Χτες το πρωι ετυχε να συναντησω τον Θαναση. Συζητησαμε για πολλα και φυσικα ειδα και ατμισα την "Ιθακη".
Οπτικα και πριν την βαλω στο ggts μου εμοιαζε αρκετα με τον Οδυσσεα με clear window αλλα μολις την επιασα καταλαβα οτι προκειται για κατι αρκετα διαφορετικο.
Αν και ειναι το πρωτοτυπο κομματι, δειχνει αρκετα στιβαρη κατασκευη οπως ο Οδυσσεας και η προσθηκη των κομματιων με εγκοπες δημιουργουν την αισθηση ενος "μηχανισμου".
Εκτος απο την ρυθμιση της αποστασης της αντιστασης απο το επιστομιο για την επιλογη της θερμοκρασιας ατμου, η επιλογη των βασεων ειναι αλλο ενα πολυ μεγαλο ατου γιατι μπορει να χρησημοποιηθει σε οποιδηποτε μοντ και φυσικα με τον ρυθμιστη αερα, που ειναι μια πολυ απλη κατασκευη αλλα και πολυ χρησιμη για οσους δεν χρησημοποιουν GGTS.
Επισης η ρυθμιση του πολου χωρις να χρειαζεται να ανοιξεις το τανκ ειναι θετικο γιατι στον οδυσσεα και Πηνελοπη πολλοι χρηστες ειχαν θεμα.
Για το bottom feed δεν μπορω να εχω αποψη γιατι δεν την εστησα εγω, αν και θα ηθελα να την διαλυσω και να την στησω απο την αρχη
Μου εκανε εντυπωση το δυνατο χτυπημα γιατι το υγρο που ειχε μεσα ηταν 9mg και προσωπικα ατμιζω το ιδιο και παρολα αυτα ηταν αρκετα δυνατοτερο. Αν θυμαμαι καλα η αντισταση του Θαναση ηταν 1,6 -1,7ohm και στο GGTS μου με kick η παραγωγη ατμου ηταν παρα πολυ καλη.
Για γευση επισης δεν ξερω γιατι το υγρο που ειχε μεσα δεν το εχω ατμισει ξανα.
Αν καταφερει να φτιαξει τον ανταπτορα που θα δεχεται καθετο mesh, πιστευω οτι θα ειναι ο πιο ολοκληρωμενος ατμοποιητης που υπαρχει.
Μπορει να στηθει απλα και γρηγορα, αλλα προσφερει αρκετες ρυθμισεις για τους πιο εμπειρους χρηστες.
Ελπιζω να μην καθυστερησει πολυ αν και η παραγωγη του εξαρταται απο κατι που ετοιμαζει ο Θανασης.
Παντως περιπου σε 3 μηνες θα ειναι διαθεσιμος. Αναμενουμε...