Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

424 επισκέπτες, 8 χρήστες
Tem, marauder800, beesness, Kostik1982, manoslykos, meyas1987, ZoeM, maprix

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1299606 φορές)

Αποσυνδεδεμένος kicko

• Puma+hastur
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: καβαλα
  • Φύλο: Άντρας
μια ακομη απορια.αυτες οι μπαταριες 18350 1200mah EH Battery
ειναι ασφαλεις για το μηχανικο μου?με δελεασαν γιατι ειναι 1200mah σε σχεση με τις AW 700mah που χρησιμοποιω.τι λετε?

Αποσυνδεδεμένος mantos

• ~One atty to rule them ALL!!!~
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • ~Box Mods~
Για ασφαλεια δε γνωριζω δεν απαντω.
Παντως σε ενα site καπου ειχα δει, οτι ειναι ονομαστικα 1200mah, ενω στην ουσια ειναι ~650.
Εαν βρω το site θα το τροποποιησω στο μηνυμα!!

Αποσυνδεδεμένος camber

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
    • camber
Είναι ασφαλείς γιατί έχουν ενσωματωμένη προστασία. Αυτού του τύπου οι μπαταρίες όμως δεν έχουν συνήθως ικανοποιητικό ρυθμό αποφόρτισης. Στο η.τ. τραβάμε πολύ ρεύμα που κατά κανόνα αυτές οι μπαταρίες δεν μπορούν να προσφέρουν. Πιθανόν να μη σε καλύψουν αν το mod σου δεν δέχεται 2 μπαταρίες. Ρώτησε το κατάστημα πόσα είναι τα μέγιστα αμπέρ που μπορεί να δώσει (όχι τα mAh) ή τι ρυθμό αποφόρτισης έχει (πόσα C).

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Parma (Italy)
  • Impossible is nothing!, never give up!
...αυτες οι μπαταριες 18350 1200mah EH Battery ειναι ασφαλεις για το μηχανικο μου? με δελεασαν γιατι ειναι 1200mah σε σχεση με τις AW 700mah που χρησιμοποιω...?

Οι ΕΗ είναι ΟΚ -τουλάχιστον από ασφάλεια- για το μηχανικό σου mod αλλά ξέχνα τα 1200mΑh, υπολόγισε στην καλύτερη τα μισά, δεν υπάρχουν μπαταρίες 18350 με τόσο μεγάλη χωρητικότητα, οπότε κράτα -τις πολύ καλές- AW σου...

Αποσυνδεδεμένος kicko

• Puma+hastur
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: καβαλα
ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Johnnyd13gr

• e-lights ατμιστής
  • *
Ερωτηση προς φουγαροκαραβανες:

Για 3 - 4 ml την μερα με 1.9 με 2.0 αντιστασεις σε μινι προβατο ποσες 18350 θεωρειται οτι θα χρειαστουν;

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
Το πιο σημαντικο δεν ειπες. Στα ποσα watt/volt θες να ατμιζεις.
Πιστευω με 3 θα εισαι καλυμμενος. Μια στο mod και δυο στην τσεπη.

Αποσυνδεδεμένος Johnnyd13gr

• e-lights ατμιστής
  • *
Α συγνωμη. Ε στα 3.8-4  volt. Οχι τπτ υπερβολες.

Αποσυνδεδεμένος silmaril

• "stop smoking" they said "you will save loads of money" they said...
  • e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Λαγκαδάς
  • Βασανίζομαι....
καπου εκει ειμαι και εγω.με 2 ειμαι καλα και μια 3η καβατζα
αν χρειαζεσαι μετα καμια παραπανω βλεπεις αλλα ξεκινα με 3

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• Το ηλεκτρικό τσιγάρο είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες εφευρέσεις για τους καπνιστές και νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε διάσωση περισσότερων ανθρώπινων ζωών από οποιαδήποτε άλλη εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Χανιά
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
3-4 ml λέει συνατμιστές μου ο άνθρωπος ότι κάνει . δεν είναι βαρύς ατμιστής οπότε και οι 2 θα του φτάνουν σίγουρα αλλά αν είναι καινούριες και ποιοτικές οι μπαταρίες οπότε καλό είναι να έχεις και άλλες 2 καβάτζα , αυτό είναι το θέμα με το ΗΤ που μην νομίζεις όλοι την έχουμε πατήσει πολλές φορές για αυτό θα σου πούν και υπερβολές που όμως είναι απόλυτα δικαιολογημένες . :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος mantos

• ~One atty to rule them ALL!!!~
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • ~Box Mods~
Κ γω με 2χ18350 ξεκινησα στο vamo.
Δε λεω οτι δε μ εφταναν, αλλα μια 3η ποτε δε ξερεις ποτε θα σου χρειαστει.

Τοσα ml εκανα κ γω πανω κατω.

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• Ανθυπομέλος
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέα Σμύρνη
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
Με 3 AW 18350 θα είσαι άρχων. Αλλά επειδή θα έρθουν και οι δύσκολες ώρες, τα ποτακια, τα ξενύχτια, βάλε στο οπλοστάσιό σου 4. Δεν θα μείνεις ποτέ ( σε 24ωρη βάση, εννοώ ). :)

Αποσυνδεδεμένος spkok

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Νέα Ερυθραία
Έχω 5 μπαταρίες AW 18350, τρεις που τις έχω από τον Αύγουστα και 2 από Οκτώβριο. Στο provari οι 3 παλιότερες, με το που τις βάζω σε μία τζούρα το provari τις βγάζει off. Με τις πιο καινούργιες τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα, ιδιαίτερα με την μία που με βγάζει κανα μισάωρο 40λεπτο  :wall: . Δεν νομίζω επίσης ότι φταίει ο φορτιστής, έχω nitecore intellicharge.

Νόμιζα ότι έφταιγε το provari και το είχα παροπλισμένο για κάμποσο, αλλά αν κρίνω και από την απόδοση πλέον που έχουν και σε μηχανικό μάλλον φταίνε οι μπαταρίες. Eρωτήσεις express λοιπόν:

1. Θα πάρω καινούργιες αλλά σκέφτομαι να πάρω άλλες πλην AW με μεγαλύτερη χωρητικότητα (π.χ. 810 mah), τι προτείνετε?
2. Δεν έχω καταλάβει το protected, υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτές στο provari ή στα μηχανικά αν είναι τέτοια?
3. Τι στο κόρακα φταίει και τα έπαιξαν τόσο γρήγορα οι μπαταρίες? Πόσο περίπου σας κρατάνε αν είσαστε ατμομηχανή σαν και μένα (περίπου 10ml/Ημέρα σε επισκευάσιμους)?

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
1) Αν και δεν είμαι υποστηρικτής, δυστυχώς στις 18350 η AWακόμα βασιλεύει.
2) Πιθανόν να σε κόβει νωρίτερα η προστασία στη διάρκεια αποφόρτισης, ειδικά σε όσα παίρνουν 1 ή δύο 3,7V  ονομαστική 18ΧΧΧ. Στο provari όχι τόσο, θα δούλευε, από την άλλη όμως το provari έχει σχεδόν προαπαιτούμενες τις AW.
3) Κάπου τόσο, 30'-60'..  ;D Κατά την ταπεινή μου άποψη, για τέτοια χρήση ΜΗΝ πάρεις 18350!

Αποσυνδεδεμένος camber

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
    • camber
Έχω τις AW 18350 από τον Ιούλιο και αποδίδουν ακόμα σαν καινούργιες με 8ml τη μέρα. Χρησιμοποιώ μόνο τις 2, έχω τις άλλες για ρεζέρβα σε εξόδους. Αποδίδουν όμως σχεδόν το ίδιο με τις αχρησιμοποίητες.

1. Δεν νομίζω ότι θα βρεις καλύτερες από τις AW. Έχω και τις Efest στα 800mAh αλλά αποδίδουν ελαφρώς χειρότερα.
2. Όχι protected στο provari. Μόνο high drain unprotected.
3. Από ποιο κατάστημα τις πήρες? Μήπως ήταν μαϊμού? Πρέπει ανά τακτά διαστήματα να καθαρίζεις τους πόλους του provari και των μπαταριών με ισοπροπυλική αλκοόλη (εγώ τους καθαρίζω κάθε εβδομάδα).

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 24 1757 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:26
από mathimatikos1966
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259601 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 720172 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374787 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 390301 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263670 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682019 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 702 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1367 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22338 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2409 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889034 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.