Μισο λεπτο βρε παιδια....
Λοιπον , οταν αποφορτιζουμε με 2 Α τη μπαταρια , στα 3.3V θα μας δωσει καπου στα 2500mAh.
Aν αποφορτισουμε με 5 Α , θα μας δωσει καπου στα 2000mAh στα 3.3V.
Aν αποφορτιστει σε μεγαλυτερα Amps , θα δωσει ακομα λιγοτερα mAh.
Για παραδειγμα στα 10 Α αποφορτιση , η LG HG2 θα δωσει καπου στα 1800mAh.
Oποτε αν μετρατε τις μπαταριες σας με αποφορτιση καπου στα 10 Α , τοτε το βλεπω φυσικο να δωσει τα mAh αυτα στα 3.3V.

Oχι οτι τον εμπιστεύομαι απολυτα τον Mooch , αλλα δεν μπορω και να πω οτι λεει/δειχνει κατι λαθος ο τυπος...
Κανει καλη δουλεια το παιδι (αν και σε καποιες μετρησεις δεν συμφωνουμε απολυτα).
Ενα αλλο συγκριτικό , δειχνει κι αυτο
σχεδον τα ιδια αποτελεσματα.

Το site που εγω παντος εχω πιο πολυ εμπιστοσυνη , ειναι το Dampfakkus και βλεπω και 'δω αναλογα αποτελεσματα.

Το ποστ αυτο ειναι αφορμη για να γραψω και το εξης :
Αναλογα τον εξοπλισμο που εχει ο καθενας , θα εχει και διαφορετικο αποτελεσμα.
Και ο δικος μου φορτιστης εδειξε αναλογα αποτελεσματα στα Amperes απο 2 - 20 , επομενως μπορω να πω οτι αφου οι περισσοτεροι δειχνουν αυτα τα αποτελεσματα , αυτη θα ειναι και η αποδοση της μπαταριας.
Μπορειτε με ενα πολυ απλο τροπο να δειτε και σεις τις αποδωσεις των μπαταριων σας.
Βαζοντας μια αντισταση εξωτερικη οχι στον ατμ/τη , αν και με τον ατμ/τη γινεται...) και συνδέοντας τη μπαταρια (καλυτερο θα ηταν να ειναι συνδεδεμενη σε μια πλαστικη θηκη για 18650) , αναλογα θα μετρατε και το ποσα Volts δινει στα 5 - 10 - 15 - 20....κλπ. λεπτα αποφορτισης.
Ioan οχι φιλε μου.
Δεν βαζουν απαραιτητα παλιες , αλλα μπορει να βαλουν '' κατα λαθος '' , αλλη μπαταρια και οχι με 3000mAh και 20 Amps αποφορτιση.
Οχι η LG φυσικα , αλλα αλλες εταιριες και γραφουν στην ετικετα οτι να 'ναι...
ntonto
να μην ανυσηχεις καθολου.
Αν σου εδωσε 900mAh μια μπαταρια των 1200mAh , τοτε καθε αλλο παρα να ανησυχεις.
Το 1200 mAh , δεν θα τα δεις στα 3.3V , αλλα πολυ παρακατω.
Εκει ''πολυ παρακατω'' ομως , υπαρχει κινδυνος να χαλασει και η μπαταρια...