Καλησπέρα παιδιά. Πρόκειται να πάρω το 1ο μοντάκι μου με εξωτερική μπαταρία, το HCigar Vt40 με DNA 40 v5 πλακέτα της Evolve. Είναι το πρώτο μοντάκι μου με εξωτερική μπαταρία καθώς τα άλλα είναι iStick. Έχω λοιπόν όπως καταλαβαίνετε μερικές απορίες σχετικά με το θέμα μπαταρίες. Παίρνει 1 μπαταρία 18650.
Το μοντ είναι αυτό:
http://www.hcigar.com/index.php/HCigar_box_MOD/show/238.html#.VdymjJfXpgQμαζί παρήγγειλα και έναν nitecore D2 καθώς ξέρω ότι είναι από τις αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο των φορτιστών.
Ότι αφορά για τη χρήση, ατμίζω γενικά σε 1.5+ αντιστάσεις με 15watt maximum αλλά το συγκεκριμένο θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για έλεγχο θερμοκρασίας.
Από ότι κατάλαβα το συγκεκριμένο μοντ χρειάζεται μπαταρίες υψηλής αποφόρτισης 20Α συνεχούς και 35Α στιγμιαία.
Θα ήθελα να μου προτείνετε τις καλύτερες δυνατές μπαταρίες που θα μπορούσα να βάλω από άποψη αυτονομίας αλλά και ασφάλειας. Βλέπω για παράδειγμα πως οι περισσότερες αυτών των προδιαγραφών παίζουν στα 2600mah . Υπάρχουν μεγαλύτερες των ίδιων προδιαγραφών; Επίσης μπορείτε να προτείνετε κάποιο ευρωπαικό site για την αγορά τους; Εγώ αυτό που είδα να αναφέρεται είναι το nkon.nl δεν έχω δει παράπονα οπότε να υποθέσω αξιόπιστο. Υπάρχει κάτι εναλλακτικό να ρίξω μια ματιά;
Και τέλος, μια σχετικά χαζή απορία. Οι flat top μπαταρίες υποθέτω μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μοντάκι που δεν απαιτεί flat top σωστά;
Αυτές που είδα και γενικά μόνο θετικά ακούγονται είναι οι LG HE4 2600mah.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.