Αν μπορει ο φιλος με την ΗΕ4 να κανει μερικες μετρησεις και να τις μεταφερει εδω.
(Ειμαι περιεργος να δω την διαφορα με την δικη μου ΗΕ2.Λογικα οι μετρησεις πρεπει να ειναι παρομοιες.
Υπενθυμιζω
ΗΕ2 210-217 puffs με χρονο συνεχους ατμισματος 26-27 λεπτα της ωρας σε vtc mini με εργοστασιακα coils
1.6 Ω και power mode 7-9 Watts)
Η διαφορα αναμεσα στην ΗΕ2 και στην ΗΕ4 , ειναι οτι η ΗΕ2 με αποφορτισεις των 20 Α θα δωσει 150 κυκλους , ενω η ΗΕ4 θα δωσει 200 κυκλους.
Αυτο.
Αν υπαρχουν μικροδιαφορες στη δυναμη , ειναι τοσο μικρες που δεν γινονται αντυλιπτες.
Γενικα ομως η ΗΕ2 απο πληρη φορτιση 4.2 V μεχρι τα 3.8 V , ειναι η δυνατοτερη μπαταρια.
Απο 'και και κατω ομως χανει καπου 0.5V σε σχεση με την Sony VTC5 και την Samsung 25R , που ειναι ακριβως ιδιας κατηγοριας.
Αναλογη αποδοση εχει και η ΗΕ4 , αλλα εδω θα δουμε λιγα περισσοτερα mAh και λιγο καλυτερη αποδοση δυναμης σε μεγαλες αποφορτισεις.
Ειναι πολυ καλη μπαταρια και εχει τη μικροτερη ανοδο θερμοκρασιας σε σχεση με τις αλλες δυο.
Πολυ ευχαριστημενος απο αυτη τη μπαταρια.
Και στην δικια μου ειναι στραβο. Μεχρι στιγμης βλεπω οτι ολα πανε καλα (2 φορτισεις αποφορτισεις).
Τσεκαρε ποσα mah βαζει ο φορτιστης σου στην μπαταρια μετα απο καθε αποφορτιση.
Σε μενα στα 3.3Volts, οταν αναβοσβηνει το εικονιδιο της μπαταριας βαζει 2513 mah. (η περιπου τοσα..).
Οι μπαταριες σας ειναι μια χαρα.
Ετσι ειναι οι Samsung επανω.....στραβες....