vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

653 επισκέπτες, 5 χρήστες
Blackwolf, Doubt, antiklitos140, makis1975, PsykieG

Dripping ? εναλλακτικός τρόπος ατμίσματος

Αποσυνδεδεμένος stavros76

• **
  • 123
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Dripping ? εναλλακτικός τρόπος ατμίσματος
« Απάντηση #330 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 16:40 »
εγω εχω παρει τον Ω δριππερ και ειναι φανταστικοσ και απο ατμο και απο αερα και γευση και χτυπημα

Αποσυνδεδεμένος npaolo

• **
  • 237
« Απάντηση #331 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 17:41 »
Εδω και τέσσερις μήνες ξεκίνησα με Dripping και ξέχασα τελείως την γεύση του καμένου που προσφέρουν απλόχερα οι εργοστασιακοί.

Αποσυνδεδεμένος ferongr

• 818
  • Ζήτω τα boxmods
« Απάντηση #332 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 18:13 »
Προσωπικά πρώτη φορά δοκίμασα dripper και μετά Kayfun. Την πρώτη φορά που παίρνω τζούρα από Kayfun πήγαν να μου βγουν τα πνευμόνια έξω, είχα συνηθίσει στον αέρα των dripper. Από τότε δεν έχω τους Kayfun σε υπόληψη.

Edit: Autocorrect
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 04, 2015, 19:28 από ferongr »

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #333 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 18:21 »
Φαντάσου οτι ο kayfun έχει σχετικά αεράτη τζούρα για τανκάτο....

Αποσυνδεδεμένος dred

• **
  • 212
« Απάντηση #334 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 18:23 »
είναι άδικο να συγκρίνεται τους dripper με τους kayfunιδες(κ όλους τους παραπλίσιους με αυτούς)είναι δύο διαφορετικοί τύποι άτμο με τα + κ - που έχουν κ οι δύο.

Αποσυνδεδεμένος globalzero

• 685
« Απάντηση #335 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 19:24 »
Εγω θέλω ένα δεύτερο ατμοποιητη για το σπίτι με γνώμωνα τη γεύση . Αν η γεύση ειναι στα θετικά του αξίζει τη δοκιμή .  Το ίδιο δίλλημα είχα και τον Αύγουστο όπου πήρα το κλώνο trident και η απογοήτευση να οδήγησε σε 2ο kayfun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #336 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 19:27 »
Τη γεύση δεν την κάνει μονο ο άτμο αλλά και το στήσιμο ;)

• 685
« Απάντηση #337 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 21:40 »
μονή αντίσταση με kanthal στα 1.2-1.4 Ohm φτιάχνω με ιαπωνικό βαμβάκι nakamichi.  ???

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #338 στις: Ιανουαρίου 04, 2015, 21:43 »
Επίτρεψε μου να ξαναπώ οτι την γεύση ενός καλού dripper δεν θα την βρεις σε τανκάτο.

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #339 στις: Ιανουαρίου 05, 2015, 01:12 »
θα αγοράσω το DNA 40 οπότε δε μπορώ αν χρησιμοποιήσω σύρμα με και χωρίς αντίσταση. :-\

Γιατι; Το DNA 40 μπορει να λειτουργησει και με απλα συρματα μονο που δε θα δουλευει ο ελεγχος θερμοκρασιας του. Ισχυει κατι διαφορετικο με τα με και χωρις αντισταση συρματα (δεν δουλευει);  :hmmm:

• 685
« Απάντηση #340 στις: Ιανουαρίου 05, 2015, 01:18 »
Πιος ο λόγος να εχω DNA 40 και να μην εχω αντίσταση με σύρμα απο νικέλιο και ρύθμιση θερμοκρασίας . Φυσικά όλα τα σύρματα θα λειτουργούν αλλά θα δουλεύει σαν απλό μοντακι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #341 στις: Ιανουαρίου 05, 2015, 01:34 »
Έχω τον κλωνομαγκμα, απολο και τον lite+.
Για όλη μέρα στα πέρα δοθε έχω τον lite+ με σκέτη βάση.
Όταν κάθομαι στο σπίτι όμως η έξω για καφεδάκι, βγαίνει ο απολο και απολαμβάνω τη ζωή μου
Είναι που είναι γενικά πολύ μπροστά, αλλά η απόδοση της γεύσης με αντίσταση εντός της φωλιάς και αέρα από κάτω είναι όλα τα λεφτά!

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #342 στις: Ιανουαρίου 10, 2015, 02:14 »
Ειμαι μόλις στον ένα μηνα χωρίς να έχω βαλει τσιγάρο στο στόμα μου... :respect:  και δεν μου λείπει
Από την αρχή εψαξα να βρω πληροφοριες για το ΗΤ και ευτυχώς που έπεσα εδώ μέσα.
Ο φίλος μου Κώστας μου πρότεινε για αγορά nemesis mod και mini nautilus....τον άκουσα και τα αγόρασα βεβαιως....(σημειώνω ότι ακόμα με αυτά επιβιώνω)
Ωραία εμπειρία στην αρχή αλλά όσο περισσότερο διάβαζα εδώ μέσα τόσο ήθελα να δοκιμάσω νέα (για μένα) πράγματα....
Του λέω λοιπόν, ρε συ Κωστακη δεν έχεις κανέναν παλιό επισκευάσιμο να μου φέρεις να μάθω να φτιάχνω καμιά αντίσταση γιατί αργά η γρήγορα εκεί με βλέπω...
Δεν εχω ρε Αντώνη μόνο έναν παλιό dripper έχω κάπου πεταμένο, αν τον βρω θα στον φέρω.
Ερχεται σημερα, μου δινει μια τσαντα με εναν παλιο, ταλαιπωρημενο, trident κλώνο που του έλειπε το ένα βιδάκι από τα 3 post. (σιγά μη θελεις και dual coil), λίγο σύρμα 26αρι και μερικές μπάλες βαμβακι (οργανικό; δεν ξέρω).
Παίρνω μια μπατονέτα, στρίβω 4-5 σπείρες (τόσες μου είπε), ξεστραβώνομαι (πρεσβυωψ λόγω ηλικάς ρε γμτ) με τα τόσο μικρά βιδάκια που έχει για να το περάσω από μέσα, κοιτάζω τις σπειρες να μην πατανε μεταξυ τους, περνάω μπαμπάκι, μουσκεύω με βάση πατάω κουμπί  και ω ναι δουλεύει!!!!!
Αφού τραβαω μερικές τζουρες παθαίνω πλάκα με το ντουμάνι και το χτύπημα με 16αρα νικοτινη, σε σχεση με το ναυτιλο (τώρα καταλαβα πουλάκια μου γιατί οι περισσότεροι έχετε πέσει στο 6 νικοτίνη και πιο κάτω)
Ωραία λέω ας βάλω τωρα το vamp vape που έχω φτιάξει μόνος μου αλλά στο ναυτιλο με μπουχτίζει....

ΣΟΚ!!! :respect:

Δεν μπορώ να περιγράψω αλλιώς την εμπειρια αυτή. Τι αρώματα, γεύσεις, επιγευση, άλλες κρυφες νοτες απ'όλα τα συστατικά του αρώματος βγήκαν....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Λεω δεν μπορεί, μάλλον φταίει το συγκεκριμένο άρωμα. Δοκιμάζω από τις 6 η ώρα μέχρι τώρα (ε καλα σταματαω και ενδιάμεσα) όλα τα αρώματα της TPA που έχω φτιάξει DIY. Είναι όλα μακράν πάρα πολύ καλύτερα απ'ότι πίστευα ότι ήταν με τον ναυτιλακο.

Δεν νομίζω ότι έχει γυρισμό σε κάτι άλλο άμα δοκιμάσεις το dripping. Τώρα πως θα ατμιζω με τον ναυτιλο; μπαααα.....
Επισημαίνω ότι τα υγρα που είχα φτιάξει ήταν όλα στο 14-16mg νικοτινης. Με τον trident την ακουσα κανονικα και αναγκαζομουν να σταζω μηδενική βαση για να σπάει....

Δεν μεταδίδω άλλο....!!!! :nope:

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #343 στις: Ιανουαρίου 10, 2015, 02:46 »
Μάλλον ημουν από τους τυχερούς στο θεμα της γευσης γιατι ξεκινησα με Σοφια και αμέσως μετα με τον dripper pro.. Το dripping είναι απόλαυση (αν σου κάτσει το στήσιμο και ο ατμο είναι ότι ένα καλο πουρο για καπνιστή..)
Μετα περασα σε KL+. H ευκολια, η γευση και το ντουμανη με καλυψανε πλήρως...
Και μετα ηρθε ο Apollo.....
Τα κανει όλα... με απλη αντισταση στην μεση, στα 1,3-1,5ω  σε ηλεκτρονικο mod, χαμηλα βατ τρελη γευση,  περισσότεραα watt και γευση και ντουμανι.. ότι καλυτερο εχω ατμισει εωσ τωρα, χωρις βεβαια να εχω μεγαλη εμπειρια..
Τον προτείνω ανεπιφύλακτα και σε οποιον εχει να διαθεσει τα χρηματα γιατι τα αξιζει.

θα ήθελα πολύ να δω αυτήν την φωλιά και σε tankato.... (αν ακουει κανας leo  :D)

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #344 στις: Ιανουαρίου 12, 2015, 20:21 »
Παιδιά, καταρχάς να πω ότι έχω κάνει ένα μεγάλο διάστημα dripping με τους πολυαγαπημένους 306 cisco lr 1.8, απλά κάθε φορά που προσπαθούσα να τους βγάλω από το siam drip shield μου κοβόντουσαν τα καλωδιακια και τους πετούσα ενώ στην ουσία σφυρούσαν ακόμα τέλεια και απλά ήθελαν ένα μπανάκι για να ξεσφίξει λίγο η τζούρα.Τότε δεν υπήρχε ακόμα το grail  αλλά το dca παρόλα αυτά δεν είχα πάρει τότε (δε θυμάμαι γιατί).Μου την έδωσε και το γύρισα σε τανκάτους εργοστασιακούς.Τελευταία έχω βρει χαρά με τους δέλτα, αλλά μου έχει λείψει αφάνταστα η γεύση του dripping.Ήθελα να ρωτήσω, μιας και δεν το έχω δυστυχώς καθόλου με τους επισκευάσιμους, είναι καλύτερο να πάω σε έναν dripper spiral με αγορά έτοιμων αντιστάσεων, αυτούς που πουλάνε σε πεντάδες ή να πάρω ένα grail και να κοτσάρω πάνω έναν cisco;Είναι μεγάλη γευστικά η διαφορά; Επίσης ποια η διαφορά στις έτοιμες αντιστάσεις με βαμβάκι από τις κλασσικές;Καλύτερη γεύση;Διάρκεια και στις δύο περιπτώσεις με νορμάλ υγρά 50-50;Οι cisco  μου βγάζανε στην ξεφτίλα 60 μλ απόλυτα ποιοτικού ατμίσματος...Κάποιος που να έχει εμπειρία και από τα δύο; :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359873 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110712 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374776 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328158 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F