Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

427 επισκέπτες, 5 χρήστες
thanos1071, Tem, camber, infernity, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1312644 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Eizomar

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ηρακλειο Κρητης
  • Φύλο: Άντρας
Και οι 3 εταιρειες βγαζουν Protected, τωρα εξαρταται απο σενα αν τις επιλεξεις ειτε σε φυσικο ειτε σε ηλεκτρονικο καταστημα. Oi AW & EFEST που χρησιμοποιουνται ειναι ως επι το πλειστον τυπου IMR δηλαδη, ασφαλους χημειας. Πολλοι ομως ατμιστες επιλεγουν τις εκδοσεις protected, ειδικα σε μοντ με μια ή και δυο μπαταριες.  Ειναι εξισου ασφαλης αλλα εχουν διαφορα στο μηκος οπως ειπε καποιος πριν επειδη στην βαση τους εχουν κυκλωμα προστασιας. Η επιλογη ειναι δικη σου παντοτε :yes:

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα

Ο φίλος ρώτησε ποιες μάρκες προτιμάμε γενικά και του απάντησα τις 3 μάρκες που κατά τη γνώμη μου ειναι από τις καλύτερες της αγοράς.
Τώρα αν αυτές οι εταιρίες βγάζουν μοντέλα και χωρίς pin αυτό δεν το ξέρω, μπορεί ο φίλος να το ψάξει αν θέλει.

Φίλε, μου φιλικά να σου πω, οτι η απαντηση μου ήταν οι efest, γιατι αυτες ξερω που ειναι χωρις pin.
Και ηταν η απαντηση μου σε μια συγκεκριμένη ερώτηση, χωρίς pin δηλαδή.

Πιστεύω η απάντηση μου ηταν πολύ καλύτερη από το: "εγώ μόνο τις Efest ξέρω ότι κανουν, τις Efest σου προτείνω."  ;)

Προσωπικά δεν εχω πάρει μέρος σε διαγωνισμό καλύτερης απαντησης, απλά να βοηθήσω τον άνθρωπο ήθελα. Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης, ούτε σε πρόσβαλε κανένας.
Αν παρεξηγηθηκες, τι να σου πω, συγνώμη, αλλά δεν υπήρχε λόγος...

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Β ΕΥΒΟΙΑ !!!

Αποσυνδεδεμένος LKLO330

• e-medium ατμιστής
  • **
καταλαβα ευχαριστω και sorry αλλα δεν υπαρχει καποιο φυσικο καταστημα για να τις δω για αυτο ρωταω

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Parma (Italy)
  • Impossible is nothing!, never give up!
Οι efest,aw δεν ειναι protected?

Οχι ακριβώς, είναι ασφαλούς χημείας.
Οι protected μπαταρίες έχουν νόημα μόνο στα μηχανικά mod γιατί τα VV έχουν δικό τους κύκλωμα προστασίας...

Αποσυνδεδεμένος Eizomar

• e-regular ατμιστής
@LKLO330

http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=24&product_id=164

Ψαχνοντας σου βρηκα αυτες, ριξε μια ματια να δεις αν σου κανουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 09, 2013, 16:05 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος LKLO330

• e-medium ατμιστής
  • **
μολις τις ειδα και εγω tx

• Φουγαροκαραβάνα

Αποσυνδεδεμένος galaxias22

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: αττικη
Οχι ακριβώς, είναι ασφαλούς χημείας.
Οι protected μπαταρίες έχουν νόημα μόνο στα μηχανικά mod γιατί τα VV έχουν δικό τους κύκλωμα προστασίας...

αποσο εχω καταλαβει διαβαζοντας εντατικα τις τελευταιες ημερες το φορουμ οι λεγομενες IMR μπαταριες οπως οι AW και οι EFEST ειναι κατασκευασμενες με τετοιο τροπο....(δηλαδη τα υλικα κατασκευης που εχουν εσωτερικα) ωστε να μην εχουν τον κινδυνο αναφλεξης-ή βιαιης εκτονωσης αεριων , πραγμα απο το οποιο μπορει να συμβει σε "απλες" ιοντων λιθιου μπαταριες , γιαυτο υπαρχει και το κυκλωμα προστασιας σε αυτες τις "απλες" που παρακολουθει την μπαταρια και την προστατευει απο κακοτοπιές οποτε και εχουν την ονομασια "protected".
Αλλα αυτο κυκλωματακι τις κανει να μην αποδιδουν (στα μηχανικα μοντ) τοσο καλα και δυνατα οπως οι IMR.

Αυτα καταλαβα (χονδρικα).......αν κανω λαθος παιδια διορθωστε με μην παρω στο λαιμο μου κανα συνατμιστη.

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• Διακεκριμένο μέλος
Όχι μόνο δεν κάνεις λάθος αλλά τα είπες και πολύ σωστά :thumpup:

Μακάρι να διάβαζαν όλοι σαν και εσένα ;)

Αποσυνδεδεμένος Eizomar

• e-regular ατμιστής
Προσεχε μονο εαν πας σε καποιο καταστημα Η μπεις σε καποιο ηλεκτρονικο, μην μπερδευτεις με τις ICR.  :yes:

Oλοι αν οχι οι περισσοτεροι εδω ρωτουσαμε και μαθαιναμε, διαβαζαμε κιολας, οποτε μην ανησυχεις, οπως ειπε και ο TSIV εισαι σε καλο δρομο.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • ατμιζωντας ερχεται η ορεξη...!
μπορει να εχει τεθει ξανα το ερωτημα...αλλα 114 σελιδες ειναι πολλες :tongue_smilie: ξερει κανεις που μπορω να βρω μπαταριες ego με την οθονιτσα για την μπαταρια??ειτε ξενο σιτε ειτε ελληνικο(εκτος απο nobacco)
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
Αυτη λες?
Αν ναι, την εχει κι εδω κι εδω.

Αποσυνδεδεμένος kazerio

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • ατμιζωντας ερχεται η ορεξη...!
ναι αυτη λεω...αλλα οχι σε pass,σε κανονικη φωρτιση...

• Φουγαροκαραβάνα
... που μπορω να βρω μπαταριες ego με την οθονιτσα για την μπαταρια??ειτε ξενο σιτε ειτε ελληνικο(εκτος απο nobacco)?

http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=18_62&product_id=130

http://www.atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=1012&cat_name=Μπαταρίες

http://www.atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=1054&cat_name=Μπαταρίες

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 2644 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 35 3879 Τελευταίο μήνυμα Απρ 25, 2025, 19:26
από ThioVag
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 395094 Τελευταίο μήνυμα Απρ 23, 2025, 20:29
από tony1976
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 378283 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 263577 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 726554 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 265819 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 688374 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 881 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1794 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22854 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2788 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63