Eλαβα το unique της δοκιμης + 1 ατμ και 1 μπαταρια ακομα που πηρα...
Η παρουσιαση ειναι μετα απο δοκιμη 4 ημερων με μοναδικη συσκευη ατμισματος το unique.Και με εναν ατμοποιητη.
Ποιο κατω αναφερω και με ποια υγρα εχουν γινει οι δοκιμες.
________________________________________________________________________________________________________________________________
ΕΜΦΑΝΙΣΗ:Α) Λοιπον οι φωτογραφιες του UNIQUE: (θα δειτε 2 unique γιατι πηρα και ανταλακτικο)
http://img263.imageshack.us/i/dsc04596g.jpg/http://img72.imageshack.us/i/dsc04598.jpg/http://img153.imageshack.us/i/dsc04600n.jpg/http://img263.imageshack.us/i/dsc04601c.jpg/http://img576.imageshack.us/i/dsc04603y.jpg/συγνωμη αλλα δεν εμπαιναν αλλιως ( μεγεθος )
Β) και σε τι συσκευασια ερχεται: H συσκευασια ειναι απλη.Αλλα ''οτι πρεπει'' για να το κανεις καπου δωρακι.
1 ατμοποιητης 510 + 1 φιλτρακι αδειο
1 manual μπαταρια 280mah
1 usb ταχυφορτιστη
1 οδηγιες χρησης στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ στο πισω χαρτονακι
2 φιλτρακια με 0mg νικοτινη και γευση mlbΓ) ειναι ολο λευκο με manual μπαταρια με διαφανο κουμπακι 280 mah και ατμοποιητη 510 και χωρις led μπροστα απλα ενα μαυρο καπακι,
Που οταν ρουφας δεν αναβει το λαμπακι αλλα το κουμπι(το μονο που δεν μου αρεσε και πολυ, μου αρεσει η ''αισθηση'' της καφτρας)
το μεγεθος του ειναι αρκετα ''μεγαλο'' σε σχεση με ενα κτ. ειναι 13,4 εκατοστα (μπαταρια 9εκ.) Αλλα ελαφρυ για το μεγεθος του.
ομορφο στην εμφανιση χωρις γραμμες στην μπαταρια. Με ματ χρωμα. Και το λογοτυπο της NOBACCO UNIQUE τυπομενο στην μπαταρια.
Οι οδηγιες ειναι πισω στην συσκευασια . Το χαρτονι λεει τις βασικες οδηγιες.
________________________________________________________________________________________________________________________________
ΜΠΑΤΑΡΙΑ * Η μαπαταρια τοu UNIQUE ειναι 280mah με διαρκεια περιπου ~ 4.30 ωρες / ~ 300 τζουρες
''αρκετου'' ατμισματος ( ~ 60-70 τζουρες / ωρα )
Στα δικα μου μετρα παντα.
Με ενα high ατμιστη πιστευω γυρω στις 2 με 2.30 ωρες.
** Η φορτιση γινεται μεσα σε 2.30 ωρες μεσω του usb ταχυφορτιστη που παρεχεται μαζι με την συσκευασια.
Την πρωτη μπαταρια την χρησιμοποιησα αμεσως και την αλλη την φορτισα 4 ωρες πρωτα.
## Πρεπει να πω οτι ο φορτιστης ειχε προβλημα και δεν φορτιζε.Αλλα μετα απο τηλεφωνικη συννενοηση και χωρις πολλα
πολλα μου το αντικατεστησαν.Σε μια μερα μου ηρθε.
*** Η μπαταρια εχει cut off στα: 15 sec. Μετα τα 6-7'' ο ατμ ''καιει πολυ''
**** Η αποδοση της μπαταριας αρχιζει να πεφτει αργα.Μετα τις 3 ωρες ( ~200 τζουρες ) Πολυ καλο.
***** Το κουμπακι της μπαταριας πατιεται ευκολα και ειναι διαφανο. Και σε καλη θεση για το δαχτυλο.
_________________________________________________________________________________________________________________________________
ΓΕΥΣΤΙΚΑ - ΑΠΟΔΟΣΗ - ΦΙΛΤΡΑΚΙΑΛοιπον μετα απο μια βδομαδα συνεχους ατμισματος με το UNIQUE..εχω διαπιστωσει τα εξης.
οι διαφορες ειναι με το 401 που ατμιζω..
** Το φιλτρακι γεμισε με 14 σταγονες. 8 κατω χωρις φιλτρο ενυδρειου και 6 απο πανω.
Δεν ειχα καποια ροη υγρου εξω απο το φιλτρο.
Ο ατμοποιητης ''ψιλομπουκωσε΄΄ λιγο σημερα....
υγρα δοκιμων - 11mg / dunhill , flue cured tobbaco , menthol , vanilla
18mg / mint , tab
0mg / mlb
Βαθμολογια με αριστα το 10
ΤΗROAT HIT ATMOΣ
με υγρα high................9,5................................10..
με υγρα medium..........9,5.................................10..
με υγρα low.......δεν εχω καποιο υγρο 6mg........----
με υγρα no....................7..................................9,5.. ( με τα 2 φιλτρακια της συσκευασιας )
Απ' οτι παρατηρησα και ειδα ο ατμος ειναι πολυ καλος , ικανοποιητικος θα ελεγα και με καθολου γευση καμενου.
Χρησιμοποιησα τον ιδιο ατμ για ολη την βδομαδα και ειχε την ιδια αποδοση. Χωρις καθολου καθαρισμο. Μονο την τριτη μερα
τον εβαλα αναποδα σε χαρτοπετσετα το βραδυ.
_________________________________________________________________________________________________________________________________
ΓΕΝΙΚΑ (( τιμη - ανταλακτικα - εγγυηση και αλλα... ))* ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΣΑ στην παρενθεση η στρογγυλοποιηση χωρις την εκπτωση)
α) Πιστευω ειναι μια πολυ καλη και οικονομικη λυση. Η τιμη του με την εκπτωση του forum ειναι : ~20Ε - 20% = 16Ε
β) Τα ανταλακτικα του ειναι πολυ φθηνα... ατμοποιητες: ~6Ε - 20% = 4.80Ε (0.05Ε)
μπαταριες: ~8Ε - 20% = 6.40Ε (0.05Ε)
φορτιστης: ~6Ε - 20% = 4.80Ε (0.20Ε)
γ) Η εγγυηση του ειναι μονο 7 μερες. Αλλα με τοσο φθηνα ανταλλακτικα δεν ειναι ασχημο. Θα ηταν ιδανικοτερο αν ειχαν τον
1 μηνα σαν ελαχιστο.
--> Και μια γενικη βαθμολογηση με αριστα το 10. η δευτερη στηλη ειναι για το 401 (ετσι για να δειτε την κριση μου)
Εμφανιση τσιγαρου : 8 / 10 10 / 10
Αισθηση τσιγαρου : 3 / 10 10 / 10
Ατμοποιητης : 9 / 10 8,5 / 10
Μπαταρια : 9,5 / 10 8 / 10
Βαρος τσιγαρου : 8,5 / 10 9 / 10
Χωριτικοτητα φιλτρου : 9,5 / 10 7 / 10
Throat hit : 8 / 10 8 / 10
Ατμος : 9 / 10 8,5 / 10
Τιμη - εγγυηση : 9 / 10 9 / 10
Τιμη ανταλακτικων : 10 / 10 9 / 10
Μ.Ο. : 83 / 100 86,5 / 100
η βαθμολογηση ειναι ενδεικτικη.Ας πουμε στην τιμη - εγγυηση το unique ειναι ποιο κατω γιατι μπορει μεν να εχει φθηνα ανταλακτικα
αλλα με εγγυηση μονο 7 ημερων. αρα καθε μηνα χρειαζεται και αλλος. Ενω με το ''επωνυμο'' 401 και ενα χρονο εγγυηση μπορει τα
ανταλακτικα να χουν την τριπλασια τιμη αλλα εχουν την εγγυηση και εισαι καλυμενος.Για τα ''κινεζικα'' παλι ισχυει το ιδιο
απλα με μεγαλυτερο χρονο αναμονης για τα ανταλακτικα , αλλα ακομα και ετσι παραμενει οικονομικοτερο σε βαθος χρονου.
Προτιμω να ειμαι καλυμενος για ενα χρονο εστω και με ''κινεζο'' μιας και εχω και εγγυηση και ας χρειαστει να αγορασω 3-4...
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Με λιγα λογια πολυ καλο. Θα το προτεινα σε καποιον οχι μονο τιμης αλλα και ποιοτητας.Οπως φαινεται ως τωρα ειναι καλο.
Απλα σε εναν που θα ηθελε να μοιαζει με ΚΤ δεν θα το προτεινα.
Μου αρεσε αρκετα. Αλλα ειναι ''ΡΟΥΦΗΧΤΡΑ'' υγρων.... Γι αυτο θα μεινει ως δευτερο. και οχι μονο για τα υγρα...
Το 401 μου κανει ποιο ''τσιγαρισιο'' για μενα ειναι προτερημα..για αλλους οχι. Αλλα γουστα ειναι αυτα.
Γενικα με ''χαλασε'' η μη υπαρξη ''καφτρας'' και στην θεση του ενα μαυρο καπακι, αν αλλαζε αυτο θα ισως ηταν ποιο πανω απο το
401. Ξερω οτι υπαρχουν μπαταριες του 510 με κοκκινη η μπλε καφτρα αλλα εγω κρινω το συγκεκριμενο.
Ελπιζω να σας ικανοποιησε η κριτικη μου και να σας αρεσε.. Η πρωτη μου ειναι και ελπιζω πως οχι η τελευταια...
Πιστευω οτι προσπαθησα να αναλυσω αρκετα._________________________________________________________________________________________________________________________________