Δεν ξέρω γιατί, αλλά το dna20 δεν δουλεύει καλά με όλες τις μπαταρίες. Εννοείται ότι μιλάω γι΄αυτές που δεν έχουν προστασία. Αυτές με προστασία θεωρώ ότι δε δουλεύουν καθόλου.
Εχουμε και λέμε. Οι πανασόνικ που σου πρότειναν είναι πολύ καλές. Αλλά να ξέρεις ότι οι δικές μου έπεσαν νωρίς σε διάρκεια. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο γεγονός ότι ζορίζονται από το dna ή επειδή τις πήρα από κινεζομάγαζο, οπότε δεν ξέρω αν ήταν ημιτασιον ή β διαλογής. Πάντως, ισχύ έχουν και πολύ καλή απόδοση.
Πρόσφατα πήρα μια efest high drain. Προσοχή!!! όχι απλές efest, αλλά το μοντέλο high drain. Εχει στα 1600 και στα 2000ή2250 μαχ
Για τις aw χωρίς προστασία ξέρω οτι λειτουργούν μεν, αλλά ανεξήγητα τελειώνουν σε 3-4 ώρες.
Σε φάση που έχασα τη μια πανασονικ και ξέμεινα, έβαλα να δοκιμάσω δυο απλές.
Αυτήν
[size=78%]http://www.zerobacco.eu/%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC-%CE%97%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%A4%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85/%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Mods/IMR-Generic-18650-IMR-Generic-18650.html[/size] που την είχα για άλλη δουλειά και είναι ανώνυμη IMR (μπαίνει πολύ στριμωχτά στο δικό μου) και μια πάναπλη μπαταρία από power bank.
Υπολείπονταν ελαφρώς σε ισχύ και τελείωναν γρήγορα.
Πανασόνικ πάντως έχει η zerobacco, αλλά με button top, όχι τις flat top (στο λέω για την περίπτωση που έχεις στο μοντάκι πρόβλημα χώρου)
και εφεστ high drain έχει η fabvape. Αν έχεις πρόβλημα χώρου, είναι κατά τι μεγαλύτερες από τις πανασόνικ, αλλά χωράνε στο μοντάκι.
Οπότε, θα σου συνέστηνα οπωσδήποτε επώνυμη high drain. Αν ατμίζεις αποκλειστικά με αυτό, πάρε δυο. Μια να ατμίζει, μια να φορτίζει.
Πολύ προσωπική άποψη επίσης, πάρε την από ελληνικό μαγαζί για να είσαι σίγουρος. Με την έκπτωση του φόρουμ, η όποια διαφορά τιμής σε βάθος χρόνου δεν έχει σημασία.