Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

412 επισκέπτες, 6 χρήστες
manoslykos, Giannis.B, ZoeM, camber, Milarepa, geotron

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1300322 φορές)

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• Διακεκριμένο μέλος
Διάβασε 1 - 2 σελίδες πιό πίσω...

Έχουν αναφερθεί αυτά πολλάκις...

Αποσυνδεδεμένος modivin

• Φουγαροκαραβάνα
  • Φύλο: Άντρας
Κι υπάρχουν και εδώ.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Tρικαλα
Τι εκανε παλι ο ανθρωπας.........

http://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size/samsung-inr-18650-30q-3000mah.html

Να τι κανουν τα ακυρα συμβόλαια , αλλα η Samsung δεν μασαει.........αντε να δουμε κι αλλες μπαταριες με τιμη χωμα.....

Αν και κατι μου λεει οτι θα δουμε και R σειρα ...........  Μακαρι....

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης/Αθήνα

Αποσυνδεδεμένος Γιαννης Κυριακου

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αγιοι Αναργυροι
Τι εκανε παλι ο ανθρωπας.........

http://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size/samsung-inr-18650-30q-3000mah.html

Να τι κανουν τα ακυρα συμβόλαια , αλλα η Samsung δεν μασαει.........αντε να δουμε κι αλλες μπαταριες με τιμη χωμα.....

Αν και κατι μου λεει οτι θα δουμε και R σειρα ...........  Μακαρι....

Mια χαρα! Θα χτυπησω 2 τεμ για τα μηχανικα μου μοντ!

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Πειραιάς
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
Μόλις χτύπησα 3  :thumpup:

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
Και οσο παει , ολο και χαμηλοτερα θα πουλαει ο τυπος......

Κοιταξτε τιμη για τις 25R , αλλα ιδιαιτερα για τις LG HE4.......... :o

Tιμες Κινας και βαλε........

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• e-medium ατμιστής
  • **
Πώς γίνεται αυτό όμως ρε παιδιά; Γιατί αυτός τις πουλάει 5 ευρώ ενώ βρίσκεται εντός Ευρωπαϊκής ένωσης και εντός Ελλάδας οι περισσότεροι επιχειρηματίες θα τις πουλάγαν 9-12 ευρώ; Χωρίς να θέλω να θίξω το κλασσικό ζήτημα "στο εξωτερικό όλα στη φθήνια και στην Ελλάδα μας κλέβουν", απλά το έχω απορία.  :hmmm:

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
Ξερω μαγαζια στην Κινα που πουλανε μπαταριες ακομα πιο χαμηλα απο τον ΝΚΟΝ.
Oι τιμες τους ειναι χαμηλες , γιατι δεν εχουν τα δικα μας ή της υπολοιπης Ευρωπης κοστολογια.
Οσο μεγαλυτερες ποσοτητες αγορασεις , τοσο μικροτερες θα ειναι οι τιμες.

Πολλες μεγαλες εταιριες εξαλλου , κατασκευαζουν τα προϊοντα τους στην Κινα , με κοστολογια Κινας.
Ετσι πιστευω οι τιμες τους ειναι και πολυ χαμηλες.

Η Samsung ομως για παραδειγμα , οπως και αλλες εταιριες αυτου του ειδους , τις περισσοτερες φορες οταν βγαζουν προϊοντα τοσο χαμηλων τιμων , το σιγουρο ειναι οτι εχουν παρει τα λεφτα του ηδη ή κατι καινουριο ετοιμαζουν.

Το θεμα ομως με εμας ειναι οτι ενω γνωριζουμε μαγαζι με ακομα μικροτερες τιμες , δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι αν θα ειναι σωστα αυτα που θα αγορασουμε.
Μαγαζια σαν το ΝΚΟΝ ομως , αν κατι δεν ειναι σωστο , εχουν το δικαιωμα να ακυρωσουν ολη την παραγγελια. 
Οποτε δεν συμφερει να γινει στραβη.
Δεν λεω οτι δεν ειναι δυνατον να βρεθει και κατι σκαρτο , αλλα ειναι μικρες οι πιθανοτητες.

Σαν παραδειγμα , ξερω εδω και πολυ καιρο μαγαζι που πουλαει Sony VTC5 στα 6$.
Μπορει καποιος ομως να μου πει οτι ειναι σωστες ή οχι ;;;  Και για να αγορασω θα πρεπει να κανω παραγγελια 100 μπαταριες.
Αν κανω μεγαλυτερη , θα εχω και μικροτερη τιμη.  Ακομα και 4 $ αν γινει τεραστια παραγγελια.
Την κανεις ομως τη ριμαδα ;;;;    Δεν την κανεις............

Γενικοτητα φυσικα αυτα που εγραψα , αλλα σε γενικες γραμμες καπως ετσι ειναι....... :)

Αποσυνδεδεμένος johnysman21

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Περιστέρι
  • Try hard,live good.
Καλησπερα...θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει απο που μπορω να προμηθευτω τις Sam 30Q και LG HG2 στην ελλαδα??αθηνα ακομα καλυτερα...

Αποσυνδεδεμένος makis66

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αν. Θεσσαλονίκη
  • Ζήσε την κάθε μέρα σου σα νάναι η τελευταία σου
Για τις SAMSUNG 30Q και τις LG HG2 που ρωτάς δεν τις βρήκα προς το παρόν Ελλάδα. Έχουν τελειώσει.
Όλοι περιμένουν νέα εισαγωγή.
Eγώ βολεύτηκα με τις LG HE4
;)

Αποσυνδεδεμένος modivin

• Φουγαροκαραβάνα

Αποσυνδεδεμένος ducklord

• e-medium ατμιστής
  • **
Sorry για την καθυστέρηση απάντησης (real life από τη μια, τρελές παραγγελίες από FastTech από την αλλη - χάθηκα!). Είμαι άντρας: ομολογω πως ΚΑΙ ΠΑΛΙ χάθηκα, παρά την αναλυτικότατη εξήγηση του Shadockan (και μια προσωπική επικοινωνία με άλλο μέλος). Δεν γράφω, όμως, εδώ, για να ζητήσω περισσότερες εξηγήσεις (εσείς όσο μπορούσατε να βοηθήσετε, βοηθήσατε, εγώ έχω διάβασμα και... προσπάθεια κατανόησης μπροστά μου) αλλά διότι θεωρώ πως του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το μήνυμα του.

Σοβαρά, ευχαριστώ.

Χάρη σε αυτό, κάποια προσωπικά μηνυματάκια και... μια επικοινωνία με φίλο ηλεκτρονικο-ηλεκτρολόγο, σχεδόν "το'χω πιάσει". Εξακολουθώ να φοβάμαι, όμως, πως ένα μοντάκι μπορεί "να κάνει μπούμ", όταν τρέχουν επάνω του "χυμοί" από επισκευάσιμο όπου-η-προσπάθεια-πήγε-στραβά. Αυτό, όμως, είναι συζήτηση για άλλο νήμα (και ούτε καν)  ;D .

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• Φουγαροκαραβάνα
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
Για τις SAMSUNG 30Q και τις LG HG2 που ρωτάς δεν τις βρήκα προς το παρόν Ελλάδα. Έχουν τελειώσει.
Όλοι περιμένουν νέα εισαγωγή.
Eγώ βολεύτηκα με τις LG HE4
;)
Κι εγω το ιδιο

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• e-medium ατμιστής
  • **
@ducklord

Για να σε καθησυχασω κάπως, έχω το istick50 (γνωστό και ως ibomb/igrenade) απ τον Απρίλη. Έχει φάει 4-5 τούμπες όπου η τελευταία έσβησε την οθόνη για πάντα και έχει καταπιεί τόσο υγρό που θα έπρεπε να το αφήσω μέσα σε ρύζι κανά χρόνο. Απλά το φορτίζω υπό επίβλεψη και όταν κοιμάμαι του βγάζω τον ατμοποιητή και το αφήνω μακριά από εύφλεκτα αντικείμενα. Έλα σιγά, lipo μπαταρίες έχουν και άλλες συσκευές και εσύ θα αγχωθείς για αυτή που θα γίνει προέκταση του χεριού σου;

Και επειδή μάλλον προς μοντάκι με μπαταρίες που θα βάλεις εσυ σε κόβω, μη τρελαίνεσαι. Λέγονται ασφαλούς χημείας για κάποιο λόγο. Καλές αγορές!

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 24 1859 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:26
από mathimatikos1966
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259718 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 720502 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374925 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 390503 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263763 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682355 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 707 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1376 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22348 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2414 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889243 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.