Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

427 επισκέπτες, 2 χρήστες
manoslykos, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1296582 φορές)

Αποσυνδεδεμένος angelosdes

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: keratsini
  • Φύλο: Άντρας
  • MTL+flavour
http://www.akkuteile.de/lithium-ionen-akkus/
είναι αξιοπιστο αλλα μονο με DHL στη πορτα σου

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• Ανθυπομέλος
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέα Σμύρνη
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
shadockan, ευχαριστώ πολύ. Θα ψάξω γιά τις συγκεκριμένες μπαταρίες.  :)

Αποσυνδεδεμένος Kostas1989

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Χίος
  • Zmax Sigelei & Kayfun 3.1
Τις επαναφορτιζομενες μπαταριες για mods μπορουμε να τις βρουμε σε καταστηματα περα απο αυτα του η.τ?πχ στον ΓΕΡΜΑΝΟ?

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δυσκολα...τοπυλαχιστον οταν εψαχνα στις αρχες που ξεκινησα δεν ειχε κανεις .
Περισσοτερες πιθανοτητες εχεις να βρεις σε καταστηματα ηλεκτρονικων ειδων.
Αν και εκει μετα υπαρχει το θεμα της ποιοτητας-ασφαλειας κτλ κτλ

Αποσυνδεδεμένος Kostas1989

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Χίος
  • Zmax Sigelei & Kayfun 3.1
Πως καταλαβαινουμε δηλαδη οτι μια μπαταρια ειναι αξιοπιστη?Μονο απο καποια συγκεκριμμενη επωνυμια?Τα καταστηματα ηλεκτρονικων συσκευων δεν εχουν και εμωνυμα προιοντα?

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δυσκολα να βρεις πχ imr η panasonic.
Αν βρεις σε καμια εκτακτη αναγκη μπορεις να βολευτεις.
Συνηθως ρωτας τα c τα αμπερ και την εταιρια που τις κατασκευαζει αν γνωριζουν

Αποσυνδεδεμένος ΑΕΤΟΣ

• Απροσάρμοστος...
  • e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
καλησπερα παιδια. μια ερωτηση.

σκεφτομαι να αγορασω το zmax το τηλεσκοπικο. το θεμα μου ειναι οι μπαταριες. η σκεψη μου ειναι να αγορασω  2 χ 18500 μπαταριες για να συνδιασω μικρο μηκος με αυτονομια εναντι των 18350 και 18650.

το ερωτημα ειναι ομως με δυο μπαταριες θα εχω αυτονομια ολη την ημερα? ατμιζω τωρα με ego 5-7 μλ τη μερα. φανταζομαι με το μοντ λογω μεγαλυτερης τασης θα ανεωβω λιγο παραπανω σε καταναλωση υγρου.  με καλυπτουν 2 μπαταριες 1100mah η καθε μια η θα χρειαστω τρεις? και αν ειναι να χρειαστω 3 τοτε χανω το προτερημα της αυτονομιας εναντι των κοντων 16350 και τφυσικα και το μικροτερο μεγεθος του μοντ... οποτε με αυτη τη λογικη η αγοραζεις 4 16350 και εχεις ενα μικρο μοντ η στην τελικη αμα ειναι για δυο μπαταριες υποχρεωτικα παω σε 18650 και τελειωνει το θεμα με το μειον του μεγαλου μηκους ομως που για μενα ειναι σημαντικο...

επισης θα μπορουσα να παρω απο ολα τα μηκη μπαταριων κατι που σιγουρα θα κανω αργοτερα αλλα για αρχη θα ηθελα να παρω τα απαραιτητα μονο γιαυτο και ρωταω γνωμες

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Tρικαλα
Αν δεν κανω λαθος , οι Panasonic εχει 18500 στα 2000mAh...

Mε δυο τετοιες μπαταριες,νομιζω θα εισαι αρκετα καλα.   Για 'μενα παντος , ακομα μια δεν θα παει χαμενη....Ποτε δεν ξερεις που θα βρεθεις.......

Στο χωριο μου λενε            '''το μεγαλο γινεται μικρο,το μικρο δεν γινεται μεγαλο'''

και                '''αν δεν περισεψει,δεν φτανει'''

;) ;) ;) :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος asteriosl

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
δώσε λινκ σε παρακαλώ αν έχεις. Ψάχνω καιρό για panasonic εκτός 18650 και δεν έχω βρει κάτι ακόμα

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Parma (Italy)
  • Impossible is nothing!, never give up!

Αποσυνδεδεμένος ΑΕΤΟΣ

• Απροσάρμοστος...
  • e-lights ατμιστής
  • *
καλα αυτες οι συγκεκριμενες οι panasonic ειναι ονειρο!!!!
αυτες τις επαιρνα με κλειστα ματια αλλα επειδη δεν τα παω καλα με αγορες απο εξωτερικο για την ακριβεια ειμαι ασχετος σε αυτο το θεμα.. ψαχνω και σε ελληνικα καταστηματα αλλα δεν βρισκω  unprotected πανω απο 1100 ma/h.   ξερει καποιος κανενα μαγαζι να εχει πανω απο 1100?

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• e-regular ατμιστής

Αποσυνδεδεμένος ΑΕΤΟΣ

• Απροσάρμοστος...
  • e-lights ατμιστής
  • *
ευχαριστω... για 18500 αυτες σκεφτομουυνα και εγω καπου ειδα κιολας σε ενα πινακα συγκριτικο και μετρησιμες πραγματικες χωρητικοτητες για τις συγκεκριμενες ελεγε οτι μετρηθηκαν περιπου στα 1200 ma/h ενω κατι αλλες μετρηθηκαν ακομα και κατω απο το μισο της ονομαστικης χωρητικοτητας
θα αγορασω δυο και βλεπω πως θα παει..

παντως κριμα που δεν εισαγονται οι panasonic... πιστευω πολυς κοσμος θα τις προτιμουσε

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Tρικαλα
Αξιζει ομως πραγματικα να δωσεις τα μεταφορικα  απο 'κει που σου ειπε ο Ζαχαριας (αν εχει μεταφορικα).

Ειναι πολυ καλες φιλε.....

Δεν εχει μνο η Panasonic.    Kαι η Sanio,Sony,Samsung  και αλλες μεγαλες εταιριες

Αποσυνδεδεμένος gpanos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Χαϊδάρι
Οι AW είναι εξαιρετικές μπαταρίες. Χρησιμοποιώ τις 18350 και τις 18500 και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. Στην θεωρία έχω ακούσει ότι σου δίνει υψηλή τάση στην μεγαλύτερη διάρκεια της αποφόρτισης και στην πράξη με δύο τέτοιες βγάζω όλη την ημέρα με τα 5-6ml που κάνω. Βέβαια η διάρκεια εξαρτάται και από την αντίσταση και το mod που χρησιμοποιείς. Εγώ τις χρησιμοποιώ κυρίως σε μηχανικό, με χαμηλές αντιστάσεις 1,2-1,8 Ohm. Έχω και δύο Panasonic οι οποίες είναι και αυτές εξαιρετικές αλλά τις χρησιμοποιώ μόνο μέσα στο σπίτι, για να μην χαλάω τις άλλες κυρίως το ΣΚ. Πολύ γκουμούτσες ρε παιδάκι μου.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1327 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258884 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 717830 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373989 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389247 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263063 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680391 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 688 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1324 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22286 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887707 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.