vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

193 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

GG Ithaka- "Ιθάκη" (Προεπισκόπηση)

Αποσυνδεδεμένος alex74

• 543
  • Φύλο: Άντρας
  • Assumption is the mother of all fuck ups
Απ: GG Ithaka- "Ιθάκη" (Προεπισκόπηση)
« Απάντηση #90 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 09:54 »
Αυτός έκανε και μπουρμπουλήθρα στο βιντεο!!!!!
Η Πηνελόπη απλά δεν υπάρχει αν έχει σωστή τροφοδοσία η Ιθάκη.

Αποσυνδεδεμένος stam

• 637
  • 23 Οκτώβριου 2011 εκανα το τελευταιο μου τσιγαρο
« Απάντηση #91 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 10:32 »
φαίνεται πολύ ωραίο κ πολύ καλό.αν το μάθει κανείς θα έχει άψογο ατμησμα.

αλλά αυτό ρε παιδιά είναι μπαούλο.,

ενώ η πόπη είναι μίνι..

πόση καλύτερη απόδοση να έχει πια για να ψηθω να το πάρω?
πρέπει να είναι μεγάλη η διαφορά.

παντωσ ο θανάσης το πάει σε άλλο επίπεδο το άθλημα.

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
« Απάντηση #92 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 10:34 »
παντα επαιζε σε αλλο επιπεδο ο ιμεο , με τις προπληρωμες μας τα χαλασε :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #93 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 10:44 »
Πάει αυτό τελείωσε
Πάμε παρακάτω ;)

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #94 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 13:30 »
Είναι αξιοσημείωτο ότι ο κατασκευαστής δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα κι όλο κάποια νέα πρόταση ή βελτίωση βγάζει στη φόρα.

Τρεις παρατηρήσεις μόνο, περισσότερο "μηχανολογικής" άποψης και λιγότερο ατμιστικής, αφού ακόμη δεν έχει διατεθεί στην αγορά ο ατμοποιητής:

-Επιτέλους, ο ρυθμιστής τζούρας αποδεσμεύεται από την "αποκλειστικότητα" του GGTS και περνάει στον ατμοποιητή.
Ήταν κάτι που άργησε να εφαρμοστεί (θυμάστε που κάποιοι από μας το είχαν επισημάνει πέρυσι), αλλά κάλιο αργά, παρά ποτέ. (Ιδιαίτερα αφού το TS  δεν είναι πάντα σε διαθεσιμότητα για αγορά και δεσμεύει το χρήστη που θέλει ρυθμιστή αέρα για τον ατμοποιητή του, ανεξάρτητα από την παροχή ρεύματος που επιλέγει.)

-Παραμένει η αδυναμία επέμβασης στην φιτιλοαντίσταση όταν έχει υγρό μέσα το τανκ.
Άδειασε-αποσυναρμολόγησε-σετάρισε-συναρμολόγησε-γέμισε, είναι διαδικασία που πρέπει να μειωθεί η δυσκολία και το πλήθος βημάτων της. 

-Καλές οι πολλαπλές επιλογές στις ρυθμίσεις και ο ατμοποιητής θα είναι σίγουρα βελτίωση του οδυσσέα.
Απλά θα προτιμούσα μια φρέσκια-πρωτοποριακή πρόταση πέραν της κλασσικής "φιτιλοαντίστασης".
Ατμιστικά έχουμε τελματώσει σ'αυτό το σετάρισμα και το mesh είναι λύση που δείχνει να μην τη συμπαθεί η πλοιοψηφία των χρηστών επισκευάσιμων. (για του εμπορίου δεν το συζητάμε, είναι σχεδόν άγνωστη λέξη).

Ας το δούμε και πως ατμίζει όταν βγει, μπορεί να είναι ευχάριστη έκπληξη.

Αυτά από μένα. :bye:

EDIT: τελικά έχω κι άλλη μια παρατήρηση, που ξέχασα να γράψω:
Μεγάλο πλεονέκτημα η δυνατότητα τοποθέτησης επιστόμιου επιλογής μας! :thumpup:
Ελπίζω τα σπειρώματα της νέας καμπάνας  να ταιριάζουν στα παλιά rebuildable housings, να το βάλουμε και στους υπάρχοντες ατμοποιητές μας... :hmmm:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2012, 14:03 από Vangos »

Αποσυνδεδεμένος Pseiras

• 1222
  • Chi_you+ΙΑΤΤΥ-Orion 2.1-GGTS+UFS-GGSlim+MARK-T
« Απάντηση #95 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 13:35 »
Τα ιδια και εγω , περιμενω κατι περα απο τα γνωστα και ο μονος που μπορει να το κανει , ειναι ο Θανασης.
Στο εξωτερικο παντως με το mesh γινεται πανικος.

Αποσυνδεδεμένος vougiouklakis

• 565
« Απάντηση #96 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 13:57 »
Πολλα εχει κατα νου ο Σακης  :yes:

Παντως η Ιθακη απλα........τα σπαει.... ;)

Την ατμιζα σ' ενα καφε στο κεντρο και με κοιταζαν περιεργα ολοι...
ειχαν παθει πλακα απ' το ντουμανι  :))

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• 694
« Απάντηση #97 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 16:10 »
γεια σου Κωστα......εμπρηστη!! :thumpup:

εγω θα το ξαναπω, γιατι νομιζω πως μονο σε κατ' ιδιαν συζητησεις εχει αναφερθει, πως κατα τη γνωμη μου η Ιθακη ειναι το τελος αυτης της σειρας ατμοποιητων.. Εκτος του οτι θα ηταν και σημειολογικα ωραιο (κατα το επος), μετα απο την ενσωματωση του ρυθμιστη και αυτες τις επιλογες σε εναν ατμοποιητη, δεν υπαρχουν και πολλες ουσιαστικες λειτουργιες και δυνατοτητες ακομα να προσθεθουν..

Προσωπικα θα τον τιμησω με τα χιλια, αλλα τα διαολια του χομπι που εχει καταληξει να ειναι το ητ, δε με αφηνουν σε ησυχια, κι ετσι αναρωτιεμαι πως ακριβως μπορει να ειναι η επομενη σειρα...  ;D

Αποσυνδεδεμένος DIONYSIS

• 549
  • Penelope+ProvariMini Satin/Ιatty +PrecisePlus18500
GG Ithaka- "Ιθάκη" (Προεπισκόπηση)
« Απάντηση #98 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 17:03 »
Από γεύση τι λέει; Με τι υγρό;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος vougiouklakis

• 565
« Απάντηση #99 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 17:11 »
Με σκετη vg Διονυση την ατμισα....οποτε δεν εχω αποψη για την γευση  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος DaemonaS

• **
  • 468
  • C'est la vie !!!
« Απάντηση #100 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 17:13 »
Είναι αξιοσημείωτο ότι ο κατασκευαστής δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα κι όλο κάποια νέα πρόταση ή βελτίωση βγάζει στη φόρα.

-Παραμένει η αδυναμία επέμβασης στην φιτιλοαντίσταση όταν έχει υγρό μέσα το τανκ.
Άδειασε-αποσυναρμολόγησε-σετάρισε-συναρμολόγησε-γέμισε, είναι διαδικασία που πρέπει να μειωθεί η δυσκολία και το πλήθος βημάτων της. 

[size=78%]Ελπίζω τα σπειρώματα της νέας καμπάνας  να ταιριάζουν στα παλιά rebuildable housings, να το βάλουμε και στους υπάρχοντες ατμοποιητές μας...[/size] :hmmm:

Λοιπόν... Στην Πηνελόπη (αναφέρω αυτήν γιατί μόνο αυτή έχω αν και νομίζω γίνεται και στον Οδυσέα και βλέποντας την κατάσταση πολύ πιθανόν και στην Ιθάκη...) αν το γυρίσεις ανάποδα και ξεβιδώσεις τη βάση απο το μέταλο που έχει το σχέδιο και με το που τελειώσεις αυτό κρατήσεις το επιστόμιο για να ξεβιδώσεις και αυτό απο το χάουζινγκ τότε δέν χρειάζεται να λύσεις ολόκληρη την Πενούλα... Εγώ έτσι αλλάζω φυτιλοαντίσταση καιρό τώρα... Αν έχεις κάποια δυσκολία να καταλάβεις πως γίνεται βγάζω και βίντεο...

Όσον Αφορά τη δεύτερη παράγραφο... Αυτό θα τό θελα και εγώ...

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1139
« Απάντηση #101 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 17:16 »
απο το βιντεο που ειδα,η καμπανα και η βαση του κεραμικου μου φανηκαν ιδιες με της πηνελοπης.ειναι ετσι;

Αποσυνδεδεμένος digitalis

• **
  • 466
« Απάντηση #102 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 17:25 »
Στην αρχη που το δειχνει λεει οτι το ceramic housing και το ceramic
ειναι ιδια με του Οδυσσεα.
Κατι που με κανει να ελπιζω οτι η καμπανα τουλαχιστον στις σπειρες θα ταιριαζει με του Οδυσσεα.

Αποσυνδεδεμένος Jargon

• **
  • 489
« Απάντηση #103 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 20:02 »
Αν βγει στο εμπόριο κανονικά και είναι διαθέσιμος κατά πάσα πιθανότητα θα τον τιμήσω γιατί δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι από imeo. Αν πάλι πάει με λίστες και αναμονές βαριέμαι καν να μπω στη διαδικάσία και ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί δεν είναι διαθέσιμα πάντα και κανονικά τα προϊόντα του λες και θα μείνουν στο ράφι. Εκτός κι αν είναι μέρος της στρατηγικής του κι αυτό.

Φαντάζομαι κάποια στιγμή θα περάσει και σε λύση με mesh.

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #104 στις: Οκτωβρίου 05, 2012, 20:05 »
@DaemonaS
...το έχω αποπειραθεί κι εγώ δυο-τρεις φορές, αλλά μόνο μια δεν τα έκανα μούσκεμα :idiot1:
Απ'ότι καταλαβαίνεις, δεν είναι η πιο ενδεδειγμένη διαδικασία...

@digi
...ναι, λέει ότι είναι το ίδιο, αλλά αναφέρει κάποια αλλαγή στο βήμα του σπειρώματος για ν'αποφεύγεται κατά το ξεβίδωμα του rebuildable από τη βάση, το ξεβίδωμα και του θετικού πόλου.
Μπορεί να μην κατάλαβα καλά όμως και να εννοεί το βήμα του παξιμαδιού του θετικού...

Ακόμη κι αν ταιριάζουν τα πάσα όμως, θα πρέπει να ταιριάζει και το πάνω μέρος που στεγανοποιείται με το Ο-ρινγκ του upper cap...

Ο βουγιου που το δοκιμάζει, ίσως μπορεί να μας διαφωτίσει σχετικά με την εναλλαξιμότητα των εξαρτημάτων..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351412 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104255 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96312 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321492 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602313 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11615 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3111 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609851 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154998 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162008 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4372 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17738 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias