Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

442 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, thanos1071, ZoeM, Αποστολης, infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1296947 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Περιστέρι
  • Φύλο: Άντρας
  • Pico-Cloud-Doggy-Gotank
Κάποια μοντ δουλεύουν μόνο με μπαταρίες με ρώγα. (πχ provari)
Κάποια μοντ δουλεύουν και με μπαταρίες με ρώγα και χωρίς.
Κάποιες μπαταρίες με ρώγα και προστασία είναι αρκετά μεγάλες και δε χωράνε σε κάποια μοντ.

Όπως καταλαβαίνεις η μπαταρία που θα χρησιμοποιήσεις είναι σε συνάρτηση του μοντ που έχεις.

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Parma (Italy)
  • Impossible is nothing!, never give up!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 04, 2013, 17:12 από zacharis1955 »

Αποσυνδεδεμένος Eizomar

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ηρακλειο Κρητης
Δεν ειμαι κατα των AW,αλλα ποση διαφορα εχουν οι AW με τις efest;
Στα ιδια mah σχεδον ειναι και οι δυο στον πινακα      (efest 800-ΑW 700)
Ποσο παραπανω κρατανε οι AW και τι διαφορα εχουν στην δυναμη;
Εχω δυο efest και ειναι για 1 ωρα ατμιζμα με 1,3ωμ genesis.     Mηπως ειναι χαλασμενες;   Δεν τις πολυδουλευω και γιαυτο ρωταω.   Μου φαινετε παραξενω οταν ακουω οτι κρατανε μιση μερα +-

Χρησιμοποιω και τις δυο, Efest και Aw καιρο τωρα ζευγαρι σε ηλεκτρονικο μοντ. Εκεινο που εχω να πω οτι ειναι και οι δυο αξιοπιστες και η μοναδικη διαφορα μεταξυ τους απο οτι εχω παρατηρησει ειναι οτι οι AW δινουν δυναμη απο το πρωτο λεπτο μεχρι το τελευταιο ενω οι efest δινουν και αυτες αλλα καπως πιο ομαλα. Φαντασου οτι μπαινεις σε δυο αυτοκινητα με ιδια ιπποδυναμη και κυβισμο απλα το ενα δινει δυναμη εκει που το αλλο απλα περπαταει λιγο πιο αργα πανω στο δρομο. Καπως ετσι. Ειναι πιο ομαλες στην χρηση οι Efest και το καταλαβαινεις αμεσα οταν <ψοφανε>.....  :laugh1:     :bye:

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Σε μηχανικό μοντ οι Efest 18350 είναι επαρκείς αλλά λιγότερο καλές από τις AW.
Κρατάνε συνολικά λιγότερο και μετά από λίγη ώρα έχουν αισθητά μικρότερη απόδοση.
Έκανα τη δοκιμή μου αλλά μάλλον δεν θα τις ξαναπροτιμήσω.

Αποσυνδεδεμένος nikospap

• e-medium ατμιστής
  • **
Δηλαδη ,οσον αφορα τις 18650 ολοι η σχεδον ολοι συμφωνουμε για την panasonic 18650b 3400 με η χωρις επαρμα.
Για τις 18350? Μηπως πρεπει να ληφθει υπ οψιν και το κοστος?
Στις 18500? ΑW?

• Φουγαροκαραβάνα

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• Διακεκριμένο μέλος
Ζαχαρία άσε τα τεστ κατά μέρος.

Το θέμα είναι τι νιώθουμε στο άτμισμα.

Και η πλειοψηφία λέει ότι η Panasonic & AW στις 18650
και η AW στις υπόλοιπες είναι οι καλύτερες.

• Φουγαροκαραβάνα
Eγώ σε VV mods δεν είδα καμιά λειτουργική διαφορά μεταξύ των ακριβών ΑW ΙΜR & και των φθηνών Efest IMR...
Σε μηχανικά δεν ξέρω γιατί δεν έχω...

Αποσυνδεδεμένος nikospap

• e-medium ατμιστής
  • **
Πηγαινωντας στο γνωστο μερος του χονγκ-κονγκ να δω για μπαταριες, επεσα επανω σε μια απαστραπτουσα κινεζια ακριβουτσικη to  I motion.Το ξερετε?
Και για να μην βγαινω απο το θεμα δεν βρηκα πολλες επιλογες για  μπατ 18500..ειδα κατι λει 1600μλ

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• Διακεκριμένο μέλος
Eγώ σε VV mods δεν είδα καμιά λειτουργική διαφορά μεταξύ των ακριβών ΑW ΙΜR & και των φθηνών Efest IMR...
Σε μηχανικά δεν ξέρω γιατί δεν έχω...
ΑW δεν έχω ανακυκλώσει ποτέ (μερικές τις έχω 2+ χρονια)

Από τις άλλες (ακόμα και Panasonic) έχω ανακυκλώσει αρκετές.

Αυτά ξέρω , αυτά λέω...

Ούτε τι διάβασα , ούτε τι μου είπανε... :bye:

• Φουγαροκαραβάνα
Πηγαινωντας στο γνωστο μερος του χονγκ-κονγκ να δω για μπαταριες, επεσα επανω σε μια απαστραπτουσα κινεζια ακριβουτσικη to  I motion.Το ξερετε?
Και για να μην βγαινω απο το θεμα δεν βρηκα πολλες επιλογες για  μπατ 18500..ειδα κατι λει 1600μλ
Aν εννοείς αυτό: iMotion2 V+ .Variable Voltage 3.0V-6.0V είναι ότι χειρότερο έχω αγοράσει σε VV mod...
Oι 18500 σε 1500 mAh είναι protected, σε unprotected βγαίνουν στα 1100 mAh...

Αποσυνδεδεμένος nikospap

• e-medium ατμιστής
  • **

Δεν προσεξα οτι αυτες οι 18500  εχουν προστασια.
I MOTION3V+V/W

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 04, 2013, 18:10 από nikospap »

Αποσυνδεδεμένος WileECoyote

• Steampunk
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Voyage of H.M.S. Beagle - C.Darwin
Για ερωτήσεις εξπρες για μοντς υπάρχει άλλο νήμα http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,14215.0.html και για το I Motion, το νήμα που υπέδειξε ο zacharis1955. Η επιλογή δική σας σε ποιό από τα δύο θα συνεχιστεί η κουβέντα για το συγκεκριμένο VV

Αποσυνδεδεμένος gPal

• e-medium ατμιστής
  • **
Τώρα ξεκίνησα, και έχω μόλις μία μπαταρία. Αν και άνετα βγάζω τη μέρα με μία -μη με ρωτάτε πώς το κάνω, αν και ατμίζω σαν τρελός. Ίσως το καταφέρνω επειδή τη φορτίζω μία φορά μέσα στη μέρα, μεσημέρι π.χ. που θα κοιμηθώ. Βέβαια, αυτή τη στιγμή έχω ξεμείνει για πρώτη φορά και θέλω να ατμίσω  :wall: -, για να μη την ξεκοιλιάσω, αύριο θα πάω να πάρω άλλο μία.

Αυτή τη στιγμή έχω τη VeVe στα 960mAh με μεταβαλλόμενη τάση. Επειδή νομίζω ότι με βόλεψε που η τάση αλλάζει, έχετε να προτείνετε κάποια; Από NoBacco πάντα.

Θα ήθελα βασικά κάτι μικρότερο από την VeVe, γιατί είδα κάτι συγκριτικές φωτογραφίες και σε σχέση με άλλες μπαταρίες είναι τεράστια.

Ευχαριστώ!!  :)

• Φουγαροκαραβάνα
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 16, 2013, 03:26 από zacharis1955 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1345 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258925 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718255 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374107 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389355 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263144 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680604 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 690 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887787 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.