Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

409 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, thanos1071, infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1298128 φορές)

Αποσυνδεδεμένος efyra

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
  • Φύλο: Άντρας

Καλησπέρα…..έχω 2τεμ  LG HG2 3000mah (καφέ) αγορασμένες πριν 1 χρόνο
Και είναι αχρησιμοποίητες .
Μέσα στο 1 χρόνο τις έχω φόρτιση στο 50% 2-3 φορές
Επειδή ήρθε η στιγμή που θα τις βάλω σε δυμπαρο μοντακι Alien 200w
Θέλω να ρωτήσω για σωστό πάντρεμα
1)      να τις βάλω στο mod έτσι όπως είναι ? Η μια δείχνει 3,87v και η άλλη 3,74v
να τις βάλω να αδειάσουν επάνω στο mod και μετά να τις φορτίσω η
2) να τις φορτίσω full και μετά να τις βάλω στο mod ?

Ευχαριστω Γιαννης

Αποσυνδεδεμένος krasopateras (Αντωνης)

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: αθηνα
να τις φορτισεις πρωτα και μετα να τις παντρεψεις...............αντε και εγω κουμπαρος.χαχαχαχαχαχαχα.καλα ατμισματα φιλε μου :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
Ιδανικά θα σου πρότεινα πρώτα να τις αποφορτίσεις (σε έναν φορτιστή με αυτή τη δυνατότητα) και μετά να τις φορτίσεις πλήρως.
Αλλιώς αποφόρτιση μέσα στο μοντ.

Αποσυνδεδεμένος microchip

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα ΕΠΕ
  • 11/01/2013 18:30
Το Alien τις διαχειρίζεται χώρια την κάθε μία, άρα μπορείς να τις βάλεις και όπως είναι.
Εγώ θα τις φόρτιζα και μετά θα τις έβαζα.
Τυγχάνουν λίγο μεγαλύτερης ακρίβειας οι φορτιστές στην φόρτιση, από τα μοντ στην εκφόρτιση.
Αν έγραφε το ίδιο ο e-spy, δεν είμαι σίγουρος τι θα έγραφα.

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• ex-President my ass...
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
Θα διέγραφα το προηγούμενο σχόλιο μου (διότι ποιός είμαι εγώ να διαφωνήσω με τον microchip; )
αλλά είμαι συντονιστής και δε λέει  ;D

Το αφήνω και κάνε ότι σε φωτίσει ο μεγάλος γιαραμπής τέκνο μου.

Αποσυνδεδεμένος efyra

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
Τελικα με μπερδεψατε περισσοτερο :laugh1:  

microchip
"Εγώ θα τις φόρτιζα και μετά θα τις έβαζα"

Μαλον ετσι θα το κανω ΕΚΤΟΣ και αν καποιος αλλος μου πει κατι αλλο για να ειμαστε 100% ok ..... ;)

Και κατι που ξεχασα.......εαν η 1 μπαταρια φορτιση πρωτη και η 2 θελει ας πουμε αλλη 1 ωρα για να γεμισει......την πρωτη την βγαζω απο το φορτιστη η
της βγαζω μαζι :confused1:

ο φορτιστης ειναι xtar vc2 plus master

Αποσυνδεδεμένος microchip

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα ΕΠΕ
  • 11/01/2013 18:30
Αν είσαι εκεί κοντά και θες να κάνεις κάτι βγάλτην.
Αν θες άστην και όλη μέρα.

Όταν τις βάλεις στο Alien, να τις φορτίζεις στο Alien και να τις βγάλεις μετά από πολλούς μήνες, όταν θα έχεις παρατηρήσει ότι έχεις την μισή αυτονομία ή όταν δεν σου κρατάν για όλη μέρα (ότι έρθει πρώτο).
Να βάλεις 2 καινούργιες και να τις ξαναβγάλεις το αυτό.
Έτσι για προσωπική χάρη στο ζητάω.

Εκτός αν κάποιος άλλος θέλει να "παίζεις" με μπαταρίες.

Αποσυνδεδεμένος thanoss24

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Καλημερα. Εχεις αγορασει κανεις απο αυτο το καταστημα γιατι μου φαινονται φθηνες για Ελλαδα? http://www.discountstore.gr

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• e-medium ατμιστής
  • **
Ψώνισα στο φυσικό κατάστημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Μου φάνηκαν εκπληκτικές οι τιμές του και μου είπε:"Οι μπαταρίες  είναι γνήσιες, γιατί ψωνίζω κατ' ευθείαν από τα εργοστάσια.Δεν πουλάω εγώ φτηνά, οι άλλοι πουλάνε ακριβά" :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος thanoss24

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Μπηκαν ηδη στο καλαθι! Ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος camber

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
    • camber
Ψώνισα στο φυσικό κατάστημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Μου φάνηκαν εκπληκτικές οι τιμές του και μου είπε:"Οι μπαταρίες  είναι γνήσιες, γιατί ψωνίζω κατ' ευθείαν από τα εργοστάσια.Δεν πουλάω εγώ φτηνά, οι άλλοι πουλάνε ακριβά" :thumpup:
Δεν ξέρω αν είναι γνήσιες ή μαϊμού οι μπαταρίες, όμως το ότι ψωνίζει απ' ευθείας από το εργοστάσιο είναι σίγουρα ψέμα.
Κανένας λιανοπωλητής δεν μπορεί να ψωνίσει άμεσα από το εργοστάσιο για 3 λόγους:
1. Χρειάζεσαι συμβόλαιο συνεργασίας με τον κατασκευαστή (δηλαδή να είσαι επίσημος συνεργάτης)
2. Πρέπει η κάθε σου παραγγελία να είναι δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες κομμάτια, οπότε στη λιανική δεν είναι δυνατό να τα πουλήσεις ούτε έως τη δευτέρα παρουσία.
3. Κανένας κατασκευαστής μπαταριών λιθίου δεν επιτρέπει την πώληση των μπαταριών του στη λιανική. Τα εργοστάσια δίνουν μπαταρίες μόνο σε μεταποιητές.

Τα μικρότερα καταστήματα που παίρνουν λίγες ποσότητες ψωνίζουν από Ευρώπη, τα μεγαλύτερα από Κίνα.

Αποσυνδεδεμένος nikonian

• e-medium ατμιστής
  • **
Αυτό σημαίνει ότι είναι σε θέση να γνωρίζει αν είναι γνήσιες ή όχι;
Ρωτάω γιατί μου είπε ότι όσοι πουλάνε μαϊμούδες, το γνωρίζουν πολύ καλά. Δεν τους ξεγέλασε κανείς.

Αποσυνδεδεμένος microcens

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: athens
Και εγω περασα απο το καταστημα κ πηρα μια efest. Με το scratch test παντως που εβαλα στο σαιτ της efest μου την εβγαλε γνησια

Αποσυνδεδεμένος camber

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
    • camber
Αυτό σημαίνει ότι είναι σε θέση να γνωρίζει αν είναι γνήσιες ή όχι;
Ρωτάω γιατί μου είπε ότι όσοι πουλάνε μαϊμούδες, το γνωρίζουν πολύ καλά. Δεν τους ξεγέλασε κανείς.
Από τη στιγμή που ψωνίζεις μέσω τρίτων δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι οι μπαταρίες που πουλάς είναι γνήσιες.
Αν έχεις χρόνια συνεργασία με τον προμηθευτή σου και δεν σε έχει εξαπατήσει ποτέ τότε οι πιθανότητες είναι οι μπαταρίες να είναι γνήσιες. Αλλά όχι πάντα, την έχει πατήσει ακόμη και η nikon παλιά με μια παρτίδα LG.
Για να είσαι απόλυτα σίγουρος θα πρέπει να έχεις κάποιο καλό αναλυτή μπαταριών και να ελέγχεις την κάθε παρτίδα που φέρνεις.

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ
Έχω παραγγείλει το SX mini G Class και αναμένω. Προσπαθώ να ανακαλύψω αν χρειάζεται να τις παντρέψω τις μπαταρίες ή αν μπορώ να τις έχω και αυτόνομα.
Μάλλον ο microchip που έκανε και παρουσίαση την πλακέτα θα γνωρίζει καλύτερα, φυσικά και όποιος άλλος γνωρίζει ευπρόσδεκτη η απάντηση.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 20 1511 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 18:20
από ipomonias
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259251 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719406 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374516 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389753 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263397 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681177 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 695 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22308 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2382 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888503 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.