Η Panasonic NCR B , ειναι ικανη να δωσει το ρευμα της με ανωτερη ενταση συνεχωμενης αποφορτισης 6.8Α.
Ειναι δηλαδη ικανη για 2C ( 2 X 3400 = 6800 )
Σε παλμικη μορφη , μπορει να δωσει ακομα και 12 Α , αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα και σε 'μας ειναι αχρηστο.....
Με 0.9Ωμ στα 20W , θα εχεις 4.7Α ζητουμενο ρευμα.
Η προστασια
αν θυμαμαι καλα , επιτρεπει ενταση μεχρι 5Α.
Αρα μπορει να δωσει ρευμα σε τετοια Watts
θεωρητικά.
To οτι εχει μεγαλη εσωτερικη αντισταση , παιζει ρολο και στην πτωση τασης που θα εχει η μπαταρια , καθως και στο οτι σε μεγαλη ζητηση ρευματος πανω απο 4Α , θα δουμε και σχετικη ανοδο θερμοκρασιας .
Εκει δηλαδη που οι μπαταριες υψηλης αποδοσης δεν καταλαβαινουν τιποτε απολυτως , η NCR B θα ανεβασει θερμοκρασια......
Σε κατι αλλο που θελω να σταθω , ειναι οτι η μπαταρια μετα απο καποιο οριο εντασης ( 3,5 - 4.0 Amperes) , τελειωνει πολυ πιο γρηγορα σε σχεση με μια μικροτερη μεν σε mAh , αλλα με μεγαλυτερη ικανοτητα αποδοσης εντασης ρευματος......
Οπως για παραδειγμα η Samsung 25R ή καποια αλλη 20αμπερη στα 2500 - 2600mAh.
Aρα απο τη στιγμη που οι 2500αρες αυτες , στην τελικη κρατανε το ιδιο ή και περισσοτερο ακομα , γιατι να παρω την NCR B και σε πολυ μεγαλυτερη τιμη ;;;;;;
εσυ απο που μου προτεινεις να παρω? θελω μια τετοια και μια samsung 30q
Eγω την τελευταια μου αγορα , την εκανα απο Teomav .
Αγορασα δυο LG HG2 , μια Samsung 30Q και μια LG HE4 ...... ,
αλλα με το καλυμμα της LG HG2.Στο νημα αυτο
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,5559.msg989221.html#msg989221αν δεν τα καταφερω σημερα το βραδυ , σιγουρα αυριο θα ανεβασω μετρησεις , απο ολες αυτες τις μπαταριες .
Μαζι με τις μπαταριες αυτες , εκανα μετρηση και σε δυο αυθεντικες LG HE4 , για να γινει συγκριση και να δουμε αν εχουν σχεση αυτες οι δηθεν LG HG2 με τις LG HE4.
............................και μαλλον εχουν..............και μαλιστα μεγαλη..............
Το Teomav εχει τιμη 8.50€ για την LG HG2 και για την Samsung 30Q , με τα μεταφορικα θα παει απο 10 - 13€ και θα την εχεις στα χερια σου την επομενη μερα.
Την ψευτοLG HG2 , τη δινει στα 6€ και μεχρι στιγμης ειδα αναλογη αποδοση με την αυθεντικη LG HE4 , αλλα σημερα θα τελειωσω το τεσταρισμα και θα ξερω σιγουρα αν ειναι ή οχι το ιδιο στοιχειο απο κατω....
Eιναι ελεγμενες απο το καταστημα με φορτιστη/αποφορτιστη iMax B6 και τα mAh που εδωσαν , ειναι μεσα στα πλαισια που δινουν και οι εταιριες κατασκευης
Το καταστημα ομως ειναι Θεσσαλονικη.
Αν εισαι Αθηνα , υπαρχει αναλογη τιμη στο Atmorama .
Και στο Atmorama γινεται αναλογος ελεγχος.
Το ιδιο και στο καταστημα Atmistique , απο το οποιο εχω κανει και τις περισσοτερες αγορες μου , οσο αφορα καταστηματα απο την Ελλαδα.
Kαι 'δω οι μπαταριες πριν μπουν στο ραφι για πωληση , ελεγχονται πρωτα για το αν ειναι σωστες ή οχι...
Την έχω. Δεν χωράει σε μοντ. Τελικά την βόλεψα σε έναν φακό.
Ολοι οσοι εχετε τις Panasonic NCR B
ή καποια αλλη καλης ποιοτητας μπαταρια με προστασια , πηγενετε σε εναν ηλεκτρονικο και πεστε του να σας βγαλει την προστασια.
Μετα παρτε ενα θερμοσυστελομενο και φορεστε της αλλο κουστουμακι........
Θα δουλεψει σε ηλεκτρονικο μεχρι 18 - 20W ανετα.