Όταμ λες τανκάκια φίλε μου, ποιούς άτμο συγκεκριμένα?
Αυτά εδώ τα τανκ λέω joyeman με τα κάρτο που έχει η σελίδα
http://www.healthcabin.net/index.php?main_page=index&cPath=1076_1118ή αυτά εδώ τα κάρτο και τα τανκάκια τους, ίδια είναι
http://www.greenhouseone.com/Smok-Tech-510-DCT-Replacement-Cartomizers-Pa-p/510dctrl.htmφυσικά μπορείς να τα βρείς και στην εγχώρια αγορά...
Λοιπόν, δοκίμασα τον τράγο -κομμένο το κατσίκι, τράγος με στριφτα κέρατα είναι

- στο σπίτι με κάρτο 1,5Ω και συνεχίζει να πυροβολάει.
Ξεκίνησα απο τα 3v και ανέβαινα. Στα 3,2 - 3,4 ήταν μιά χαρά για τα γούστα μου...
Διάρκεια μπαταριών δεν έχω τσεκάρει ακόμη, θέλω μερικές ημέρες να το δώ στη χρήση. Δεν περιμένω να με εντυπωσιάσει αφού χρησιμοποιώ μοντάκι με ζευγαρωμένες 18650 στα 3100 mah, περιμένω όμως να είναι πολύ καλύτερη η αυτονομία τους απ' ότι περιμένει κανείς απο την χωρητικότητά τους (700 mah) δεδομένου ότι δουλεύουν "χαμηλά".
Αισθητά ελαφρύτερο απο το προβατάκι, με ότι θετικό συνεπάγεται στην χρήση και ότι αρνητικό συνεπάγεται η αντοχή του υλικού κατασκευής του σώματος.
Η αίσθηση του κουμπιού δεν είναι η βέλτιστη δυνατή αλλά δε με ανησυχεί όσο η περίπτωση ο διακόπτης να είναι λιγώτερα A απο τα Α που κάνει cut off το κύκλωμα. Στην ουσία πρέπει να είναι κανείς πολύ σέρτικος για να δοκιμάσει αυτά τα όρια, δεν υπάρχει περίπτωση να το διαπιστώσω.
Προσοχή θέλει νομίζω το σπείρωμα της συσκευής στα βιδώματα των ατμο / καρτο - προσέξτε μην στραβοβιδώσετε.
Το πρώτο συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι δουλεύει άνετα και καρτο 1,5Ω.
Απλά οι τραγοφόροι θα πρέπει να έχουν στο νού τους μία απόκλιση σε volts της τάξης του -0,4 με 0,6 απ' ότι δούλευαν τα άλλα vv τους σε σχέση με τα Ω των ατμο/καρτο τους.
Φαντάζομαι ότι θα δουλεύει εξ ίσου ικανοποιητικά και τους Giant αλλά δεν έχω κανέναν γεμάτο, θα επανέλθω όταν...
Η άποψή μου για τον v1 τράγο είναι πολύ θετική (για την αξιοπιστία τα είπαμε) και εφ' όσον διορθώσει η τιμή του ο νέος ατμιστής έχει ένα εργαλείο στα χέρια του που μπορεί να τον απαλλάξει απο την διαδικασία του "ατμίζω αλλά κάνω και 5 - 10 τσιγάρα στον καφέ, στο ποτό κ.λπ." που είναι και το ζητούμενο κατ' εμέ.