Η Efest δεν κατασκευαζει μπαταριες.
Η Efest 2500 purple , ειναι η LG HE2.
Πολλες φορες καποιες απο αυτες τις μπαταριες , αντι να εχουν μεσα τις LG HE2 , εχουν τις ........ ενας Θεος ξερει.....
Αυτος ειναι και ο λογος που πολλες φορες θα δεις ασχημες περιγραφες για τις μπαταριες.
Ουτε εγω ετυχε να πεσω σε κακο δειγμα αυτης της σειρας , αλλα ξερω ατομα που την πατησανε.
Η αγορα βεβαια εγινε απο το e-bay , αλλα πολυ ευκολα θα μπορουσε να γινει και απο καποιο επωνημο καταστημα , για τον πολυ απλο λογο οτι και οι καταστηματαρχες , δεν μπορουν να ξερουν τι τους προμηθεύει ο καθε εμπορος.
Πολλα καταστηματα φυσικα εχουν τις ''ακρες τους'' και ειναι καπως σπανιο να γινει αυτο. Απο τετοιο καταστημα αγορασα και 'γω οτι μπαταρια εχω αγορασει μεχρι σημερα και πιστευω οτι αυτος ειναι και ο λογος που δεν επεσα σε λαθος δειγμα.
Η Efest και οποιαδηποτε αλλη εταιρια τετοιου ειδους , αγοραζουν μπαταριες και βαζουν τις ετικετες τους επανω.
Οι μεγαλες εταιριες εχουν κι αυτες καποια κομματια που ειναι κατωτερα απο τη γεννηση τους ακομα. Αυτο που λεμε ''αστοχια υλικου''.
Καποιες εταιριες λοιπον που αγοραζουν στοιχεια και βαζουν επανω το ονομα τους , προτιμουν να αγορασουν τετοια στοιχεια λογο μικροτερου κοστολογιου.
Αλλες αγοραζουν μονο τα καλυτερα στοιχεια και ετσι εχουν φτιαξει στην αγορα παρα πολυ καλο ονομα.
Οι AW , AWT , Keeppower , Eagletac , Obtronic , Enerpower (Enerdan) , Olight ειναι μερικες απο τις γνωστες και μεγαλες πλεον εταιριες τετοιου ειδους.
Αγοραζω τετοιες μπαταριες πολυ καιρο και το κανω γιατι ειναι σιγουρο οτι μεσα εχουν πολυ καλα στοιχεια , χωρις τον κινδυνο να τις αντιγραψει καποιος , οπως γινεται με τις αυθεντικες.
Δεν λεω οτι ειναι καλυτερες απο τις αυθεντικες , αλλα τις SONY VTC4/5 τις εχει αντιγραψει και η κουτση Μαρια , ενω τις Κeeppower κανεις.
Απο αυτες που αναφερα πιο πανω , μονο την AWT εχουν αντιγραψει , αλλα η Gearbest στην οποια τις ειδα , το γραφει καθαρα οτι ειναι style AWT.
Oποτε απο ολο αυτο καταλαβαινεις οτι μπορει να εχεις σωστες μπαταριες , αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολες οι Efest ειναι καλες.
Υπαρχει καταστημα εδω Ελλαδα που εχει Efest και οσες εχω αγορασει απο εκει , ηταν ολες τέλειες. Το Atmistique.
Aλλα και η στραβη να κατσει , παλι θα υπαρχει καποιος ο οποιος θα ειναι ετοιμος να σ' ακουσει και να βρεθει καποια λυση.