Καμια σχεση τα 30 Α των μπαταριων με τα 220 W που αναφερεις.
Ολες οι μπαταριες μπορουν να το κανουν , αλλα με ποια θα εχεις αποτελεσμα ειναι το θεμα.
Μη νομιζεις οτι λογο της εντασης με την οποια ειναι ικανες να δωσουν το ρευμα τους , οτι θα εχεις και καλο αποτελεσμα .
Με τετοια αντισταση δεν ειναι ικανη η μπαταρια να σου δωσει ρευμα με ενταση που θα μπορεσει να το θερμανει ικανοποιητκα.
Αντι να εχεις μηχανικο με τετοια αντισταση που δεν θα μπορει να την παει σε θερμοκρασια που να ατμοποιει σωστα , θα μπορουσες με μια ή δυο αντιστασεις ακομα και κλασσικες , με το σωστο στησιμο να παρεις απιστευτο αποτελεσμα και μαλιστα χωρις να θελεις τοσα Watts , τοσα Amperes , τοσα Volts.
Aτμιζουμε με την ανοδο της θρμοκρασιας σε μια μικρη επιφανεια αποροφητικου υλικου.
Χρειαζομαστε το ρευμα για να ζεστανει αυτη την επιφανεια και ετσι χρησημοποιουμε το συρμα που εμποδιζει τη διελευση του ρευματος .
Αυτο σημαινει οτι το ρευμα εκει που θα βρει εμποδιο (συρμα) , θα εχει συσσωρευση και θα δουμε το πυρωμα του συρματος.
Αρα μπορω να εχω αυτο το πυρωμα και με αλλες παραμετροποιησεις.
Αυτο καναμε και πολλοι αλλοι απο 'δω μεσα και σημερα εχουμε αφησει τις αντιστασεις της υπερβολης και απλα με ευκολους και απλους τροπους , εχουμε αυτο που θελουμε....
Δεν χρειαζονται αυτα που θελεις να κανεις ωστε να εχεις ντουμανι.
Υπαρχουν αλλοι τροποι κατα πολυ πιο ευκολοι φιλε μου.
Τα Radius μια χαρα εινα,για την χρηση που τα θελω ( και πανεμορφα και αξιοπιστα και ποιοτηκα,δε βαραμε ολοι νι200 στα 500w...) , οσο για φορτιση 2 sony vtc 5 μετα απο αποφορτιση σε φορτιστη opus (μια χαρα αποφορτιζει στο πατο) ,ακριβως οτι λενε +++ (2610 η μια 2601 η αλλη),οχι σαν την lg ( 4 εχω ,(ειχα τις χαρισα)απο αυτη την παρτδα) 2320 ,2330 ,2450, 2501(μαιμου ,και την πατησε και ο μαγαζατορ, η οχι ?).Γιατι αποκλείεις την μαζικη μαιμουεισαγωγη (εσκεμμενα η οχι,λογω ζητησης-ελλειψης) απο τους "επωνυμους" εισαγωγεις. Οι προ διμηνου ειναι μια χαρα 2950 εως 3000 + γραφουν στον opus
Τι να σου πω φιλε...
Εμενα μια χαρα δουλευουν και η μονες μπαταριες μεχρι τωρα που δεν ηταν αυτο που επρεπε να ειναι , ηταν κατι Ultrfire 2400 γκρι το 2010....
Δωρακι με ενα φορτιστη ηταν βεβαια , αλλα εγινε και στο η.τ. η δοκιμη...