Καλησπέρα στους συνατμιστές του φόρουμ!
Εδώ και αρκετό καιρό έψαχνα λύσεις για να κόψω το τσιγάρο,αλλάαποτύγχανα συνεχώς.Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω το ητ και μετά απο ψάξιμο,κατέληξα στο φόρουμ.Χωρίς σκέψη γράφτηκα και άρχισα να διαβάζω.Μετά απο κριτικές και απόψεις που διάβασα,είπα εδώ είμαστε,να η λύση για να κόψω το κτ.Συνεχίζοντας να διαβάζω,κατέληξα στο να αγοράσω το Njoy npro,διότι το πρότειναν αρκετοί για τους αρχάριους και δεν επιθυμούσα κιόλας να μπλέξη με ατμοποιητές,καθαρισμούς κτλ.Ήθελα κάτι απλό για να μπω στο νόημα.
Εδώ και 4 μέρες λοιπόν ατμίζω και έχω κάνει μόνο 4 κτ και αυτό διότι τέλειωσε η μπαταρία του ητ.Ο αρχικός μου όμως ενθουσιαμός εξαλειφόταν και αυτό οφείλεται στο προϊόν καθ' αυτό.Και εξηγώ παρακάτω.
Το πακέτο έρχεται στι σπίτι μου με 2 μπαταρίες,10 cartomiserκαι ένα φορτιστή.Φορτίζω λοιπόν τις μπαταρίες και ανυπομονώ να το δοκιμάσω.βιδώνω το πρώτο cartomiser στην μπαταρία και ΩΩΩΩ!!Γεμάτη γεύση και χτύπημα κανονικού τσιγάρου (εδώ να σημειώσω οτι κάπνιζα 6 χρόνια Craven μπλε,πάνω απο 30 τσιγάρα την ημέρα)!Να η λύση που έψαχνα λέω,παέι το κτ.Δυστυχώς όμως μετά απο λίγο άρχισε η απογοήτευσή μου.Η γεύση χάθηκε και το χτύπημα υπήρχε μόνο με εκλάμψεις.Μπορεί να τελείωσε το cartomiser λέω.Αλλάζω λοιπόν,αλλά τίποτα.Μπορεί να είναι η μπαταρία λέω.Δοκιμάζω την δεύτερη και με τα δύο cartomiser και δεν άλλαξε τίποτα.Μάλιστα η δεύτερη μπαταρία τράβαγε τζούρα με δυσκολία.Ανοίγω ένα τρίτο cartomiser και το βιδώνω στην πρώτη μπαταρία.Κάπως καλύτερα τα πράγματα.Το χτύπημα ήταν ελαφρώς πιο συχνό.Έτσι,την επόμενη ημέρα αποφασίζω να πάω στην Njoy (είναι πολύ κοντά μου),μήπως κλάνω κάτι λάθος εγώ.Εξηγώ στον Κο Πετρόπουλο το πρόβλημά μου και αφού δοκίμασα τα cartomiser μου με δικές του μπαταρίες και ο ίδιος τις μπαταρίες μου με δικά του cartomiser,διαπιστώνει το πρόβλημα και μου δίνει δύο καινούριες μπαταρίες και 5 καινούρια cartomiser.
Εδώ οφείλω να ευχαριστήσω τον Κο Πετρόπουλο για την ευγένεια,τον επαγγελματισμό και την μεταχείριση που έδειξε στο πρόσωπό μου.Δείχνει άνθρωπος που νοιάζεται για την άποωη και την ευχαρίστηση του πελάτη.
Πάω λοιπόν σπίτι,φορτίζω τις νέες μπαταρίες και ξεκινάω τη δοκιμή.Για άλλη μια φορά τα ίδια.Σχεδόν άγευστο και χτυπήματα με εκλάμψεις.Αλλάζω μπαταρία και πάλι η δεύτερη έχει πρόβλημα και δεν ευχαριστιέμαι τίποτα.Αλλάζω cartomiser και βλέπω οτι άλλα δεν τραβάνε καθόλου,άλλο στάζει συνεχώς και άλλα δεν λειτουργούν καθόλου.Καλό θα ήταν,σκέφτομαι,να μιλήσω απο κοντά με κάποιον που ξέρει απο ητ (κατά τα λεγόμενα του φόρουμ),μήπως πάλι κάτι κάνω λάθος εγώ.Έτσι πάω στο electronicsmoke στη Συγγρού,για να μιλήσω με τον ιδιοκτήτη.
Το πρώτο πράγμα που του ζήτησα ήταν αν είχε μπαταρίες Njoy για να αγοράσω,αλλά του είχαν τελειώσει.Του ζητάω υγρό για τα cartomiser και μου δίνει της Janty το non με γεύση κεράσι και μάλιστα μου το γεμίζει ο ίδιος επι τόπου.Το βιδώνω στην μπαταρία μου,αλλά ίσα που καλυτέρεψε.Εκείνη τη στιγμή βρίσκει μία μπαταρία Moore's που είχε ο ίδιος και μου την δίνει.Με το που βιδώνω το cartomiser στην μπαταρία,τα πράγματα άλλαξαν εντελώς!Γεμάτη γεύση,πολύ καλό χτύπημα και πολύς ατμός!Και μάλιστα όλα αυτά με διάρκεια και όχι μόνο για 3-4 τζούρες.Την μπαταρία μου την χάρισε και μου είπε οτι θα πρέπει να αλλάξω το Njoy,διότι πάσχει αρκετά στις μπαταρίες,πράγμα που διάβασα και διαπίστωσα και ο ίδιος!Επίσης μου είπε οτι κάποια cartomiser της στάζουν αρκετά,πράγμα που το διαπίστωσα και αυτό ο ίδιος!Μιλάγαμε σχεδόν 2 ώρες στο μαγαζί του και μου είπε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα,φαίνεται οτι το ξέρει καλά το θέμα του ητ.
Εδώ να ευχαριστήσω και τον ιδιοκτήτη του electrincsmoke φγια την βοήθειά του,την εξυπηρέτησή του και τις συμβουλές του.
Οπότε εξοπλισμένος με μία καλύτερη μπαταρία,απολαμβάνω περισσότερο το ητ και είμαι σίγουρος πως όσο ψάχνω και βρίσκω το ητ που ταιριάζει καλύτερα σε μένα,θα απαλλαγώ απο το κτ.
Εδώ όμως,ζητάω και τη βοήθειά σας.Θέλω να αγοράσω κι άλλες μπαταρίες πέρα απο τις moore's που βρήκα.Θέλω να δοκιμάσω τα cartomiser της e-tobacco,οπότε χρειάζομαι μπαταρία 510 σαν
αυτή ή μπορώ να χρησιμοποιήσω και
αυτή;Έχετε υπόψιν σας κάποια άλλη?Γενικά για τα cartomiser της e-tobacco ποιά είνα η γνώμη σας;
Και κάτι άλλο.Ο φορτιστής
αυτός κάνει για κάποιον τύπο μπαταρίας απο τους δύο που προανέφερα;
Συγνώμη αν κούρασα με το μεγάλο άρθρο,αλλά είνα ακόμα πολύ νωρίς για να έχω πλήρη άποψη για το ητ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.