"!!!

« Απάντηση #1063 στις: Σεπ 05, 2014, 14:23 »
Public Πειραια,ζευγαρι γυρω στα 40-45,ο κυριος με Mvp και Ναυτιλο,και η κυρια Μvp και mini davide.

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1064 στις: Σεπ 08, 2014, 08:22 »
Στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, σε κεντρική θέση είδα νεαρό ζευγάρι με παιδί, να αλλάζουν ένα μικρό η.τ., με διακριτικό τρόπο για να μην ενοχλεί το λαμπάκι τους ηθοποιούς.   :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878229 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362830 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467617 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911154 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520698 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376291 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702459 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ