απο 22 αυγουστου ξεκιναει η κατασκευη απο το αδερφακι του v-max vv το z-max vw που νομιζω οτι θα ειναι
θα λειτουργει με μια μπαταρια 18650,
θα εχει τις ιδιες 6 λειτουργιες-μενου με το v-max αλλα με εξτρα αλλη μια που θα εχει τα watt απο 3.0 w - 15.0 w με βημα 0.1 w (συνολο 7 ρυθμισεις στο μενου του)...,
τα amper θα ειναι οπως και στο v-max 5A
και τελος το κουμπι θα εχει παλι την ιδιοτητα περιστροφης 360 μοιρες
Ενδιαφέρον δείχνουν αυτές οι πληροφορίες αν και το είχαμε συζητήσει ξανά θυμάμαι!
Η γνώμη μου είναι πως καλύτερα να έχει μια εκ των δυο ρυθμίσεων, σαφώς εννοώ τα watt!
Γιατί το να ρυθμίζεις κ τα δυο μου φαίνεται μπελάς μεγάλος...
Και ελπίζω πως η τιμή θα είναι αντάξια του προϊόντος, γιατί ήδη με το SS η εταιρεία νομίζει πως έγινε ξαφνικά "Provape"...
Αν η τιμή, δηλαδή, είναι γύρω στα 100€ τότε προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο...
Χώρια που θα βγάλει στην αρχή 2-4 εκδόσεις ως ότου λειτουργεί σωστά.
Για να δούμε...
Όταν βγει αυτό νομίζω πώς θα αλλάξουν πολλά.
Πάρα πολλά.
Μα δεν είναι καμιά καινοτομία ή άγνωστη ρύθμιση...
Τι να αλλάξει?!
Δε θα αγοράζει κάποιος DNA12, που κάνει πολύ περισσότερα και πιο εύκολα ?!
@Jargon
Είδες να γίνεται το Provari πιο φτηνό απ όταν βγήκε έστω κ το lava ή τώρα με το Vmax?!
Δε θα αλλάξει στάση η Provape γιατί αυτή προσφέρει κάτι που οι Κινέζοι προς το παρόν δε μπορούν... σταθερότητα κ ποιότητα!
Ίσως να αλλάξει κάτι στα τεχνικά χαρακτηριστικά για το Provari αλλά αυτό με μια αναβάθμιση εύκολα κ φτηνά αντιμετωπίζεται χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις καινούργιο (είχε γίνει αυτό με v1 σε v2)