Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

428 επισκέπτες, 3 χρήστες
thanos1071, treloneritis, infierno

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1298760 φορές)

Αποσυνδεδεμένος modivin

• Φουγαροκαραβάνα
  • Φύλο: Άντρας
Καλό, αλλά 20700. Δεν εφαρμόζεται. Κάθε 3 μέρες και αν.

Αποσυνδεδεμένος manajoma

• manajoma creations
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: STONE CITY

Μια μέρα θα λύσω και το μυστήριο με την παντρεμένη φάβα. Που θα μου πάει.
ασε πηρε διαζυγιο ..... δεν τομαθες ?

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
εκει ειναι πιο δυσκολο.. το χανεις.
σημαδεμα κ στο φορτιστη, 1-2 κ να μπαινουν αντιθετα απο τη θεση που βγαινουν.
αλλά πρεπει να το κανεις την ιδια στιγμη για να μην το ξεχνας.

Αποσυνδεδεμένος anarxaki

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ναι, εγώ είμαι :)
Κατόπιν πολύπλοκων μαθηματικών πράξεων, κατέληξα στο συμπέρασμα πως η καλύτερη λύση είναι να το αφήσω στην τύχη. Αν είναι να έχω να μετράω πότε τις φόρτισα ή να τις βγάζω φωτογραφία πριν τις αφαιρέσω, δεν *μπιπ*, έχω ούτως ή άλλως 50% πιθανότητες να τις βάλω ανάποδα την επόμενη φορά.  ;)

Αποσυνδεδεμένος modivin

• Φουγαροκαραβάνα
Ανα μπράβο :))

Αποσυνδεδεμένος camber

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
    • camber
Σωστά. Στην τύχη το αφήνω κι εγώ.
Πάντως κι αυτό που ανέφερε ο drum είναι σωστό. Οι μπαταρίες πρέπει να αλλάζουν την ώρα που τις βάζουμε στο φορτιστή. Τη δεξιά τη βάζουμε αριστερά στο φορτιστή. Όταν τις βάζουμε στο μοντ η αριστερή του φορτιστή πάει αριστερά στο μοντ.

Παράδειγμα αν έχουμε 2 μπαταρίες με αυτοκόλλητα Α Β
Mod: A B
Φορτ: Β Α
Mod: B A
Φορτ: Α Β
Mod: A B

Δεν είναι καθόλου δύσκολο απλά συνήθεια. Τις εναλλάσουμε μόνο όταν τις βάζουμε στο φορτιστή.

Αποσυνδεδεμένος modivin

• Φουγαροκαραβάνα
ιδανικά != λογικά

:))

Προσωπικά δεν τις έχω αριθμήσει καν. Απλά κάθε φορά πείθω τον εαυτό μου οτι τις έβαλα ανάποδα από την προηγούμενη φορά, και μου φεύγει το βάρος.

Αποσυνδεδεμένος Volpad

• Πάντα ήθελα να γίνω
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: στη δουλειά
  • ♠○•• ○♣☻☺○
Εγώ τις έχω αριθμήσει στο 3μπάταρο.

Η λογική ήταν να τις αλλάζω θέση κατα τη χρήση και τη φόρτιση.

Όμως, όσο πέρναγε ο καιρός, με ενοχλούσε όλο και περισσότερο, που έβαζα την μπαταρία Νο3 στη θέση Νο2 κοκ.

Οπότε τώρα βάζω πάντα τη μπαταρία 1 στη 1η θέση, τη μπαταρία 2 στη 2η θέση, και τη μπαταρία 3 στην 3η θέση.

Όταν πήρα 2μπάταρο, για να αποφύγω όλο αυτό το πρόβλημα, δέν αρίθμησα τις μπαταρίες...

Αποσυνδεδεμένος haros

• e-regular ατμιστής
  • Κατα τον Δαιμονα εαυτου.
Μια απο τα ιδια, παντρεμενες μεν, αλλα αφηνω την εναλλαγη στην τυχη.
Βεβαια συμφωνα με τον νομο του Μερφυ, οι πιθανοτητες ειναι 8 φορες στις δεκα να μην γινει το επιθυμητο, οπως ακριβως και οταν προσπαθουμε να βαλουμε ενα usb στικ, δεν ειναι 50-50 οι πιθανοτητες να  παμε να το βαλουμε αναποδα, αλλα 80-20.
Ειναι απο τα μυστηρια του (γκαντεμικου) συμπαντος.

Αποσυνδεδεμένος anarxaki

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ναι, εγώ είμαι :)
Ειδικά για τα USB, οι πιθανότητες είναι 99,9% να μπει λάθος. Υπάρχει μία μοναδική καταγεγραμμένη περίπτωση που το στικάκι μπήκε στη θύρα με την πρώτη προσπάθεια. Το έδειξαν και στις ειδήσεις.  :))

Αποσυνδεδεμένος modivin

• Φουγαροκαραβάνα

Αποσυνδεδεμένος tzavardin

• e-regular ατμιστής
Έχω βρει έναν σχετικά απλό τρόπο, σχετικό με του drum. Έχω δύο ζεύγη μπαταριών, δεν έχω αριθμήσει κανένα, γιατί κατέληξα ότι μετά θα ξεχάσω αν χτες ας πούμε έβαλα το 1 ή το 2 μπροστά. Κάνω το εξής. Οι μπαταρίες αλλάζουν θέση, μόλις βγουν ξεφόρτιστες από το mod και μόνο τότε. Δηλαδή, μόλις τις βγάζω για να μπουν στον φορτιστή ή στη θήκη τους (για να μπουν αργότερα στο φορτιστή) η αριστερή πάει στη δεξιά θέση του φορτιστή/ θήκης και η δεξιά στην αριστερή. 'Όλες οι άλλες αλλαγές μένουν ως έχουν (από φορτιστή στο mod, από θήκη σε φορτιστή και αντίστροφα). Δηλαδή η δεξιά στην δεξιά, η αριστερή στην αριστερή.  Έτσι, αν δεν κάνω λάθος και γελάει και ο παρδαλός βραδύπους με αυτό που έγραψα, γίνεται μία αλλαγή σε όλες τις θέσεις κάθε κύκλο αποφόρτισης.
Προφανώς αυτό δεν δουλεύει σε τριμπάταρο mod...
Σας μπέρδεψα ε; :))

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
Αφού καταφέρνετε και παντρεύετε και 3 μαζί...άξιοι

Αποσυνδεδεμένος alexoyiorgis

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
  • perception is reality
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε ;)

Αποσυνδεδεμένος modivin

• Φουγαροκαραβάνα
Επειδή όταν ρωτάει κάποιος κάτι, του λέμε ποιος είναι ο ιδανικότερος τρόπος να κάνει κάτι, δεν σημαίνει οτι όλοι έχουμε OCD ή είμαστε φυτά ή δεν έχουμε δική μας κρίση των πραγμάτων. ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 22 1637 Τελευταίο μήνυμα Απρ 21, 2025, 23:47
από ΠετροςΘεσσ
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259376 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719732 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374641 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 390000 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263511 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681538 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 700 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1351 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22316 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2389 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888743 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.