Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

410 επισκέπτες, 6 χρήστες
Milarepa, Geoskoul, manoslykos, maprix, Tem, Eternal

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1293353 φορές)

Αποσυνδεδεμένος drf

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Φύλο: Άντρας
το φωτάκι τους ανάβει ή αναβοσβήνει ή δεν ανάβει καθόλου στις βρωμιάρες;  :D

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ρόδος
Παιδια protected 15270 στα 3 βολτ  που υπαρχουν? Εχω βρει trustfire απο madvapes αλλα  ειναι μολις  600mah. 

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
το φωτάκι τους ανάβει ή αναβοσβήνει ή δεν ανάβει καθόλου στις βρωμιάρες;  :D

αναβει κανονικα.

Αποσυνδεδεμένος drf

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Πειραιάς
Να υποθέσω δεν έχεις πολύμετρο να δεις εάν φτάνει τάση στον άτμο...

εάν έκανε βραχυκύκλωμα θα αναβόσβηνε.. άρα δες εκεί με το πόλο τι γίνεται.. δοκίμασε και ένα 510-ego adaptor εάν βρεις...  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
δυστυχως δεν εχω πολυμετρο.
αυτο που διαπιστωνω ειναι οτι δεν παιζουν με επισκευασιμους ή επισκευασμενους οπως ο C4 για παραδειγμα.
κατι πρεπει να γινεται με τις αντιστασεις.
ειλικρινα μου εχουν τσακισει τα νευρα αναθεμα τες.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης...
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Dripάρω....
Κόψε ένα κομμάτι σύρμα 0.15, περίπου 7-8 πόντους, δεν χρειάζεται να το στρίψεις σε φυτίλι και βίδωσε τα άκρα του στη βάση του Α2. Φρόντισε το σύρμα να μην ενώνεται στην διαδρομή του, κάνε ένα loop δηλαδη, και δώσε.... (πρόσεχε μη το κρατάς γιατί αν πάρει θα σε κάψει, ούτε να ακουμπά πάνω σε χαρτιά, επιπλα κλπ, κράτα τη μπαταρία όρθια...). Η αντίσταση του σύρματος είναι σίγουρα πάνω από 4Ω και δεν θα προκαλεί πρόβλημα στην μπαταρία. Αν δουλεύει, ξέσφιξε τη μια βίδα, κόντυνε το loop και ξαναδοκίμασε. Έτσι θα βρείς το όριο της μπαταρίας με πρακτικό τρόπο....

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
εννοεις συρμα με αντισταση... σωστα?
εχω 0.16 κ 0.18.
να ακολουθησω την ιδια τακτικη?

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Διακεκριμένο μέλος
  • Dripάρω....
Βάλε 0.16 αλλά ξεκίνα με 10 πόντους, και τα άκρα στα βιδάκια... είναι περίπου 4.5Ω-5Ω

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
θα το δοκιμασω το πρωι.
η λογικη λεει, οτι θα βρω σε ποιο σημειο αντεχει, κ αναλογα θα κανω την φυτιλοαντισταση για τον Α2...?

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Διακεκριμένο μέλος
  • Dripάρω....
Το ζητούμενο είναι να βρείς το ελάχιστο μήκος (=ελάχιστη αντίσταση) που δουλεύει η μπαταρία. Με το μήκος αυτό θα πρέπει να κάνεις φυτιλοαντίσταση.

Αποσυνδεδεμένος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ_13

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
Αυτές τις 4,2 τις εχω δοκιμάσει και εγώ σε 2,2+ και δεν δούλεψαν,το θέμα είναι οτι αν σετάρεις σε 2,7+ και δουλέψουν δεν κερδίζεις και τίποτα,νομίζω :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
..καταλαβα..
αν χρησιμοποιησω πιο ψιλο συρμα, βελτιωνεται η κατασταση?
δεν εχω πιο ψηλο βεβαια, κ δεν ξερω κ αν υπαρχει, αλλα ρωταω μπας κ τις κανω να δουλεψουν.
αλλη μια ερωτηση αδελφε.... ?οταν θα αφαιρω συρματακι, να το κοβω? ή να το βγαζω εξω απο τον πολο οσο το κονταινω?

αλεξανδρε τι να σου πω? δεν μου εχουν παιξει με τους επισκευασιμους κ δεν εχω αποψη. σε εναν C4 πριν τον επισκευασω ειχαν καλη αποδοση κ διαρκεια.
οσο προλαβα να τις δοκιμασω δλδ...μια δυο μερες.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Διακεκριμένο μέλος
  • Dripάρω....
Η παρατήρηση του Αλέξανδρου είναι σωστή, αν τελικά για να δουλέψουν στα 4.2V πρέπει η αντίσταση να είναι πολύ μεγάλη το κέρδος σου είναι περιορισμένο. Aν κάνουμε τις πράξεις ισχύος έχουμε:
1.8Ω στα 3.3V δίνουν P=V*V/R=6W
2.8Ω στα 4.2V δίνουν P=6.3W
οπότε τελικά στα ίδια είσαι... 
Για τη δοκιμή καλύτερα να κόβεις το κομματάκι ή να το στραβώνεις ώστε να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ακουμπήσει στον άλλο πόλο. Πραφανώς καλύτερα να "περπατάς" το σύρμα στον αρνητικό πόλο, αυτόν που είναι σώμα με τη βάση. Δοκίμασε με το 0.16 ωστε να βρείς το μήκος κατ' αρχήν, μετά τα υπόλοιπα.

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
οκ... καταλαβα.
θα το δοκιμασω το πρωι που θα ειμαι σπιτι.
ετσι για να μου φυγει η περιεργεια κιολας.
αυτο που ειπα για πιο ψηλο συρμα δεν ισχυει ε?
μικρο το κερδος ομως... δεν αξιζε τον κοπο η αγορα τους.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• Διακεκριμένο μέλος
  • Dripάρω....
Το πιο ψιλό παίζει για πρακτικούς λόγους. Αν σου βγεί για παράδειγμα ότι με το 0.16 πρέπει να κάνεις 7 σπείρες θα υπάρχει πρόβλημα στο στρίψιμο... (εκτός αν είσαι χρυσοδάκτυλος  :laugh1: ) οπότε θα πρέπει να πάς σε 0.15 ή 0.13 για να λιγοστέψουν οι σπείρες σε ένα πιο λογικό νούμερο. Μη βγάζεις συμπέρασμα από τώρα, αν παίζουν για παράδειγμα στα 2.5Ω τοτε η διαφορά είναι σημαντική, θα πέρνεις 7W, περίπου 18% πάνω από τις απλές. Το κακό είναι ότι, ότι σετάρισμα και να κάνεις σε αυτές, ο άτμο δεν θα παίζει στις απλές....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 12 786 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:02
από Chris66
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258000 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 715642 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 372966 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 388045 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262487 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 678739 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 677 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1274 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22220 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2327 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886643 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.