Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

449 επισκέπτες, 3 χρήστες
thanos1071, infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1296509 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Χάρτινο τσίρκο
  • Φύλο: Άντρας
Πάρε πιστολάκι και ζεστάνετε το

Αποσυνδεδεμένος makis66

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αν. Θεσσαλονίκη
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
Παιδιά ένα τέτοιο σκίσιμο στο τύλιγμα της μπαταρίας μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα, γιατί έχω ακούσει πολλά  :confused1:

Mε το πιστολάκι δεν γίνεται, αφού έχει σκιστεί το μονωτικό. :dontknow:
Πάρε αυτά τα θερμοσυστελόμενα.
Αφαιρείς από την μπαταρία το παλιό κάλυμα που έχει σκιστεί, περνάς το καινούργιο στην γυμνή μπαταρία και με το πιστολάκι για τα μαλλιά το ζεσταίνεις, αυτό συστέλλεται και γίνεται καινούργια:

http://www.teomav.gr/2016/02/pvc-18650.html#.VtuF6eaffhc

Αποσυνδεδεμένος Alxhmisths

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Χάρτινο τσίρκο
Το έχω κάνει και μου κολλάει μεταξύ τους.

Αποσυνδεδεμένος davarisx

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Aργυρουπολη
Απο οτι ειδα η Fasttech δεν στελνει πλεον ουτε με sweden post μπαταριες.
Καποια απαγορευση απο πλευρας sweden post πηρε το ματι μου.
Ξερει καποιος περισοτερα?

Αποσυνδεδεμένος arisagras

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: αρτεμιδα
καπου  διαβασα οτι καμια αεροπορικη εταιρια πλεον δεν δεχεται μεταφορα μπαταριων μεχρι το 2018, μολις το βρω θα το ανεβασω.

Αποσυνδεδεμένος valsam

• e-regular ατμιστής
Και πως θα ερχονται,μονο με καραβι?
Έναν μηνα εκαναν να'ρθουν με το αεροπλανο με το καραβι να υπολογίζουμε κανα 6μηνο?

Αποσυνδεδεμένος arisagras

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: αρτεμιδα
καπου  διαβασα οτι καμια αεροπορικη εταιρια πλεον δεν δεχεται μεταφορα μπαταριων μεχρι το 2018, μολις το βρω θα το ανεβασω.

http://www.thepressproject.gr/article/89737/O-ICAO-apagoreuei-ti-metafora-mpatarion-ionton-lithiou-apo-epibatika-aeroskafi

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
Σε τοπικό σκίσιμο του περιβλήματος της μπαταρίας βάζω μονωτική ταινία και είναι ΟΚ :thumpup:.

Αποσυνδεδεμένος PsilosX

• @psilosx
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Χανιά - Μαρούσι
  • instagram: @psilosx
    • IG
Αυτό με τη μονωτική ταινία (ηλεκτρολογική μονωτική ταινία προφανώς) είναι ασφαλές? Έχω 2 μπαταρίες με γρατζουνιά/σκίσιμο και τις έχω στην άκρη παρετημένες από φόβο. Σκεφτόμουνα να αγοράσω καινούριο περίβλημα και να κάνω απόπειρα να το κολλήσω μόνος μου με το πιστολάκι μαλλιών της γυναίκας...
Αν όμως αυτό με την ταινία είναι εντάξει από άποψη ασφάλειας να το κάνω επιτόπου! :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• e-high ατμιστής
Ηλεκτρολογική μονωτική.
Τη μπαταρία της φωτογραφίας την έχω έτσι περίπου 3 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Είχε ένα σκίσιμο και αφού μου ήρθε η ιδέα της μονωτικής ρώτησα και στο φόρουμ όπου οι ειδικοί "μπαταριολόγοι" μου έδωσαν το ΟΚ.

Αποσυνδεδεμένος kostasjo

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδική

Αποσυνδεδεμένος modivin

• Φουγαροκαραβάνα
Αυτό με τη μονωτική ταινία (ηλεκτρολογική μονωτική ταινία προφανώς) είναι ασφαλές? Έχω 2 μπαταρίες με γρατζουνιά/σκίσιμο και τις έχω στην άκρη παρετημένες από φόβο. Σκεφτόμουνα να αγοράσω καινούριο περίβλημα και να κάνω απόπειρα να το κολλήσω μόνος μου με το πιστολάκι μαλλιών της γυναίκας...
Αν όμως αυτό με την ταινία είναι εντάξει από άποψη ασφάλειας να το κάνω επιτόπου! :tongue_smilie:

Προσωρινά είναι ΟΚ. Αλλά τα ανταλλακτικά περιβλήματα είναι πάμφτηνα (1€ τα 50 στην FT) και πανεύκολα να αλλαχτούν σε 1 λεπτό με το πιστολάκι, που είναι χαζό να διακινδυνεύεις έστω και ελάχιστα.

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• e-high ατμιστής
Δε θεωρώ ότι διακινδυνεύω κάτι όταν τοπικά βάλω μονωτική ταινία, την οποία τυλίγω-κολλάω περιμετρικά και σφιχτά στο σημείο φθοράς. Βέβαια δεν είμαι ειδικός αλλά με την λογική μου σκέφτομαι ότι την ίδια ταινία χρησιμοποιώ για να απομονώσω καλώδια, άρα δεν βλέπω το ρίσκο. Η ταινία είναι αυτοκόλλητη, δεν μετακινείται και μονώνει. Άρα που βλέπεις το ρίσκο?  

Αποσυνδεδεμένος kapapa

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αρτα
  • Φύλο: Γυναίκα
Στη δικια μου περιπτωση που εχει φθορα στο κατω μερος της μπαταριας,τι προτεινετε να κανω;

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος modivin

• Φουγαροκαραβάνα
Δε θεωρώ ότι διακινδυνεύω κάτι όταν τοπικά βάλω μονωτική ταινία, την οποία τυλίγω-κολλάω περιμετρικά και σφιχτά στο σημείο φθοράς. Βέβαια δεν είμαι ειδικός αλλά με την λογική μου σκέφτομαι ότι την ίδια ταινία χρησιμοποιώ για να απομονώσω καλώδια, άρα δεν βλέπω το ρίσκο. Η ταινία είναι αυτοκόλλητη, δεν μετακινείται και μονώνει. Άρα που βλέπεις το ρίσκο?  

Αν εσύ δεν το βλέπεις, εμένα λόγος δεν μου πέφτει. Στην δική σου τσέπη μπαίνει, το δικό σου χέρι το κρατάει.

Εγώ από την άλλη για 0.02€, δεν δικαιολογώ τα μπαλώματα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1326 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258877 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 717796 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373986 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389220 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263061 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680343 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 688 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1324 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22286 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887689 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.