Πριν καναδυό χρόνια και ενώ δεν γνώριζα καν την ύπαρξη e-cig, βλέπω ντουμάνι από θέση επιβάτη στο αεροπλάνο (σ.σ. ήμουν ιπτάμενος φροντιστής), πλησιάζω και βλέπω μια μεσόκοπη κυρία να ...ατμίζει! Φυσικά νόμιζα ότι ήταν κ.σ. αλλά μου έκανε εντύπωση ότι δεν μύριζε! Την ρωτάω: Συγγνώμη, καπνίζετε? Είναι ηλεκτρονικό, μου απαντάει. Δηλαδή? Δεν είναι καπνός, είναι ατμός. Από το φαρμακείο το αγόρασα. Ναι ε? της απαντάω έκπληκτος. Καλώς, όμως αν αρχίσουν να διαμαρτύρονται άλλοι επιβάτες θα σας παρακαλούσα να το κρύψετε. Ναι αγόρι μου, με καθησύχασε! Αυτή ήταν και η πρώτη μου επαφή με το η.κ.
Την επόμενη μέρα πήγα σε φαρμακείο να ρωτήσω για το η.κ. και με πληροφόρησαν πως κοστίζει 130Ε και τα αναλώσιμα φίλτρα κοστίζουν δενθυμάμαικιεγώπόσο, πολλά πάντως και δεν έχει νικοτίνη διότι απαγορεύεται!
Έτσι, έμεινα με αυτή την εντύπωση. Ώσπου μια μέρα είδα διαφημιστικό γνωστής εταιρίας στον Παπασωτηρίου στο αεροδρόμιο. Ζήτησα πληροφορίες, δεν ήξερε και πολλά πράγματα η κοπέλα και στη συνέχεια το έψαξα στο διαδίκτυο. Αυτά