Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

410 επισκέπτες, 5 χρήστες
saltcity, Tem, thanos1071, infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1296739 φορές)

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
  • Φύλο: Άντρας
αν εβαζες μια φωτογραφια, ισως να επαιρνες πιο συγκεκριμενη απαντηση.

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• Ατμίζω και τρελαίνομαι!
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Κύπρος
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
Να και οι φώτος.

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
  • Τόπος: Αθήνα
Φαίνεται πάντως ότι έχουν πιεστεί αρκετά. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή με το ελατήριο του φορτιστή.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Tρικαλα
Κατα τη γνωμη μου δεν εγιναν ετσι απο κανενα φορτιστη.
Μηπως εχεις καποιο υβριδικο μοντακι ;;;;

Δυο τροπους ξερω που θα μπορουσαν να κανουν ετσι τους θετικους και κανενας δεν ειναι απο φορτιστη ....

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
το σημαδι μαρτυραει πολυ σφιξιμο... ;)
ειναι επιφοβες κατα την αποψη μου.

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• e-high ατμιστής
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
Είναι 1 μπαταρία, απλά έβαλα 2 φώτος. Δεν έχω υβριδικό μοντάκι. Στο smok alien χρησιμοποιούνται.
shadockan εγώ έκανα την λαλακία. Την έβαζα στο φορτιστή και κρατούσα το ελατήριο πίσω και το άφηνα απότομα μετά με αποτέλεσμα να χτυπάει η μπαταρία. Σαν παιδί του δημοτικού ένα πράμα. :idiot1:

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
  • Τόπος: Αθήνα
Σε κάποιον φορτιστή που είχα παλιότερα το είχα πάθει κι εγώ αυτό με το ελατήριο. Αν θυμάμαι καλά ήταν ο Trustfire 001. Επίσης σε κάποιες μπαταρίες είχα κάνει βαθουλώματα τοποθετώντας τες με πίεση στο vtc mini.

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
οπως φερμαρεις το ελατηριο κ το αμολας, βαλε κ το δαχτυλο του αλλου χεριου μεσα...  μολις την φας, δε θα το ξανακανεις. στανταρακι. :))
τεσπα... η συγκεκριμενη μπαταρια θελει προσοχη, ή σουταριΖμα.

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• e-high ατμιστής
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
Παράγγειλα μια τετράδα, με το έρθουν τρώει σουτ για ασφάλεια.

Αποσυνδεδεμένος dimitris1234

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: athina
http://www.discountstore.gr επειδή έχουν ψωνίσει από ότι είδα κάποια άτομα αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει αν οι μπαταρίες του έχουν βγει καλές με την χρήση ευχαριστώ πολύ
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβ 23, 2017, 02:29 από dimitris1234 »

Αποσυνδεδεμένος mihm

• e-non ατμιστής
  • *
Υπάρχει κάποιο κατάστημα εξωτερικού που να στέλνει καλές 18650 ?, γιατί μάλλον έχουν απαγόρευση (εδώ και 20-30 ημέρες) από τις αεροπορικές.

Αποσυνδεδεμένος krasopateras (Αντωνης)

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: αθηνα

Αποσυνδεδεμένος filip

• e-medium ατμιστής
  • **
http://www.discountstore.gr επειδή έχουν ψωνίσει από ότι είδα κάποια άτομα αν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσει αν οι μπαταρίες του έχουν βγει καλές με την χρήση ευχαριστώ πολύ
πηρα 2 samsung 30Q χθες, €6,5 η μια, ~2700mAh η πρωτη φορτηση σε xtar vc4, καλες μου φανηκαν.

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• Φουγαροκαραβάνα
  • 01.11.2015 00:00
[justify]Ελπίζω να γράφω σε σωστό νήμα. Θέλω να κάνω μαζεμένες 2 ερωτήσεις που τώρα τις βλέπω μπροστά μου, και δεν ξέρω πόσο πρόβλημα είναι, κι αν ναι, τι πρόβλημα είναι.[/justify]

[justify]1) Κατά την εκκίνηση φόρτισης 2 μπαταριών 18650 (παντρεμένες LG, είχαν εκφορτιστεί κατά 70% ), σε εξωτερικό φορτιστή, διαπίστωσα για 1η φορά πως, στις ενδείξεις οθόνης είχα: 3.5V η μία και 3.7V η άλλη. Αυτή η διαφορά καλύφθηκε σύντομα (σε περίπου 1 λεπτό). Αυτό είναι αρχή προβλήματος κι απλά να το παρακολουθήσω;[/justify]

[justify]2) Μέχρι τώρα, είχα την εντύπωση πως τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα ηλεκτρονικά μοντάκια, έχουν προστασία αποφόρτισης των μπαταριών, δηλ. όταν στην οθόνη βλέπω 0% ή άδεια μπάρα φόρτισης μπαταρίας, τότε η πραγματική τιμή τάσης θα είναι π.χ. στο όριο των 3.2V. / Σε ένα ηλεκτρονικό μοντ, είδα πως έτσι συμβαίνει, σε κάποιο άλλο όμως, είδα πως έφτασε η τιμή στα 3V. Αυτό τώρα τι είναι; πρόβλημα γερασμένης μπαταρίας ή απλώς το 2ο μοντ δεν έχει όριο προστασίας τα 3.2V; [/justify]

Αποσυνδεδεμένος Colton50

• e-medium ατμιστής
  • **
1) Διαφορες μεχρι 0.2 βολτ ειναι αποδεκτες και οι μπαταριες θεωρουνται ισοσταθμισμενες (εκτος αν ειμαι λαθος). Για παραδειγμα ο Releux rx2/3 θεωρει μη ισοσταθμισμενες μπαταριες αυτες με διαφορα στο βολταζ περισσοτερο των 0.3 βολτ.

Επισης ο φορτιστης δεν δειχνει με ακριβεια την ταση των μπαταριων αμεσως και ουτε κατα την διαρκεια φορτισης. Για παραδειγμα σε μενα ο Xtar Vc2 δειχνει 3.0 βολτ μολις βαλω την μπαταρια απο ηλεκτρονικο μοντακι και σε 1 λεπτο η λιγοτερο παει στα 3.3...

2) Προφανως το δευτερο μοντ εχει οριο τα 3 βολτ. Ο φιλος Shadockan ειχε αναφερει για καποιο μοντ που εκοβε την μπαταρια στα 2.8 αλλα δεν μπορω να θυμηθω ποιο ηταν (το αναφερω εδω για να του το θυμισω ωστε να μας πει περισσοτερα.)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258898 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 717956 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374025 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389318 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263084 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680515 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 689 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887740 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.