Yπαρχουν και ατομα που απλα οι Efest για παραδειγμα (ας παρουμε αυτη τη μπαταρια ,γιατι δεν ειναι μονο αυτη) δουλεψαν περισσοτερο απο καλα και ειναι ευχαριστημενοι.
Το εχουμε ξαναπει ομως οτι αντι να αγορασω τις Efest , μπορω απλα να παρω τις ΗΕ2 και να εχω την αυθεντικη.
Αλλοι δεν πιστευουν οτι εχει μεσα την LG HE2.
Αλλοι ειδαν καλυτερη αποδοση με τις Efest......
Υπαρχουν και ατομα που τους αρεσει το χρωμα.....

Γουστα ειναι φιλε μου αυτα.
Εμενα μου αρεσει να εχω απο ολες τις εταιριες μπαταριες.......

.
Η ερωτηση σου βεβαια ειναι σωστη. Οι απαντησεις ομως ειναι πολλες.
Τhorison,
το τι θα ακουσεις , το τι θα σου πουνε και το τι ειναι σωστο.........αστο. Απο εκατο ατομα θα ακουσεις εκατο αποψεις φιλε μου.
Οι IMR και οι INR/IMR ειναι οι καλυτερες μπαταριες.
Σαν αποδοση δυναμης , λογο του οτι μπορουν να αποφορτισουν περισσοτερο φορτιο θα παρεις τα ιδια mAh μεχρι τα 3.3V οπου και σταματαμε να τις δουλευουμε σε σχεση με μια κατα πολυ μεγαλυτερη η οποια ομως δεν ειναι ικανη να σου δωσει το φορτιο που ζητας.
Λογο της εντασης με την οποια ειναι ικανες να αποφορτιστουν , θα εχεις μικροτερη πτωση τασης.
Και στην τελικη , λογο της χημειας τους ειναι πιο ασφαλης σε σχεση με τις αλλες μπαταριες.
Τωρα το οτι καποιος σου ειπε οτι ειναι για VV/VW , μπορει να εννοουσε οτι λογο των μεγαλων αποφορτισεων που ειναι ικανες αυτες οι μπαταριες να δωσουν , το VV/VW θα δουλευει περισσοτερη ωρα στο full της αποδοσης του.
Και 'δω πολλα μπορουμε να πουμε............ Καπου ομως δεν καταλαβες κατι καλα. Τις προστασιας τις μπαταριες , πιο πολυ τις συστινουν μερικοι για μηχανικα μοντακια.
Σπανιο να συμβει , αλλα μπορει οι προστασιας να κανουν ζημια και οχι οι IMR -INR/IMR. Αν αποτυχει για καποιο λογο η προστασια , τι θα γινει ;; Σπανιο αλλα εχει συμβει.
Πιο ασφαλης μπαταριες απο τις IMR-INR/IMR δεν υπαρχουν και ειναι μπαταριες που δουλευουν παντου , οπως ολα στο η.τ.
Κουβεντες οπως αυτο δουλευει με εκαινο , ενω αυτο με το αλλο , ειναι λαθος .
Στην κυριολεξια ολα δουλευουν με ολα.....
Οι μπαταριες με προστασια , θα εχουν μεγαλυτερη πτωση τασης λογο του οτι αποκτουν και μεγαλυτερη αντισταση αποδοσης απο το τσιπακι της προστασιας.
Σε VV/VW δεν θα μπορεσουν να δωσουν περισσοτερο απο 4 - 4.2 Volts οταν θα ειναι σε πληρη φορτιση , γιατι η προστασια θα διαβασει βιαιη αποφορτιση και θα κοψει το ρευμα.
Οσο θα πεφτει η φορτιση της μπαταριας (η ταση της , δηλαδη τα Volts) , θα χρειαζεται να κατεβαζεις Volts/Watts ωστε το ζητουμενο ρευμα να μην υπερβαινει το ρευμα που διαθετει η μπαταρια εκεινη τη στιγμη.
Σε μηχανικο απο τα 4.2 V θα σου δωσει στον ατμ/τη καπου στα 3.5 V , ενω οι IMR-INR/IMR καπου στα 3.8V , αναλογα παντα και τι Ωμικη τιμη εχει η αντ/ση σου.