Από ότι καταλαβαίνω, η μπαταρία που έχεις είναι ego. Ακόμα και αυτές, στο εσωτερικό τους έχουν άλλη μπαταρία η οποία συνδέεται με την "πλακέτα" που έχει το κουμπί και τον πόλο. Μετά από πτώση, είναι πολύ πιθανόν κάτι να ξεκολλήσει. Σε τέτοια περίπτωση, μάλλον δεν θα δούλευε καθόλου, οπότε η πτώση στην απόδοση μάλλον οφείλεται στον ατμοποιητή σου.
Απλά παιδιά με ένα 20Ρίκο έπρεπε να πάρω 2 μπαταρίες για τον αδερφό μου 2 για μένα και εννοείτε και έναν φορτιστή για τον αδερφό μου, δεν είναι το 2 με 3 ευρό διαφορά αλλά αν είσαι άνεργος όλα τα υπολογίζεις, χωρίς παρεξήγηση από τους συμφορουμιτες φιλικά πάντα
Στάλθηκε από το WT19i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καμία παρεξήγηση φίλε μου. Στις μέρες μας όχι το εικοσάρικο, και το ευρώ μετράμε. Οπότε, σκέψου το εξής:
α) Χαλάς 5 ευρώ, παίρνεις μια μπαταρία που λέει ότι είναι 4200mAh, δεν είναι ούτε 2000mAh στην πραγματικότητα, και σε 4 μήνες έχει βγει off.
β) Χαλάς 14 ευρώ, παίρνεις μια μπαταρία που λέει ότι είναι 3400mAh, είναι όντως τόσα στην πραγματικότητα, και μετά από ένα χρόνο δουλεύει ακόμα τέλεια, με μια μικρή και αναμενόμενη πτώση στη διάρκεια, και προβλέπεται να δουλέψει απροβλημάτιστα, με σταδιακή πτώση, για τουλάχιστον 4 μήνες ακόμα.
Ταμειακά, όλοι ξέρουμε ότι το β) σου βγήκε παραπάνω. Στην πραγματικότητα όμως, ποιο κόστισε παραπάνω?
Όλοι θα συμφωνήσουμε ότι όσα λέμε εδώ δεν αποτελούν βίβλο και ο καθένας ακούει απαντήσεις σε αυτά που ρωτάει. Μετά πράττει αναλόγως.