vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

667 επισκέπτες, 3 χρήστες
Methodios, camber, manoslykos

Dripping ? εναλλακτικός τρόπος ατμίσματος

Απ: Dripping ? εναλλακτικός τρόπος ατμίσματος
« Απάντηση #75 στις: Οκτωβρίου 07, 2012, 07:46 »
Ρε παιδια μπορει να ειμαι λογο οφ τοπικ αλλα,με τον 357 ενω ειναι απόλαυση,καμια φορα "σκάνε" καμένες σταγόνες στο στόμα και μου την σπαει,,Κανω κατι λάθος??
Βάζεις παραπάνω στάλες από το κανονικό έτσι και εγώ αν το αφήσω και μετά δεν θυμάμαι πόσες έχω βάλει και ξαναρίξω αρχίζουν "μπουρμπουλήθρες" και "σκάνε" πετάγονται σαν ψιχάλες στο στόμα  :))

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• 1113
  • Φύλο: Άντρας
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• 763
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
« Απάντηση #77 στις: Οκτωβρίου 07, 2012, 18:36 »
Εγω εχω κανα μηνα που ειμαι με σοκολατακι και σοκολατακι μινι κι ατμιζω.
Προτιμησα αυτα γιατι βαριομουν τις 3 σταγονες των ντριπινγκ του εμποριου.
Με ψησατε ομως να παρω εναν 306 Empire να δοκιμασω  :thumpup:
Το FOG που αναφερθηκε πριν δεν εχει καμια σχεση με το ντριπινγκ.Ουτε καν η γευση δεν ειναι ιδια με το να σταζεις.

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• 1277
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #78 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 01:13 »
Φιλοσοφικη μαλλον ερωτηση...
Επειδη παιζω λιγο με γευσεις τελευταια, και ενας κινεζικος επισκευασιμος δεν μου εκατσε με τανκ, τον μετετρεψα σε ντριπερ. Σταζει και ατμιζει αψογα, αλλά, εχοντας μπολικο φυτιλι, οι γευσεις δεν αλλάζουν γρηγορα, αλλά και οταν αλλάζουν η προηγουμενη παντα μενει ολίγον, αρκετά ωστε να μην ειμαι "αντικειμενικος" για την εκτιμηση της νεας γευσης. Η ερωτηση ειναι, ποιό το νοημα να θελουμε ΚΑΙ στο ντριπινγκ περισσοτερη αυτονομια βαζοντας οσο πιο πολυ φυτιλι γινεται? Με ενα κοντό, λιγο να περισσευει απο την αντισταση, η αλλαγή γευσης γινεται ταχυτερα, και πολυ γρηγορα χανεται εντελως η προηγουμενη.

Δεν μιλαω για καποιους που εχουν μονο μια αγαπημενη γευση και θελουν να την απολαμβανουν κατ΄αυτον τον τροπο.

« Απάντηση #79 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 06:25 »
Από dripping πάμε σε επισκευάσιμο και μετά πάλι dripping και μετά σε Genesis και μετά
σε............ κ.ο.κ. τελικά μάλλον έκαστο για διαφορετική δουλειά και χρόνο είναι και το καθένα
έχει τη χάρη του.
Το dripping είναι βάλε 3 στάλες κάνε 6,7 τζούρες και σταμάτα, δεν είναι για "πιπίλα" όχι ότι
απαγορεύεται, αλλά το νόημα είναι αυτό και έτσι μου αρέσει και εμένα  :)

Αποσυνδεδεμένος white varadero

• 871
  • Γιώργος.
« Απάντηση #80 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 07:28 »
ακριβως αυτο ειναι η εννοια του dripping.οσα βιντεο εχω δει στο διαδυκτιο αυτο τονιζουν.σταγονες λιγες τζουρες και στην ακρη.σαν πραγματικο τσιγαρο.

Αποσυνδεδεμένος jsirios

• **
  • 209
  • Nothing escapes from me!
Re: Dripping ? εναλλακτικός τρόπος ατμίσματος
« Απάντηση #81 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 10:49 »
Εγω γιατί το έχω κάνει πιπίλα;;; Εδώ και κάνα μήνα δεν χρησιμοποιώ τίποτα άλλο ;D

Sent from my Vapors...

Αποσυνδεδεμένος Ατμομιστής

• *
  • 37
« Απάντηση #82 στις: Οκτωβρίου 10, 2012, 13:51 »
To ιδιο κ γω πιπιλα!Με τον φοινικα που παιζω συνεχεια ειμαι στο γεμισμα κ στο σεταρισμα..Τι να πω μαλλον θελω δρομο ακομα ή μπορει να θελει να φτιαξω κανα πιο δυνατο υγρο για να μην το εχω πιπιλα.. :wall:

Αποσυνδεδεμένος mobilem

• *
  • 49
« Απάντηση #83 στις: Οκτωβρίου 12, 2012, 10:28 »
Εδώ και λίγες μέρες είμαι κάτοχος του Δία.
Ο πρώτος μου dripping αλλά απόλυτα ικανοποιημένος.
Όσες μέρες τον έχω δεν χρησιμοποίησα άλλο αν και στην αρχή μου φαινόταν μπελαλίδικο το στάξε και ρούφα.
Όμως η γεύση του και ο ατμός του με αποζημίωσαν.
Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει tribeca και freedom :-P :-P

Στάλθηκε από το GT-P7510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

« Απάντηση #84 στις: Οκτωβρίου 13, 2012, 08:24 »
Το dripping με ατμοποιητές τύπου 510 ή 306 ή 357 όσο έχω κάνει είναι μια διαδικασία ευχάριστη
μεν αλλά και από την άλλη για έξω από το σπίτι αν δεν πηγαίνει κάποιος σε σταθερό σημείο είναι
ένα θέμα προκειμένου πως δεν βολεύει να κουβαλάς μπουκαλάκι με υγρό ή να στάζεις στο δρόμο
ας πούμε σταγόνες. Εκεί χαίρομαι αυτούς με ατμοποιητές που έχουν μεγαλύτερες αντοχές στη
συλλογή σταγόνων και δεν πλημμυρίζουν και μιλάμε πλέον για επισκευάσιμους ατμοποιητές.

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Νίκη

• **
  • 116
  • Φύλο: Γυναίκα
  • e_High ατμιστής
« Απάντηση #85 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 03:14 »
PHOENIX εδω και λίγες μέρες που τον χρησιμοποιώ με έχει τρελάνει.Πολλή καλό.

Αποσυνδεδεμένος spaceman

• *
  • 36
« Απάντηση #86 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 09:59 »
Νέος στο η.τ. αλλά ίσως η καλύτερη αγορά μέχρι στιγμής ήταν ο dripper. Βάζω 15-20 σταγόνες και παίρνω full γεύση και ντουμάνι. Όποτε μπουχτήσω τη μια γεύση αλλάζω την άλλη. Τόσο απλά. Τις προάλες γέμισα έναν C4 crystal clear γιατί ήμουνα σε μαγαζί και κατάλαβα τι έχανα όσο δεν είχα τον dripper. Νομίζω ότι θα κάνω καιρό να αλλάξω μέθοδο ατμίσματος.

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #87 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 10:17 »
Όντως εναλακτικός και πολύ καλός τρόπος ατμίσματος
Εγώ βάζω 30 σταγόνες 8)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1BuGQLJbxGI&feature=g-upl[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2374
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #88 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 10:17 »
μια απο τα ιδια!!!!εχω τον ντριπερ εδω και 5 μερες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος,τα εχω ολα πια,ντουμανι,γευση και αλλαζω γευσεις ευκολα μια και κανω 3-4 διαφορετικες,οσο απο εμφανιση και ποιοτητα ειναι αντε γεια με το προβαρι μου

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
« Απάντηση #89 στις: Οκτωβρίου 25, 2012, 10:28 »
Με τον ταπεινό αλλά αξιοπρεπέστατο Δία, η απόλαυση στο maximum με 12-15 σταγονίτσες. Κάνω και ότι μείξεις γουστάρω για δοκιμές.

Προσεχώς vision eternity, οπότε φούλ απόλαυση και με τους δύο μαζί, για διαφορετικές ταυτόχρονες μείξεις και δοκιμές.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359761 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114182 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110648 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F