Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

448 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1296570 φορές)

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• Μην θες να με κανεις με το ζορι χαζο.......ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ!!!!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Κερατσινι
  • Φύλο: Άντρας
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
για τις ιδιες μιλατε
ΜΗ 12210

Αποσυνδεδεμένος malamadre

• Steam Driver
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
malamadre αυτες κόβουν στα 3,9; Τις εχω παραγγείλει απο fasttech.
Οι δικες μου ειναι βγαλμενες από παλιό λαπτοπ και ειναι ταλαιπωρημενες.Ως εκ τουτου ενω φορτιζουν κανονικα και οι πρωτες τζουρες ειναι καλές μετά από λίγη ωρα αρχιζουν και πέφτουν αρκετά γρηγορα με αποτελεσμα μολις φτανουν στα 3,9 volt να μην μπορουν να δωσουν άλλο ρευμα.Το προβλημα που εχω εγω ειναι οτι δεν εχουν διαρκεια και ας λενε στο vamo επάνω 3,9.
Αν τωρα πάρεις καινουργιες καλές μπαταριες, θα παιζουν άνετα ακομα και αν κατέβουν κάτω από 3,6 volt.To  προβλημα με τις μπαταριες όταν αυτες παλιωσουν δεν ειναι η τάση αλλά η ένταση του ρευματος.

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: GN-z11
Πρόσεχε γιατι ίσως τις στρεσάρεις τότε.
3,9 πάντως πρέπει να έχουν τρελό πρόβλημα..

Αποσυνδεδεμένος malamadre

• Steam Driver
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Το ξερω ότι δεν πάνε καλά (οι μπαταριες) αφου ειναι άνω των 10 ετών...
Προς το παρόν αν και αναγκάζομαι να κουβαλάω μαζι μου 5 από δαυτες κάνω τη δουλειά μου...προσωρινά. :(

Αποσυνδεδεμένος panos207

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Athens
Καλησπέρα συμφορουμιτες!

Επειδή ψάχνω αρκετή ώρα να βρω κάποιο topic με ανασκόπηση και διάφορες γνώμες για την μπαταρία Joyetec evic και δεν βρίσκω κάτι.....να ρωτήσω εδω.....

Αξίζει η αγορά της? Πέρα απο την αλλαγή των volt κτλ τι άλλο να περιμένω? Έχω δει κάποια βιντεάκια αλλά θέλω να μιλήσω με εσάς πριν προχωρήσω στην αγορά.

Έως τώρα χρησιμοποιώ τις μπαταρίες alter eGo-t με vivi nova (2ml) & T3, να υποθέσω οτι θα αλλάξει τελείως η εμπειρία του ατμίσματος απο αυτή που έχω συνηθίσει εως τώρα?

Ζητάω συγνώμη αν έχουν απαντηθεί κάπου αυτά αλλά δεν βρήκα κάτι
Κατατοπίστε με συνατμιστέεες!!! :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος sab_atmo

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Φωκίδα
Αν κατάλαβα καλά εννοείς το ηλεκτρονικο mod και όχι τη μπαταρία που περιέχει.

Δες εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,14761.0.html

Αποσυνδεδεμένος panos207

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Athens
Μπράβο φίλε σε ευχαριστώ....μα έφαγα ολο το φορουμ και μονο εκει δεν πήγα!! :eyesplash:

Παω για διαβασμα!
Thanks

Διαγραφη αμεσης παραθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 23, 2013, 22:09 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• e-regular ατμιστής
Λέω για αγορά protected μπαταριών 18350 κι είπα να αποφύγω τις trustfire του fasttech γιατι διαβάζω διαφορα...
Επεσα πάνω σ΄αυτές:
http://www.efestbattery.com/index.php?route=product/product&keyword=18350&category_id=66&product_id=950

κι αυτές:
http://www.efestbattery.com/index.php?route=product/product&keyword=18350&category_id=66&product_id=1018

Τι διαφορά έχουν εκτός από την τιμή???
Είναι κινεζικο λάθος?

Αποσυνδεδεμένος ariszvs

• silence is better than bullshit
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Γερακας Αττικης
Μηπως το ενα ζευγαρι ειναι button top?....δε βλεπω αλλη διαφορα :dontknow: ...εκτος της τιμης...

Αποσυνδεδεμένος Pydnaios

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πιερία
Έχει τύχει σε κανέναν να σταματά η μπαταρία μετά από 1-2" με sub-ohm αντίσταση; Είναι οι trustfire οι 18350... Έχουν και τέτοια προστασία;

Έχω 2. η μία κόβει και η άλλη δεν δουλεύει καθόλου!

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• Διακεκριμένο μέλος
Βέβαια συμβαίνουν αυτά με αυτές τις μπαταρίες

Αποσυνδεδεμένος D KAPNAS

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Κρητη
Σίγουρα θα έχει αναφερθεί κάπου αλλά δεν το βρίσκω.

Πόσες ώρες θέλει να φορτίση μια μπαταρία PANASONIC NCR18650B με τον NITECORE I2 ή αλλο φορτιστή?

την έχω απο το πρωί στις 7,30 ειναι 3,30, δηλαδή 8 ώρες η μπαταρία ειναι πολύ ζεστή και ο φορτιστής ζεματαει και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση ???

Αποσυνδεδεμένος Jargon

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
Κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Ούτε να ζεταίνεται πρέπει (μάλλον τις έχει κάνει ζημιά) ούτε τόσες ώρες θέλει.

Για κάποιο λόγο δεν έχει διακοπεί η φόρτιση οπότε βγάλε την μπαταρία μην συμβεί τίποτα άσχημο και μέτρησε την με πολύμετρο.

Τις Panasonic 3400mah που έχω με ψηφιακό φορτιστή στο 1.4Α τις φορτίζει περίπου σε 3 ώρες κα κάτι ενώ η θερμοκρασία τους παραμένει νορμαλ (την παρακολουθώ με αισθητήρα).

*EDIT* Στα πόσα AMP τον έχεις τον φορτιστή? Έχει επιλογή?

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• Μην θες να με κανεις με το ζορι χαζο.......ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ!!!!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Κερατσινι
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
αν ειδα σωστα το ιδιο μοντελο NITECORE I2  μιλαει για 0,5 αμπερ εξοδο.....
λογικο ειναι να κανει τοσες ωρες.......
η θερμοκρασια ειναι λογικη και λογο του φορτιου και λογο καιρικων συνθηκων.........

Αποσυνδεδεμένος pany

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Cyprus
  • Φύλο: Γυναίκα
Με αφορμή την έξοδο των αμπερ στους φορτιστές, ποια είναι η διαφορά και τι ρόλο παίζει ανάλογα την επιλογή? πχ ο δικός μου που είναι xstar έχει επιλογή 0, 0.5, και 1.0. Σε ποια θέση πρέπει να είναι και γιατί?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1326 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258883 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 717822 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373989 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389241 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263063 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680380 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 688 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1324 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22286 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887705 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.