ΟΚ! Λογικό. Εγώ είμαι ο υπερβολικός.
Μια ακόμη ερώτηση: Έχω 2 ego μπαταρίες μια 650 και μια 1000. Κανονικά αμέσως μετά την φόρτιση πόσα βολτ πρέπει να δίνουν σε νορμάλ συνθήκες?
Οι παλαιότερες τζόιτεκ δίνουν 3,3 το οποίο μένει σταθερό μέχρι την εκφόρτιση σύμφωνα με την εταιρία. Στην πράξη, μπορεί να πέσει ελάχιστα.
Οι νέες τζοιτεκ τύπου update egoT & C έχουν επιλογή σταθερής λειτουργίας 3,3 βολτ ή μειούμενης, η οποία ξεκινάει από τα 4,15 βολτ και πέφτει μέχρι τα 3.5 αν θυμάμαι καλά.
(Λεπτομέρεια. Η τζόι καταργεί της updater egoT & συνεχίζει μόνο τις ακριβότερες egoC λόγω του καλύτερου κυκλώματός τους)
Αλλων εργοστασίων μπαταρίες και πιθανόν κάποιες τζοιτεκ με logo αντιπροσώπων (το τελευταίο με επιφύλαξη) φορτισμένες έχουν διάφορες τιμές: 3,5 3,7... ως 4.2 οι καλύτερες. Νομίζω οι want και οι giant από τις μαρκαρισμένες με ονομα εισαγωγέα είναι σ΄αυτά τα βολτ.
Εκφορτισμένες είναι στα περίπου 3.4 με 3.5 όλες όσες ξεκινούν από τα 4+ βολτ.
Δεν αναφέρομαι βέβαια στις ego VV με το κουμπάκι και τις λειτουργίες 3.3 3.7 4.2 οι οποίες ξεκινούν από 4.2, αλλά μισοφορτισμένες τα 4.2 δεν τα δίνουν.
Οπότε, η ερώτησή σου έχει πολλές απαντήσεις. Το 3.4 είναι φυσιολογικό μέσα στα πλαίσια που κινείται η αγορά, αλλά η μπαταρία σου δεν είναι από τις δυνατές.
Να ξέρεις επίσης, ότι οι καλύτερες σε ποιότητα εγκο δίνουν μεν αυτά τα βολτ χωρίς φορτίο, αλλά η τιμή με φορτιο δεν αποκλίνει ιδιαίτερα, όχι πάνω απο 0,1-0,2 βολτ. Αλλες "δυνατές" μπορεί να έχουν μέχρι μισό βολτ αποκλιση με φορτίο κι άλλες δυνατές να κυμαίνονται 0,2-0,3 κάτω.
YΓ Ο Τσιβ έχει δίκιο. αν έχει βολταζ 3,4 λογικό είναι να κρατάει περισσότερο από μια που φορτισμένη ξεκινάει από τα 4.2