Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

443 επισκέπτες, 8 χρήστες
Vagglan, Tem, guss, thanos1071, infierno, manoslykos, ipomonias, Lazy Dog

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1297650 φορές)

Αποσυνδεδεμένος devilmanson

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki
  • Φύλο: Άντρας
  • Awesome!!!
εννοω αυτον που συνδει το usb καλωδιο με την πριζα μηπως ειναι ελατωματικος και δεν δινει σωστη ταση;

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Tρικαλα
Για αυτο σου ειπα πιο πανω αν ειναι συμβατο ή οχι και να δεις με ποσα mAh κανει φορτιση...

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Awesome!!!
απο αυτα ειμαι τελειος ασχετως να σου πω την αληθεια για αυτο ρωταω κιολας,οι τιμες που σου  δωσα απο τους φορτιστες δεν σε βοηθανε καθολου; Το χω βαλει να φορτιζει η μπαταρια στον υπολογιστη και εχω το νου μου να δω τι παιζει και αν θα αναψει πρασινο λαμπακι!

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
Οχι...... ;D

Σου ειπα , μπορει απλα να μην ειναι συμβατα μεταξυ τους.

Μηπως ειναι πιο καλα να πας στο καταστημα , αφου ειναι ολα Nobacco , και να τους διξεις το προβλημα σου ;;;;;;

Πιστευω οτι αν ειναι πιο σωστο , αντι να κανουμε  καποιο λαθος........

Μπορει και να ειναι κατι χαλασμενο , αν και νομιζω οτι ειναι απλα το θεμα συμβατοτητας μεταξυ των μπαταριων και των φορτιστων....

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Awesome!!!
το τεσταρα και με iphone και δεν εχω κανενα θεμα στην φορτιση μου τα βγαζει οπως το pc η μπαταρια φορτιζει κανονικα μαλλον ειναι θεμα ανταπτορα πιθανον να χει προβλημα! :dontknow:

θα τον παω αυριο να δω και κει τι θα με πουνε ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος jlemonak

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
  • Live to Vape, Vape to Live
Μια ερώτηση στα γρήγορα κοπέλια... στήσιμο με αντίσταση 0,5Ω και με μια Orbtronic SX22 σε μηχανικό μοντάκι, πόσα Watt θα βγάλει;  :confused1:

Αποσυνδεδεμένος manos3906

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ηρακλειο Κρητης
  • GGTS+Ιatty/VV by SEB / οδυσεα για καβαντζα
γυρω στα 28W υπο φορτιο
σε πληρη φορτιση η μπαταρια

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Parma (Italy)
  • Impossible is nothing!, never give up!
Έτοιμος πίνακας υπολογισμού τιμών volt-watt ανάλογα την αντίσταση-μπαταρία 

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AlZnGjZRjO_UdGo3VVlnVHY0VExZLVd5aDkwUEJEZXc#gid=1

Αποσυνδεδεμένος manos3906

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ηρακλειο Κρητης
  • GGTS+Ιatty/VV by SEB / οδυσεα για καβαντζα
Ζαχαρη φτιαξε το γιατι δεν εχει κατο απο 1.4Ω ;D

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα

Αποσυνδεδεμένος Tanquer1

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Χαλανδρι
Καλησπέρα.
Αν βάλω σε ένα ηλεκτονικό mod 2 μπαταριες 18350 σε σχέση με μία μπαταρία 18350,η διαφορά που θα έχω θα είναι μόνο στη διάρκεια ή και στη "δύναμη";;;

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Parma (Italy)
  • Impossible is nothing!, never give up!
Και στη δύναμη...

Αποσυνδεδεμένος Tanquer1

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Χαλανδρι
Τότε θεωρούμε οτι με την μια 1350 δεν έχουμε το καλύτερο ατμιστικό αποτέλεσμα;;;
Τα ηλεκτρονικά mod δεν σου δίνουν σταθερή ταση-δυναμη  μέχρι να "κόψει" η μπαταρία;;;
Και τέλος ποιος ο λόγος ύπαρξης της 18350 αφου μόνης της δεν αποδίδει καλά;

[size=78%]sorry για τις απανωτές ερωτήσεις αλλά εχω παραγγείλει ένα ηλεκτρονικό mod και εχω σκοπό (τουλαχιστον εξω ) να το δουλέυω με 1χ18350 λόγο μεγέθους[/size]

Αποσυνδεδεμένος Leon72

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη
Τα ηλεκτρονικά μοντ κάνουν... ότι μπορούν. Αν όμως η μπαταρία αδυνατεί να δώσει αυτά που ζητάς, τότε τι να σου κάνει....
Ο λόγος είναι ο ίδιος ακριβώς που πουλιούνται διθέσια Smart, αλλα και 7θέσια πολυμορφικά ...

Αποσυνδεδεμένος Panosbek

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι
Τότε θεωρούμε οτι με την μια 1350 δεν έχουμε το καλύτερο ατμιστικό αποτέλεσμα;;;
Τα ηλεκτρονικά mod δεν σου δίνουν σταθερή ταση-δυναμη  μέχρι να "κόψει" η μπαταρία;;;
Και τέλος ποιος ο λόγος ύπαρξης της 18350 αφου μόνης της δεν αποδίδει καλά;

[size=78%]sorry για τις απανωτές ερωτήσεις αλλά εχω παραγγείλει ένα ηλεκτρονικό mod και εχω σκοπό (τουλαχιστον εξω ) να το δουλέυω με 1χ18350 λόγο μεγέθους[/size]

Δεν είπε κανείς ότι δεν αποδίδει καλά η 18350 ???
Απλά δεν είναι το ίδιο με δύο η με μία 18650
Σκέψου ότι το 70%+ εδώ, δουλεύουν provari με 18350...
απλά κρατάει λίγη ώρα ανάλογα και με τη χρήση πάντα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1457 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259130 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718948 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374359 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389581 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263284 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680916 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 692 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22298 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2377 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888292 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.