Ωραία εγώ το δέχομαι, πες μου λίγο, αφού δίνει μόνο τόσα λίγα Α όπως αναφέρεις, πως στα κομμάτια το μοντ παίζει αυτή τη στιγμή στα 60 βάτ με 0.30 αντίσταση;
Επίσης στο Bypass η στιγμιαία μέτρηση πως στα κομμάτια αυτή τη στιγμή δείχνει 11.5Α και ο ατμοποιητής αποδίδει δυνατά ; Γιατί δεν πετάει μήνυμα weak battery;
Όπως καταλαβαίνεις έχω όλη την καλή διάθεση να μάθω μιας που είχα αποχή απο το ηλεκτρονικό 3 χρόνια, επίσης η lgdbhg2 που την έχω απο τότε και ήταν η προτεινόμενη εδώ μέσα και ότι δίνει 20Α πως τα δίνει όταν στα spec απο τα site την δείχνουν μαξ 5Α;
Μηπώς μπερδευόμαστε σε κάτι;
Δεν μπερδευόμαστε σε τίποτα, ακόμη και να σου δώσει για σύντομο χρονικό διάστημα ρεύμα πάνω από τις προδιαγραφές της, δε σημαίνει ότι είναι ασφαλές ή οτι μπορεί να ανταπεξέλθει χωρίς να ανεβάσει υπερβολική θερμοξρασία.
Όσο για την LG HG2, είναι 20A, ορίστε τα specs της:

Εν πάσει περιπτώσει, εφόσον απείχες για μεγάλο διάστημα από το άτμισμα όπως είπες, καλό θα ήταν να πας σε ασφαλείς επιλογές.
Δηλαδή Sony VTC5A για τα περισσότερα ampere σε 18650 και κάποια από τις Samsung 30Q, LG HG2 και Sony VTC6 για λιγότερα ampere και 400-500 mAh περισότερη χωρητικότητα.
Για 60 watt σε μονομπάταρο θα σου πρότεινα VTC5A.