vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

377 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, vougiouklakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• εν το ευ το πολύ
  • 1896
  • Φύλο: Άντρας
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
https://docs.google.com/file/d/0BxL-fHC-i2cBQlc0UmR3SDVPNkk/edit?usp=sharing
Efest IMR18650V2 Test.
Κάτι μου λέει ότι η μόνη διαφορά με την 2250mAh είναι στο ταμπελάκι.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, μπήκαν κι εδώ:http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6530.msg602350.html#msg602350

...
@Συντονιστές
επειδή δεν έχουμε ξαναδεί τόσο ολοκληρωμένη σειρά μετρήσεων και μάλιστα με ειδικά για αυτήν την δουλειά μηχανήματα   
μήπως πρέπει να μπουν  σε κάποιο δικό τους νήμα και ίσως καρφιτσωμένο  :)

Υπάρχουν αντίστοιχες πληροφορίες για σχεδόν όλες τις μπαταρίες που μας ενδιαφέρουν, εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6530.msg542744.html#msg542744

Αποσυνδεδεμένος leosedf

• **
  • 105
Ωραία σελίδα έχει ο γερμανός αλλά απ'  ότι βλέπω χρησιμοποιεί Xstar φορτιστή και έναν άλλον icharger (γουέλκομ το τσαινατάουν) για εκφόρτιση.
Επίσης έχει κάνει το λάθος και συνδέει τις μπαταρίες με μαγνήτη, κάτι που στην ανάλυση προσθέτει αντίσταση άρα και δεδομένα λίγο αλλαγμένα.
http://dampfakkus.de/info/akkus-testen.php
Κάτι μου μυρίζει χαλασμένο αλλά κατά τα άλλα έκανε καλή δουλειά (παρουσίαση).

Αποσυνδεδεμένος STYLIANOS

• Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πάς , θα πας εκεί που κοιτάς
  • 725
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
 Κάτι ευχάριστο που διαπιστώνω και στις μετρήσεις του leo αλλά και στα διαγράμματα που υπάρχουν ήδη στο φόρούμ είναι ότι η τάση πέφτει σχετικά απότομα λίγό επάνω από τα 3 βολτ
Οπότε μαλών δεν έχασε και η βενετιά βελόνι που τα Μοντ μας τις δίνουν για φόρτιση κάπου στα 3,3και δεν τις πηγαίνουν μέχρι τα 2,75 που είναι το όριο αποκοπής  :hmmm:

ωπ στα 2,5 c βλέπω ότι η μπαταρία κάνει το( μπλούμ ) 2,9 και κάτω  :idiot1:

και απο ότι βλέπω και στα άλλα διαγράμματα όσο αυξάνετε το ρεύμα   τόσο το (μπλούμ ) πάει πιο κάτω σε βόλτ

μήπως τελικά εκτός απο την συνολική χωρητικότητα, πρέπει να λάβουμε υπ όψιν μας και πόση απο αυτήν τελικά είναι εκμεταλλεύσιμη απο εμάς ανάλογα με το που κόβει το μοντ και τα αμπέρ που τραβάμε??  :dontknow: :dontknow:

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 15, 2013, 05:42 από STYLIANOS »

Αποσυνδεδεμένος leosedf

• **
  • 105
Από τα 3.5-3.4 μέχρι το 3 έστω μεσολαβεί ένα διάστημα 15-20 λεπτών. Αν το βάλεις σε δευτερόλεπτα ατμίσματος είναι αρκετά.
Και κάτω από τα τρία δίνει αλλά θα δίνει λιγότερα μιλλιαμπέρ.

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης Γ

• Φουγάρο πριν, φουγάρο και τώρα
  • **
  • 205
  • Ατμιστής από Φεβ 2013
Καλησπέρα. Έχω συμπληρώσει 1 μήνα ατμίσματος και είμαι συνεχώς στο ψάξιμο για τα αναλώσιμα που θα χρειάζομαι (όπου συμπεριλαμβάνονται και οι μπαταρίες) και μου γεννιούνται  :confused1: .

Θέμα μπαταριών.
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ego 650 mAh. Οι τιμή τους για επώνυμες μπαταρίες παίζουν 15-20€ περίπου, άρα οι 2 μπαταρίες κοστίζουν 30-40 €.
Είδα ότι υπάρχει η λύση απλής μπαταριοθήκης, για παράδειγμα http://www.fabvape.gr/batteries-type-ego/ego-rs με χρήση μπαταριών όπως αυτές http://www.fabvape.gr/rechargable-batteries/efest-batteries?product_id=157

Το αρχικό κόστος είναι μικρότερο από την αγορά 2 μπαταριών ego (περίπου 20-25€), ενώ θεωρητικά και μακροπρόθεσμα αποτελεί οικονομικότερη λύση αφού θα χρειάζονται αντικατάσταση μόνο οι 2 μπαταρίες, με κόστος μικρότερο απο 1 μπαταρία ego.

Απορίες για την υλοποίηση αυτή
1. Αποτελεί ασφαλή λύση;
2. Αποτελεί όντως οικονομική λύση (γιατί κάποιες φορές η θεωρία απέχει από την πράξη, για παράδειγμα εάν απαιτείται συχνή (μηνιαία ας πούμε) αντικατάσταση της μπαταριοθήκης και συχνότερη αλλαγή των μπαταριών σε σχέση με τις ego);

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
Ναι και στα δυο ερωτηματα

Αποσυνδεδεμένος rgthekid

• *
  • 73
  • w00t w00t
μπαταριοθήκη = 20-25 ευρώ.
μπαταρίες = 15-20 ευρώ.
φορτιστής = 20 ευρώ.
πολύμετρο = 10 ευρώ.

Ασφάλεια δεν υπάρχει ποτέ με τις μπαταριοθήκες, αλλά το ποσοστό είναι μικρό ανάλογα και την μπαταρία που χρησιμοποιείς, μπορείς να διαβάσεις στο σχετικό thread που λέει αναλυτικά.

Οι μπαταρίες συνήθως θέλουν αλλαγή στους 5-6-7-8 μήνες ανάλογα πως τις χρησιμοποιείς/φορτίζεις.
Μπορεί να χρειαστείς να αλλάξεις και μετά απο έναν μήνα.

Μιας και έχω αγοράσει μόνο μια φορά EGO και αυτή μου κράτησε για 1,5 χρόνο ( !!!!! ) δεν μπορώ να κάνω κάποια σύγκριση, αλλά έχω βγει την υγειά μου με το mod.

Η απόσβεση του mod έρχεται με τον καιρό, όπως του ηλεκτρονικού τσιγάρου απέναντι στο κανονικό.

• **
  • 205
  • Ατμιστής από Φεβ 2013
SEB
 :thumpup:

rgthekid
Εσύ μιλάς για modάκι. Εγώ μιλώ για απλή μπαταριοθήκη, οπότε το κόστος που έχω βάλει είναι μικρότερο από αυτά που παραθέτεις. Βασικά η απορία μου είναι για τη χρονική διάρκεια ζωής των απλών μπαταριοθηκών και ίσως την απορία μου την έλυνε κάποιος που χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη ή ανάλογη απλή μπαταριοθήκη.

Το κακό είναι ότι παράλληλα με τις απλές μπαταριοθήκες, βλέπω και τα mods :wall:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
Γνωμη μου θα ηταν η μπαταριοθηκη που θα επιλεξεις να φροντισεις να εχει μονο ενα απλο  μπουτον και οχι αυτο το συνηθισμενο κυκλωμα που χρησιμοποιουν οι ego μπαταριες με το μοσφετ ετσι ωστε να αποφυγεις προβληματα που μπορει να υπαρξουν μετα απο καποιο πιθανο βραχυκυκλωμα

• **
  • 205
  • Ατμιστής από Φεβ 2013
Για να καταλάβω και να ξέρω.
Για μπαταρίες IMR δεν χρειάζεται να υπάρχει κύκλωμα προστασίας στη μπαταριοθήκη;

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5571
Αν ειναι να μπεις στο τρυπακι να ξεφυγεις απο τις κλασσικες eGo,
γιατι δεν κοιτας για καποιο φτηνο μηχανικο mod που να ειναι στα γουστα σου?
Θα ειναι μακραν πιο εμφανισιμο και ποιοτικοτερο απο τις eGo.

• 725
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6530.msg225122.html#msg225122

imr = ασφαλούς χημείας , δεν είναι απαραίτητη η επιπλέον προστασία

ασχολήσου αν ΄θέλεις λίγο με το παραπάνω λίνκ είναι αρκετά μεγάλο και κοπιαστικό αλλά θα βγεις κερδισμένος  :yes:

• **
  • 205
  • Ατμιστής από Φεβ 2013
Nemesis
Έχω δει αρκετά Mods και ακόμα κοιτάω, αλλά ξεφεύγουν τα περισσότερα σε μέγεθος (κατά πλάτος ή  κατά ύψος) από το κλασικό μέγεθος των ego.

STYLIANOS
Έχω διαβάσει περί IMR μπαταριών, αλλά δε θυμόμουν για τη περίπτωση βραχυκυκλώματος.

Ρίξε μια ματιά να δεις εδώ τις διαστάσεις τους
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,15913.0.html

• 725
  • δεν ΙΜΕΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,5559.msg561737.html#msg561737

να και τα βραχυκυκλώματα  ;)

ρίξε και εδώ ένα μάτι ειδικά στο πρώτο βίντεο

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 147 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20339 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1109 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878224 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362822 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467600 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911099 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520659 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376279 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702451 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ