Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

431 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, infernity, thanos1071, mathimatikos1966, vasim

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1312114 φορές)

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Άντρας
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
Για να αλλάξω περίβλημα στις μπαταρίες χρειάζομαι κάποιο εργαλείο για να κολλήσω το νέο περίβλημα?

Παιδιά σόρρυ που ρωτάω, είμαι λίγο άσχετος με το θέμα,
Γιατί να αλλάξει κάποιος περίβλημα στις μπαταρίες του;
Υπάρχει κάποιος πρακτικός λόγος ή είναι θέμα αισθητικής;
(που κι αυτό δεν το πολυκαταλαβαίνω μιας και τις βλέπουμε ελάχιστα...)

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: veria
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
λόγο φθοράς του παλιού και για αποφυγή ατυχημάτων

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Tρικαλα
Να κάνω μια ερώτηση που μπορεί να ακουστεί λίγο αφελής, έχω 3 Χ LG-He2 οπόυ στο RX-200 μου δείχνει 3/4 προς 1/2 στο εικονίδιο και 3,79-3,81-3,78 στο βολτόμετρο της συσκευής και είμαι σε δίλημα αν πρέπει να τις βάλω για φόρτιση ή να διακυνδυνεύσω να τις "πατώσω" (Ψυχολογικό είναι κυριώς το θέμα). η ερώτηση μου λοιπόν είναι θα δημιουργήσω πρόβλημα στα στοιχεία αν τα φορτίσω με ήδη αρκετά φορτισμένα τα στοιχεία τους; ή να τις αφήσω και να περάσω και την αυριανή μέρα γραφείου; Σημ. 1 : Κατά την διάρκεια της ημέρας ατμίζω 7-12 ml, Σημ. 2 : Τις μπαταρίες τις φορτίζω με nitecore D4.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Φιλε μου , ερωτηση :
Φορτιζεις και αποφορτιζεις τις μπαταριες σου σε κυκλο ;;;
Δηλαδη οταν τις βαζεις στο φορτιστη και στο μοντακι , τις αλλαζεις θεση κυκλικα ή τις βαζεις παντα στο ιδιο καναλι στο φορτιστη και στο μοντακι ;;;

Παιδιά σόρρυ που ρωτάω, είμαι λίγο άσχετος με το θέμα,
Γιατί να αλλάξει κάποιος περίβλημα στις μπαταρίες του;
Υπάρχει κάποιος πρακτικός λόγος ή είναι θέμα αισθητικής;
(που κι αυτό δεν το πολυκαταλαβαίνω μιας και τις βλέπουμε ελάχιστα...)
Το καλυμμα αλαζει οταν σκιζεται για να μη κανει επαφη το σωμα της μπαταρια με το μοντακι.
Στα VV/VW και στα μηχανικα που εχουν το διακοπτη επανω , δεν ειναι και τοσο μεγαλο προβλημα , αλλα φυσικα οι κανονες σωστης λειτουργιας ειναι απαραβατοι .
Οποτε οταν εχουμε γυμνο σωμα μπαταριας , τοτε το σωστο ειναι να καλυφθεί.

Αποσυνδεδεμένος k.kazantzoglou

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
    • Vape Traveller
Φιλε μου , ερωτηση :
Φορτιζεις και αποφορτιζεις τις μπαταριες σου σε κυκλο ;;;
Δηλαδη οταν τις βαζεις στο φορτιστη και στο μοντακι , τις αλλαζεις θεση κυκλικα ή τις βαζεις παντα στο ιδιο καναλι στο φορτιστη και στο μοντακι ;;;
Τις αλλάζω κυκλικά (διαβασά αρκετά post εδώ πριν αγοράσω το RX-200)
Για παράδειγμα σήμερα η Νο 1 φορτισέ στην θέση 3 μπήκε στην θέση 3 η Νο2 φόρτισε στην θέση 1 μπήκε στην θεση 1 στο mod και ουτω καθεξής.

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
Ωραια .
Οταν τελειωνουν οι μπαταριες μπορεις να τις μετρησεις με καποιο οργανο ;;;
Λογικα αν υπαρχει διαφορα , θα ειναι πολυ μικρη.
Το οτι καποιο στοιχειο εχει διαφορετικη διαρκεια αποδοσης κατα τη χρηση , ειναι λογικο.
Απο μια μπαταρια τραβαει ρευμα .
Αυτη η μπαταρια λογικα θα εχει και μικροτερο Voltage....
Koιτα ομως αν μπορεις , οταν τελειωσουν τι Volts θα εχει η καθε μια...

• e-lights ατμιστής
  • *
    • Vape Traveller
Ωραια .
Οταν τελειωνουν οι μπαταριες μπορεις να τις μετρησεις με καποιο οργανο ;;;
Λογικα αν υπαρχει διαφορα , θα ειναι πολυ μικρη.
Το οτι καποιο στοιχειο εχει διαφορετικη διαρκεια αποδοσης κατα τη χρηση , ειναι λογικο.
Απο μια μπαταρια τραβαει ρευμα .
Αυτη η μπαταρια λογικα θα εχει και μικροτερο Voltage....
Koιτα ομως αν μπορεις , οταν τελειωσουν τι Volts θα εχει η καθε μια...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, θα το κάνω την επόμενη φορά που θα τις έχω έτοιμες για φόρτιση και το απλούστερο απο όλα (απλά λίγο ακριβότερο): θα πάρω 3 ακόμα μπαταρίες για το mod και θα τις έχω μαζί μου φορτισμένες έτσι και διπλασιάζω την ζωή των 2 σετ και δεν φορτίζω νωρίτερα απο ότι χρείαζεται μόνο και μόνο για να μην ξεμείνω. :)

Υ.Γ. όντως η διαφορά Voltage των 3 μπαταριών είναι αμελητέα (αυτή την στιγμή είναι : 3,75-3,77-3,77)

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
Αν ειναι αυτη η διαφορα , τζαμπα μιλαμε......

Δεν υπαρχει προβλημα φιλε μου.

Κοιτα μονο να εχεις αριθμημένες τις μπαταριες και να τις κανεις συνεχεια κυκλο , ωστε να εχουν την ιδια καταπόνηση ολες.
Να εχουν ολες την ιδια πτωση στην αποδοση , για να μη ζοριζει η μια την αλλη με τη δυναμη της.

Μια χαρα ειναι οι μπαταριες παντως με τετοια διαφορα.

• e-lights ατμιστής
  • *
    • Vape Traveller
Είναι αριθμημένες απο την πρώτη στιγμή αλλιώς θα την έχανα την μπάλα ;D
Για να είμαι ειλικρινής με απασχολούσε η επαναφόρτιση με την μπαταρία φορτισμένη στο 1/2 της συνολικής της αποθηκευτικής ικανότητας και όχι η διαφορά τάσης που είχε το "τριο".

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
Δεν υπαρχει τετοιο θεμα πλεον με τις μπαταριες μας.
Οποτε θελεις φορτιζεις.
Απλα πτοσπαθησε να μην τις φορτιζεις οταν ειναι απο 4.0V και πανω.
Κοιτα και τις αποφορτισεις των μπαταριων , να ειναι μεχρι τα 3.3V.
Μπορει να εχουν δυναμη ακομα και εκει κατω , αλλα πεφτει πολυ χαμηλα το φορτιο τους.

Αποσυνδεδεμένος SilverA

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Aθήνα
Μια ερώτηση. Πιο είναι το ασφαλές max voltage που μπορεί να αποδώσει και ανάλογα να δουλεύουμε ένα ηλεκτρονικό mod με μια 18650 2600 mAh 20 ή 25Α μπαταρία?

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
Κοιτα την ερωτηση σου και ξαναγραψε τι θελεις να ρωτησεις φιλε μου ......  ;D
Δεν καταλαβα τι θελεις.... :)

Αποσυνδεδεμένος Colton50

• e-medium ατμιστής
  • **
Προφανως ο φιλος ρωταει ποιο ειναι το ασφαλεστερο οριο-ευρος  βαττ-βολτ που μπορει καποιος να ρυθμισει στο μοντακι του. Η απαντηση ειναι οτι η πλακετα του μοντ το ρυθμιζει... και συ να θελεις  να υπερβεις τα ορια ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω, απλα το μοντ δεν θα σε αφησει.
Το μονο που μπορει καποιος να κανει  ειναι αναλογα τον ατμοποιητη και τις αντιστασεις που χρησιμοποει να βρει ποιο φασμα βαττ-βολτ του δινει το πιο ικανοποιητικο ατμισμα χωρις να παιρνει υποτονικο αποτελεσμα η γευση "καμμενου".

Αποσυνδεδεμένος pany

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Cyprus
  • Φύλο: Γυναίκα
Παιδια καλησπέρα. Μπορεί να με θυμίσει κάποιος πως ελέγχουμε με πολύμετρο εαν μια μπαταρία έχει φάει τα ψωμιά της?

Αποσυνδεδεμένος Colton50

• e-medium ατμιστής
  • **
Δεν ειμαι ειδικος , απλα θα πω τι νομιζω. Οταν την φερνεις σε πληρη φορτιση θα πρεπει να σου δειχνει 4.1-4.2 βολτ (για 18650) αν ειναι καινουργια. Αν ειναι στα τελειωματα της νομιζω θα δειχνει το 60-70% της τασης που θα επρεπε να ειχε.
Αλλοι την αλλαζουν οταν εχει πεσει στα 80% της αρχικης χωρητικοτητας.

Αποσυνδεδεμένος pany

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Cyprus
  • Φύλο: Γυναίκα
Δεκτό αυτο, αλλά το ερώτημα είναι πως την μετράμε? Δηλαδή που ρυθμιζουμε το πολυμετρο?

Sent from my SM-T810 using Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 2640 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 35 3867 Τελευταίο μήνυμα Απρ 25, 2025, 19:26
από ThioVag
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 395043 Τελευταίο μήνυμα Απρ 23, 2025, 20:29
από tony1976
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 378235 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 263542 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 726486 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 265789 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 688309 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 880 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1791 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22849 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2788 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63