vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Dripping ? εναλλακτικός τρόπος ατμίσματος

Απ: Dripping ? εναλλακτικός τρόπος ατμίσματος
« Απάντηση #75 στις: Οκτ 07, 2012, 07:46 »
Ρε παιδια μπορει να ειμαι λογο οφ τοπικ αλλα,με τον 357 ενω ειναι απόλαυση,καμια φορα "σκάνε" καμένες σταγόνες στο στόμα και μου την σπαει,,Κανω κατι λάθος??
Βάζεις παραπάνω στάλες από το κανονικό έτσι και εγώ αν το αφήσω και μετά δεν θυμάμαι πόσες έχω βάλει και ξαναρίξω αρχίζουν "μπουρμπουλήθρες" και "σκάνε" πετάγονται σαν ψιχάλες στο στόμα  :))

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• Vaping Yoda
  • 1115
  • Φύλο: Άντρας
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνευματος
  • 764
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
« Απάντηση #77 στις: Οκτ 07, 2012, 18:36 »
Εγω εχω κανα μηνα που ειμαι με σοκολατακι και σοκολατακι μινι κι ατμιζω.
Προτιμησα αυτα γιατι βαριομουν τις 3 σταγονες των ντριπινγκ του εμποριου.
Με ψησατε ομως να παρω εναν 306 Empire να δοκιμασω  :thumpup:
Το FOG που αναφερθηκε πριν δεν εχει καμια σχεση με το ντριπινγκ.Ουτε καν η γευση δεν ειναι ιδια με το να σταζεις.

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• CE3 Gianto
  • 1278
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #78 στις: Οκτ 10, 2012, 01:13 »
Φιλοσοφικη μαλλον ερωτηση...
Επειδη παιζω λιγο με γευσεις τελευταια, και ενας κινεζικος επισκευασιμος δεν μου εκατσε με τανκ, τον μετετρεψα σε ντριπερ. Σταζει και ατμιζει αψογα, αλλά, εχοντας μπολικο φυτιλι, οι γευσεις δεν αλλάζουν γρηγορα, αλλά και οταν αλλάζουν η προηγουμενη παντα μενει ολίγον, αρκετά ωστε να μην ειμαι "αντικειμενικος" για την εκτιμηση της νεας γευσης. Η ερωτηση ειναι, ποιό το νοημα να θελουμε ΚΑΙ στο ντριπινγκ περισσοτερη αυτονομια βαζοντας οσο πιο πολυ φυτιλι γινεται? Με ενα κοντό, λιγο να περισσευει απο την αντισταση, η αλλαγή γευσης γινεται ταχυτερα, και πολυ γρηγορα χανεται εντελως η προηγουμενη.

Δεν μιλαω για καποιους που εχουν μονο μια αγαπημενη γευση και θελουν να την απολαμβανουν κατ΄αυτον τον τροπο.

« Απάντηση #79 στις: Οκτ 10, 2012, 06:25 »
Από dripping πάμε σε επισκευάσιμο και μετά πάλι dripping και μετά σε Genesis και μετά
σε............ κ.ο.κ. τελικά μάλλον έκαστο για διαφορετική δουλειά και χρόνο είναι και το καθένα
έχει τη χάρη του.
Το dripping είναι βάλε 3 στάλες κάνε 6,7 τζούρες και σταμάτα, δεν είναι για "πιπίλα" όχι ότι
απαγορεύεται, αλλά το νόημα είναι αυτό και έτσι μου αρέσει και εμένα  :)

Αποσυνδεδεμένος white varadero

• Επισκευάσιμος.
  • 874
  • Γιώργος.
« Απάντηση #80 στις: Οκτ 10, 2012, 07:28 »
ακριβως αυτο ειναι η εννοια του dripping.οσα βιντεο εχω δει στο διαδυκτιο αυτο τονιζουν.σταγονες λιγες τζουρες και στην ακρη.σαν πραγματικο τσιγαρο.

Αποσυνδεδεμένος jsirios

• once more into the fray... into the last good fight i'll ever know. Live and die on this day. Live and die on this day.
  • **
  • 209
  • Nothing escapes from me!
Re: Dripping ? εναλλακτικός τρόπος ατμίσματος
« Απάντηση #81 στις: Οκτ 10, 2012, 10:49 »
Εγω γιατί το έχω κάνει πιπίλα;;; Εδώ και κάνα μήνα δεν χρησιμοποιώ τίποτα άλλο ;D

Sent from my Vapors...

Αποσυνδεδεμένος Ατμομιστής

• *
  • 37
« Απάντηση #82 στις: Οκτ 10, 2012, 13:51 »
To ιδιο κ γω πιπιλα!Με τον φοινικα που παιζω συνεχεια ειμαι στο γεμισμα κ στο σεταρισμα..Τι να πω μαλλον θελω δρομο ακομα ή μπορει να θελει να φτιαξω κανα πιο δυνατο υγρο για να μην το εχω πιπιλα.. :wall:

Αποσυνδεδεμένος mobilem

• *
  • 49
« Απάντηση #83 στις: Οκτ 12, 2012, 10:28 »
Εδώ και λίγες μέρες είμαι κάτοχος του Δία.
Ο πρώτος μου dripping αλλά απόλυτα ικανοποιημένος.
Όσες μέρες τον έχω δεν χρησιμοποίησα άλλο αν και στην αρχή μου φαινόταν μπελαλίδικο το στάξε και ρούφα.
Όμως η γεύση του και ο ατμός του με αποζημίωσαν.
Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει tribeca και freedom :-P :-P

Στάλθηκε από το GT-P7510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

« Απάντηση #84 στις: Οκτ 13, 2012, 08:24 »
Το dripping με ατμοποιητές τύπου 510 ή 306 ή 357 όσο έχω κάνει είναι μια διαδικασία ευχάριστη
μεν αλλά και από την άλλη για έξω από το σπίτι αν δεν πηγαίνει κάποιος σε σταθερό σημείο είναι
ένα θέμα προκειμένου πως δεν βολεύει να κουβαλάς μπουκαλάκι με υγρό ή να στάζεις στο δρόμο
ας πούμε σταγόνες. Εκεί χαίρομαι αυτούς με ατμοποιητές που έχουν μεγαλύτερες αντοχές στη
συλλογή σταγόνων και δεν πλημμυρίζουν και μιλάμε πλέον για επισκευάσιμους ατμοποιητές.

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Νίκη

• **
  • 116
  • Φύλο: Γυναίκα
  • e_High ατμιστής
« Απάντηση #85 στις: Οκτ 25, 2012, 03:14 »
PHOENIX εδω και λίγες μέρες που τον χρησιμοποιώ με έχει τρελάνει.Πολλή καλό.

Αποσυνδεδεμένος spaceman

• vv no1 + dripper
  • *
  • 36
« Απάντηση #86 στις: Οκτ 25, 2012, 09:59 »
Νέος στο η.τ. αλλά ίσως η καλύτερη αγορά μέχρι στιγμής ήταν ο dripper. Βάζω 15-20 σταγόνες και παίρνω full γεύση και ντουμάνι. Όποτε μπουχτήσω τη μια γεύση αλλάζω την άλλη. Τόσο απλά. Τις προάλες γέμισα έναν C4 crystal clear γιατί ήμουνα σε μαγαζί και κατάλαβα τι έχανα όσο δεν είχα τον dripper. Νομίζω ότι θα κάνω καιρό να αλλάξω μέθοδο ατμίσματος.

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2874
« Απάντηση #87 στις: Οκτ 25, 2012, 10:17 »
Όντως εναλακτικός και πολύ καλός τρόπος ατμίσματος
Εγώ βάζω 30 σταγόνες 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1BuGQLJbxGI&feature=g-upl[/youtube]

Συνδεδεμένος lagoudakis

• 2378
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #88 στις: Οκτ 25, 2012, 10:17 »
μια απο τα ιδια!!!!εχω τον ντριπερ εδω και 5 μερες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,τα εχω ολα πια,ντουμανι,γευση και αλλαζω γευσεις ευκολα μια και κανω 3-4 διαφορετικες,οσο απο εμφανιση και ποιοτητα ειναι αντε γεια με το προβαρι μου

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• Από 7/9/2012 γλύτωσα από το καρκινοτσίγαρο. Συσκευές: knight v2 box mod, hussar rta clone, subtank mini 9ml version
  • 1469
« Απάντηση #89 στις: Οκτ 25, 2012, 10:28 »
Με τον ταπεινό αλλά αξιοπρεπέστατο Δία, η απόλαυση στο maximum με 12-15 σταγονίτσες. Κάνω και ότι μείξεις γουστάρω για δοκιμές.

Προσεχώς vision eternity, οπότε φούλ απόλαυση και με τους δύο μαζί, για διαφορετικές ταυτόχρονες μείξεις και δοκιμές.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 194 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 321 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20385 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1161 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878661 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363120 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468149 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1913262 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521977 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1651 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376743 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703285 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ