Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1312182 φορές)

Αποσυνδεδεμένος manos

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • Φύλο: Άντρας
  • SKY
Σε όλα τα κυκλώματα σε σειρά οι μπαταρίες αυτο γίνεται όπως και στα box vv καλο είναι να της αριθμειτε να της βάζετε ζευγάρια και να θυμάστε ποια ήταν πάνω κ ποια κάτω ώστε να πάτε εναλλάξ για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μπαταριων

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• ΑΤΜΟΣ
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: χανια
  • 私は彼ら蒸気よ
σωστος ο μανος και απο οτι θυμαμε αν δεν κανω λαθος αυτη που ταλαιπωρειται ποιο πολυ ειναι η μπαταρια που ειναι στο + στην εξοδο δηλαδη  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος manos

• e-high ατμιστής
  • SKY
Ανάλογος το μοντ μπορει να ναι κ ο θετικός μπορει και ο αρνητικός παθαινοντας και μαθαίνοντας παιδια έτσι μόνο μαθενουμε

Αποσυνδεδεμένος porto13

• GGTS"1561"-GG Stealth-Odysseus X 2-Penelope X 2-Iatty-ProvariV2 X2
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Μεσόγεια
Να ρωτησω και γω κατι για μπαταριες παιδια??Ασχετος με "ρεύματα" αλλα το πολυμετρακι για τις αντιστάσεις το εχω.Λοιπον οταν η μπαταρια δινει 3,6 V ποση
καλη τροφοδοσια μπορει να εχει ακομα??Πριν την "φορεσω" ειχε 4,22V και τωρα εχει αισθητή πτώση στην απόδοση!!Η μπαταρία ειναι 18650...2200 mAh..

Αποσυνδεδεμένος manos

• e-high ατμιστής
  • SKY
Για πες μας και στο μοντ που την βαζεις

Αποσυνδεδεμένος porto13

• e-medium ατμιστής
  • **

• ΑΤΜΟΣ
  • e-regular ατμιστής
  • 私は彼ら蒸気よ
το λεω γιατι αν βαλεις της μπαταριες στην σειρα πχ 5 και δωσεις πανω σε μια αντισταση και το αφησεις λιγο παρατηρουμε το εξεις οτι η δυο μπαταριες που ειναι στο + θερμενονται  ποιο πολυ το παρατηρησα αυτο φτιαχνωντας μια μπαταρια του ηλεκτρικου κατσαβιδιου μου που ειχε χαλασει και η αιτια ηταν η τρεις πρωτες μπαταριες προς στο + πολο της αντικατεστησα και εγινε σαν καινουργιο

• ΑΤΜΟΣ
  • e-regular ατμιστής
  • 私は彼ら蒸気よ
Να ρωτησω και γω κατι για μπαταριες παιδια??Ασχετος με "ρεύματα" αλλα το πολυμετρακι για τις αντιστάσεις το εχω.Λοιπον οταν η μπαταρια δινει 3,6 V ποση
καλη τροφοδοσια μπορει να εχει ακομα??Πριν την "φορεσω" ειχε 4,22V και τωρα εχει αισθητή πτώση στην απόδοση!!Η μπαταρία ειναι 18650...2200 mAh..
οσο αδειαζει μια μπαταρια μειώνεται και η ταση ασχετα ποση χωρητικοτητα εχει φιλε μου

Αποσυνδεδεμένος manos

• e-high ατμιστής
  • SKY
Αν μετράς χωρίς φορτίο 4,22 και μετα απο χρήση 3,8 είναι φυσιολογικό θα πέσει κ άλλο μέχρι να καταλάβεις πως θέλει φορτισμα.

Αποσυνδεδεμένος porto13

• e-medium ατμιστής
  • **
O.K. παιδιά, δεν ξερω τι διαφορά μπορεί να εχει το 3,7 που ειναι σημείο αναφοράς για μια μπαταριοθηκη,με το 3,6 γι'αυτο ρώτησα.. Ευχαριστώ πάντως!! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Ζωγραφου-Μυκονος
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
καλησπερα παιδια,νεος ατμιστης και φυσικα ασχετος με ρευματα κλπ,εχω ενα ovale ego-c με την μπαταρια της συσκευασιας,θελω να αγορασω μια ακομα και απο οτι καταλαβα αν ανεβω σε volt θα εχω καλυτερο ντουμανι και αποδοση,σωστα;τι μου προτεινετε να παρω και απο που;θελω απο ελληνικο καταστημα ωστε να την παρω αμεσα

Αποσυνδεδεμένος Dio13

• Νοεμβριανός - DDής Νεοσύλλεκτος - ΓιεΓιές
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Χαλάνδρι
  • ProVari V1 - DD + A2 ss = \m/ Heavy Rock \m/
ζητησες απο Ελλαδα φιλε μου μα δεν ξερω αν υπαρχει ακομη σε καποιο καταστημα, παντως εδω http://www.ecigwizard.com/shop/en/batteries/308-ego-variable-voltage.html θα βρεις αυτο που θελεις  :thumpup:

• Φουγαροκαραβάνα
ευχαριστω φιλε μου,ειναι αξιοπιστο το καταστημα;ποσες μερες κανει να ερθει;

Διαγραφη παραθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 03, 2012, 22:27 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονικιός
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
ζητησες απο Ελλαδα φιλε μου μα δεν ξερω αν υπαρχει ακομη σε καποιο καταστημα, παντως εδω http://www.ecigwizard.com/shop/en/batteries/308-ego-variable-voltage.html θα βρεις αυτο που θελεις  :thumpup:

http://www.ilektroniko-tsigaro.com/index.php?route=product/product&path=36&product_id=54

εδώ έχει Ελλάδα..... αλλά δεν ξέρω αν δεις και σημαντικές διαφορές ...στα 4,2V  :hmmm:

• Φουγαροκαραβάνα
μια χαρα,ευχαριστω :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 03, 2012, 22:57 από Vrs5 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 2641 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 35 3869 Τελευταίο μήνυμα Απρ 25, 2025, 19:26
από ThioVag
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 395057 Τελευταίο μήνυμα Απρ 23, 2025, 20:29
από tony1976
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 378241 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 263544 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 726498 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 265790 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 688314 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 881 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1791 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22849 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2788 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63