Έτσι έπραξε εσυ.
Ο προηγούμενος? ο εμόμενος?
Δεν είμαστε ηλεκτρολόγοι για να μπορούμε να κρίνουμε αν μια μπαταρία είναι μαϊμου, αν είναι ληγμένη, η απλα ελλατωματική. και επειδή ο καθένας έχει φωνή εδω μέσα είναι κρίμα να βγει το όνομα ενος καταστήματος επειδή κάποιος πάνω στην αγανάκτηση "φωνάξει μαϊμού".
Ο προηγούμενος και ο επόμενος ας μπουν να γράψουν τις εντυπώσεις τους, αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης των fora.
Ο καθένας μπορεί να φωνάξει μαϊμού, ο καθένας μπορεί να γράψει ότι νομίζει σωστό ή ακόμη κι ότι του κατέβει.
Σε ακραίες φωνές, μπορεί να κολλήσει το θαυματουργό "άποψή μου" και καθάρισε.
Επειδή δεν γίνεται να μπουν κανόνες και επειδή πρέπει ο καθένας να γράφει την άποψή του, υπάρχει η κοινή λογική να δώσει λύση και σε αυτό το πρόβλημα.
Χρησιμοποιούμε το mod όπως όλες τις υπόλοιπες συσκευές με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.
Όταν το αγοράσουμε ζητάμε να μας βάλουν μπαταρία, όταν αδειάσει το φορτίζουμε όπως κάνουμε χρόνια τώρα με το κινητό τηλέφωνο, όταν πέσει η αυτονομία αλλά κατά τα λοιπά το mod είναι καλό, πηγαίνουμε στο κατάστημα και ζητάμε να μας αλλάξουν μπαταρία, όπως κάνουμε χρόνια τώρα με το κινητό.
Αν θέλουμε να ασχοληθούμε με μπαταρίες, οφείλουμε να έχουμε ηλεκτρολογικές γνώσεις και όχι απόψεις.
Κανείς δεν οδηγεί αυτοκίνητο με απόψεις, κανείς δεν μαγειρεύει φαγητό με απόψεις, κανείς δεν εργάζεται επί πληρωμή με απόψεις.
Στα περί απόψεων, γνώσεων και των λοιπών που αναφέρεις δεν πρόκειται να πω κάτι, δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία, με έχει καλύψει ο Dirty Harry προ δεκαετιών.
Ως καταναλωτής όμως και εφ' όσον έχω γραπτή επικοινωνία και με τα 2 καταστήματα που
αποδέχθηκαν ότι αυτό που πλήρωσα δεν ήταν αυτό που παρέλαβα, ότι αυτό που αγόρασα δεν είναι αυτό που φαίνεται στην σελίδα και στο στοιχείο πώλησης (εν προκειμένω δελτίο παραγγελίας), τότε έχω κάθε δικαίωμα να ενημερώσω. Όπως επίσης μπορώ και να μην ενημερώσω και μάλλον έτσι θα πράττω στο μέλλον καθώς, με τον μανδύα του ειδικού τον οποίο δεν αμφισβητώ καθόλου, νομίζετε ότι η γνώμη σας υπερισχύει της γνώμης του χρήστη, αγοραστή και καταναλωτή.
Επιπλέον, το παράδειγμα που αναφέρεις είναι εντελώς άκυρο και δεν ισχύει στην περίπτωση μου. Εγώ μπαταρία αγόρασα, όχι το mod και "όταν αδειάσει το φορτίζουμε όπως κάνουμε χρόνια τώρα με το κινητό τηλέφωνο, όταν πέσει η αυτονομία αλλά κατά τα λοιπά το mod είναι καλό, πηγαίνουμε στο κατάστημα και ζητάμε να μας αλλάξουν μπαταρία, όπως κάνουμε χρόνια τώρα με το κινητό". Όταν εσύ αγοράζεις ένα σπίτι και το πληρώνεις, έχεις κάποιες απαιτήσεις, χωρίς να είσαι αρχιτέκτονας ή πολιτικός μηχανικός. Νομίζω. Αν θέλεις να σου τα εξηγήσω και με νομικούς όρους για την σύμβαση μεταξύ προμηθευτή και αγοραστή, τα δικαιώματα των δύο πλευρών και το δικαίωμα στην υπαναχώρηση, πες μου.