vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

170 επισκέπτες, 1 χρήστης
camber

GG Ithaka- "Ιθάκη" (Προεπισκόπηση)

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Φύλο: Άντρας
  • Τα πάντα όλα...
Απ: GG Ithaka- "Ιθάκη" (Προεπισκόπηση)
« Απάντηση #180 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 00:03 »
Αφού δεν είμαστε σε νήμα αντιπροσώπου, θα πω την καθαρά δική μου άποψη...

Ο ατμοποιητής θα πουλήσει. Αφού είναι GG είναι σίγουρο. Αλλά... υπάρχουν πλέον ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ και ΠΟΛΛΕΣ  ενναλακτικές, ειδικά με τα χρήματα αυτά, που δεν είμαι σίγουρος για την μεταπωλητική αξία, και εννοώ, να φύγει ΑΡΚΕΤΑ πιο πάνω στην τιμή μετά. Μακάρι για εμάς που θα είμαστε στην ουρά των αγγελιών (αν αποδειχτεί καλός) να έχω δίκιο, και μακάρι για αυτούς που θα τον πουλάνε να έχω άδικο. :laugh1:

Για να μην περεξηγούμαι... Αν δεν είχε αυτή την τιμή, θα είχα ήδη ολοκληρώσει την παραγγελεία!! :))
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 18, 2012, 00:17 από demkoni »

Αποσυνδεδεμένος chriscorfu88

• **
  • 186
« Απάντηση #181 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 00:05 »
Χωρίς παρεξήγηση, γι΄ αυτό αν και πιστεύω ότι μάλλον πατάτα θα είναι ο ατμοποιητής και εγώ θα τον προαγοράσω. Γιατί θα τον πουλήσω εύκολα.   :lotpot:

τι σε κανει thano να πιστευεις οτι μαλλον θα ειναι πατατα; εχεις αγορασει και αλλες πατατες απο τα gg;  :hmmm:
νομιζω οτι δεν θα πρεπει να βιαζομαστε...... και στο τελος θα αποζημιωθουμε  :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος thanos99999

• **
  • 137
« Απάντηση #182 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 00:12 »
Το μεγάλο κεραμεικό, αλά Οδυσσέας.  :yes:

Αποσυνδεδεμένος DaemonaS

• **
  • 468
  • C'est la vie !!!
« Απάντηση #183 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 03:57 »
Όχι ότι θα μπορείς να το κάνεις dual coil σαν τα μπογκε που όλοι οι καρτάδες αγοράζουν αριμανίως... Όχι ότι με 15 ευρουλάκια παραπάνω θα να χεις και μεσάτο... Όχι ότι μου χει πέσει 5496464 φορές η Πενούλα και δεν έχει ούτε γρατσουνιά η άτιμη.... ΟΧΙ ΔΕΝ είναι κανένας απο αυτούς καλός λόγος να αγοράσει κανείς τζιτζίκι και να είναι σίγουρος για ότι πήρε... Σε καμία περίπτωση !!! Επ ουδενί που λέει και ο Σεφερλής...

Αποσυνδεδεμένος alex74

• 543
  • Assumption is the mother of all fuck ups
« Απάντηση #184 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 10:14 »
Το κεραμεικό δεν έχει θέμα, η μεταλλική βάση δημιούργησε πρόβλημα που έκοβε την τροφοδοσία στον v2 Και στην πηνελόπη.
Επίσης είχε μεγάλο θέμα με την γεύση σε μοντ χωρίς ρυθμιστή τζούρας, υποθέτω για αυτό μπήκε και στάνταρ ο ρυθμιστής πλέον στην Ιθάκη.
Γενικά δείχνει καλός ατμοποιητής το πρόβλημα για μένα είναι η μεγάλη πολυπλοκότητα που έχει οπότε και με κάνει να πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι κάτι πάλι να πηγαίνει στραβά και να θέλει ντρέμελ η σύνθετο τρόπο στησίματος, ειδικά η δυνατότητα για dual coil αν δεν είναι σωστός ο ρυθμιστής τζούρας θα της αλλάξει τα φώτα.
Επίσης τρελό ξενέρωμα για μένα ήταν ότι σε όλους τους Gg με διαφορετικά κεραμικά απο του ce2 μου έβγαινε η παναγία στο τρίψιμο μπας και του γλιτώσω μετά το σπάσιμο, αυτό που είδα εδώ δυστυχώς έχει ακόμα περισσότερες πιθανότητες να σπάει απο τα προηγούμενα

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #185 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 23:48 »
Το κεραμεικό δεν έχει θέμα, η μεταλλική βάση δημιούργησε πρόβλημα που έκοβε την τροφοδοσία στον v2 Και στην πηνελόπη.
Ε; για τι πράγμα μιλάς ;

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• 678
« Απάντηση #186 στις: Δεκεμβρίου 18, 2012, 23:55 »
η μεταλλικη βαση του κεραμικου που πνιγει το φυτιλι στη μερια του αρνητικου  λεει ο Αλεξ.
αυτο στον οδυσσεα και στην πηνελοπη το εχω κατεβασει στο υψος του κεραμικου απο την πρωτη εβδομαδα.

• **
  • 186
« Απάντηση #187 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 00:52 »
απο οτι καταλαβα η Ιθακη ειναι στα 135€ με πιπακι σαν του Οδυσσεα. Αν θελεις πιπακι για να προσαρμοζεις το δικο σου drip tip +14€.
Οπότε συνολο για καποιον που θελει το δικο του πιπακι 149€. Σωστα βρε παιδια τα λεω;  :o :o

Αποσυνδεδεμένος WileECoyote

• 533
  • Voyage of H.M.S. Beagle - C.Darwin
« Απάντηση #188 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 00:55 »
Έτσι θα γίνει τελικά.
Το πιπάκι για οποιοδήποτε ντριπ τιπ θα είναι έξτρα.

Αποσυνδεδεμένος thanos99999

• **
  • 137
« Απάντηση #189 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 00:55 »
Ε, βάλε και 3-4 κεραμεικά να βρίσκονται, +3 Ευρώ αποστολή, με 158 Ευρώ είσαι κομπλέ.

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
« Απάντηση #190 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 00:56 »
η μεταλλικη βαση του κεραμικου που πνιγει το φυτιλι στη μερια του αρνητικου  λεει ο Αλεξ.
αυτο στον οδυσσεα και στην πηνελοπη το εχω κατεβασει στο υψος του κεραμικου απο την πρωτη εβδομαδα.
εξακολουθώ και δε μπορώ να καταλάβω. Έχω και τους 3 ατμοποιητές και πνίξιμο δεν είχα ποτέ. Ακόμα και όταν στεγνώνουν, καμένο δεν στέλνουν αλλά μόνο τη γεύση του σύρματος. Να μου πεις για τις διαρροές του V1 ή για τις χαλαρές επαφές τους άλλους να πω. Αλλά για ροή, δε νομίζω. Αυτό είναι και το υπέρ τους
Τα 2 προβλήματα πάντως που αναφέρω εγώ πιο πάνω, φαίνεται η Ιθάκη να ξεπερνά πλέον τις ασταθείς επαφές στα +/- έτσι όπως δένουν τα σύρματα. Για διαρροές δεν ξέρω, έχω αμφιβολίες για το base feeding πως δουλεύει, γιαυτό και δε μπαίνω στα presales 
Περιμένω να δοκιμαστεί και μετά θα τον πάρω, ας είναι και δεύτερο χέρι από αυτούς που θα τον αγοράσουν για αυτό το σκοπό

Αποσυνδεδεμένος WileECoyote

• 533
  • Voyage of H.M.S. Beagle - C.Darwin
« Απάντηση #191 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 01:05 »
Συμφωνώ, το μεταλλικό αυλάκι δεν προκαλεί πνίξιμο του φυτιλιού.
Αν προσέξετε θα δείτε ότι είναι μεν πιο ρηχό, αλλά ταυτόχρονα είναι πιό πλατύ από το αντίστοιχο αυλάκι του κεραμικού. Επίσης τα αυλάκια του Οδυσσέα V2 και της Πηνελόπης είναι λίγο μεγαλύτερα από της V1, οπότε το φυτίλι απλώνει και δεν πνίγεται.

• **
  • 186
« Απάντηση #192 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 01:07 »
και εγω Arxos ενω ημουν αποφασισμενος να τον αγορασω...... κατι το μεγαλο κεραμικο που σωστα ανεφερε ο thanos που θυμιζει Οδυσσεα τον οποιο ειχα και δεν μπορεσα ποτε να παρω την γευση που ηθελα, κατι το νεο base feeding που δεν ξερω πως θα συμπεριφερθει με φρεναραν απο την αγορα.
οποτε θα περιμενω και εγω πρωτες εντυπωσεις απο τους φιλους που θα τον αποκτησουν και βλεπουμε  :yes:

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
« Απάντηση #193 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 01:17 »
εμ, αυτή είναι η μαμακία των presales στα καινούργια-άγνωστα προϊόντα : Οι μισοί ενδιαφερόμενοι θα μείνουν απ΄έξω
Αν είναι κάτι που το ξέρεις όπως τα άλλα presales, μπαίνεις μέσα χωρίς ενδοιασμούς. Αν είναι όμως κάτι άγνωστο, δεν το ρισκάρεις.
Εγώ προσωπικά δεν το ρισκάρω, και ας έχει υπογραφή imeo.
Ελπίζω μόνο να μην τον πληρώσω σε 4-5 μήνες κανα 300αρι  :eyesplash:

• **
  • 186
« Απάντηση #194 στις: Δεκεμβρίου 19, 2012, 01:25 »
300 φιλε μου δεν εδωσα ουτε για τον Iatty. εκανα υπομονη και βγηκα κερδισμενος οποτε αυτο το ποσο για εμενα δεν παιζει και δεν εννοω δεν εχω αλλα δεν τα δινω για ατμοποιητη :nope:
το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουν να δουν πολλα και ωραια τα ματακια μας προσεχως  :yes: :yes: :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351404 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104230 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96289 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321480 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602304 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11608 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3109 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609841 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154987 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161991 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4368 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17732 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias