Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

456 επισκέπτες, 2 χρήστες
infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1298714 φορές)

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Tρικαλα
  • Φύλο: Άντρας
Βασίλη τα 3-4 € μεταφορικά απο ΝΚΟΝ εντάξει ειναι και ειναι και site δοκιμασμένο και αξιόπιστο, αλλα ρε φίλε οταν η διαφορα ειναι μεγαλη γιατι δεν μιλάω για μια μονο μπαταρια αλλα για 8   http://www.gearbest.com/batteries/pp_399867.html?wid=21
Κοίταξε τιμη και πες μου δεν αξιζει η αναμονή; Εξάλλου τα περιςςοτερα Ελληνικά καταστήματα απο εκεί προμηθεύονται και τις πουλάνε σ εμάς τους ιθαγενείς στην διπλάσια τιμη.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

1)  Αν στις 8 μπαταριες ειναι τα μεταφορικα που αναφερθηκαν και πιο πανω , τοτε ναι ... συμφερει.
Νομιζω ομως οτι αλλαζουν......

2)  Και στο ΝΚΟΝ ομως αλλαζει η τιμη των μπαταριων αν παρεις πολλες και αν βρεθουν ενα ή δυο ακομα ατομα και ξεπεραστουν οι 10 μπαταριες , αλλαζουν και 'δω τα μεταφορικα , αλλα αλλαζει και η τιμη των μπαταριων .
Τα 8€ αν θυμαμαι καλα που ειναι τα μεταφορικα για περισσοτερες απο 10 μπαταριες , αυτοματα γινονται 2.66€.

1β)  Δεν λεω οτι ειναι σκαρτες οι μπαταριες απο Κινα (και 'γω εχω αγορασει) , αλλα εχουμε δει και τετοια δειγματα .

2β)  Αντιθετα στο ΝΚΟΝ θα υπαρξει ελεγχος για να βγει στο site μια μπαταρια και ετσι η διαφορα και παλι πιστευω οτι δεν αξιζει και τοσο .

Τα καταστηματα στην Ελλαδα , δυσκολα θα αγορασουν απο καταστηματα οπως η GB - FT και αλλα .....

Tem , πιστευω οτι εχεις τις Sam 30Q.
Οσο για το καλυμμα , ολες οι εταιριες που τυλιγουν μπαταριες , εχουν κατα πολυ καλυτερα καλυμματα και ειναι ενα σημαδι που δειχνει οτι δεν ειναι κατασκευαστες .
Οι κατασκευαστες βαζουν οτι πιο απλο γιατι στην ουσια δεν λειτουργουν μονες τους οι μπαταριες ή δεν λειτουργουν με αμεση επαφη του καλυμματος με καποιο ξενο σωμα απο το οποιο μπορει να τραυματιστει το καλυμμα .

Αποσυνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
  • Τόπος: Αθήνα
Αυτός είναι ο πόλος της Keeppower Βασίλη. Σίγουρα κάτι θα μπορείς να διακρίνεις. Αν πρόκειται για την Samsung 30Q , τότε θα είναι απλά μια ακριβότερα τιμολογημένη μπαταρία με ποιοτικότερο κάλυμμα.

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 04, 2016, 13:23 από Tem »

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
Ειναι ενα καλο στοιχειο Samsung 30Q Θεμη.

Αγοραζα , αγοραζω και θα συνεχίσω να αγοραζω μπαταριες της Keeppower .
Δεν ειναι ανωτερες απο τις αλλες , αλλα γιατι ειναι σιγουρο οτι ειναι καλης ποιοτητας .

Υπαρχει μια πιθανοτητα βεβαια να εχει μεσα την VTC6 , αλλα ακομα δεν το ξερω σιγουρα .
Θα εγραφε ομως  3120mAh , αρα ειναι η Saamsung 30Q.

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
Eτοιμος και ο αντιπαλος της Panasonic NCR 20700 A.

Ακουει στο ονομα LG HG6 20650 και ειναι μπαταρια των 3000mAh με ανωτερη αποφορτιση 30Α.

Ειναι ακομα νωρις βεβαια και δεν ειναι εντελως ξεκαθαρα τα πραγματα , αλλα το σιγουρο ειναι πως αλλαζουν πλεον τα δεδομενα .....

https://www.alibaba.com/product-detail/100-authentic-LG-HG6-3000mAh-3_60536295128/showimage.html

Υ.Γ.

Οσο κοιταω τα χαρακτηριστικά της μπαταριας , τοσο ενισχύεται το αισθημα οτι τελικα η μπαταρια της LG ΔΕΝ ειναι αντιπαλος της Panasonic ..........

Αν δεν κανω λαθος λοιπον , η LG μαλλον ανηκει στην ομαδα των NMC , ενω η Panasonic ανηκει στην ομαδα των NCA.

Αν ισχυει αυτο , τοτε μιλαμε για δυο μπαταριες διαφορετικων ομαδων και διαφορετικης διανατοτητας λειτουργιας .

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 04, 2016, 12:38 από shadockan »

Αποσυνδεδεμένος Silisav

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • Αν δεν κοιτας εκει που πας, πας εκει που κοιτας.
Παιδια αυτο το εχετε δει;
http://www.gearbest.com/batteries/pp_423446.html?wid=21

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
Δεν ειναι κατι καινουριο.
Δυστυχως δεν ειναι ικανες για χρηση μεγαλυτερων απαιτησεων απο τα 5 amps και στην πραγματικοτητα δεν ξερουμε αν ειναι καποιο καλο / γνωστό στοιχειο μεσα.

Μη τις κοιτας αυτες τις κατασκευες αδερφε...............

Αποσυνδεδεμένος Silisav

• e-medium ατμιστής
  • **
Παιδια εγω περιμενω να μου ρθει το vt75 nano και δεν εχω μπαταριες 18650, μπορειτε να μου προτεινετε πια να παρω; βλεπω για sony, samsung, LG και εχω μπερδευτει λιγο... εχω εναν φορτιστη trustfire 2πλο ο οποίος ειναι λιγο παλιος ( βλεπε 2012-2013) τα φωτα σας....

Αποσυνδεδεμένος gempgr

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Εγώ για το pico έχω πάρει αυτές http://www.gearbest.com/batteries/pp_401641.html. Ατμίζοντας στα 14w βγάζουν 2 μέρες περίπου 7-8 ml.

Αποσυνδεδεμένος higraf

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη Πλαγιάρι
Ri3per mια απο αυτές που γράφεις ή και 2 :) είναι μια χαρά όλες τους και αν είσαι και απο δυτικά πάμε γραμμή στον teomav
που είναι εγγύηση

Αποσυνδεδεμένος Silisav

• e-medium ατμιστής
  • **
Μαλλον θα παω για samsung 30Q, δεν μπορω να βρω καταστημα ανατολικα που να εχει ομως και ζοριζομαι λιγακι... Μου πεφτει λιγο μακρια ο teomav

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 18, 2016, 16:40 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος perelevas

• e-medium ατμιστής
  • **

Ο Teomav στις φέρνει και στο χώρο σου, με μια μικρή επιβάρυνση

« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 19, 2016, 15:47 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• Κωνσταντίνος
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Aλιμος
Γεια σας επειδη απο gb/nl φαγαμε 50 μερες αδικα και με εχει φαει ο αδερφος μου που ειναι και που ειναι οι μπαταριες (επισης εχει παρει 2 δικες μου και εχω μπλεξει :wall: )..

Αποφασισα να ζητησω refund και να τις παρω απο αλλου...

Μπορειτε να μου πειτε αν ο ολλανδος στελνει ελλαδα; τελευταια φορα που ειχα δει ζηταγε 30 ευρω μεταφορικα...

Μιλαω για τις 30q 

ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ραφήνα
Δεν παιζει πλεον το nl για μπαταριες , αλλα οσες παραγγελιες ειχαν γινει μεχρι προ 20ημερου , τις φερνει κανονικα.
Στην GB kai FT ειδα να χρησιμοποιούν UAE post για μπαταριες.

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
γιατι να περιμενεις μηνες?  υπαρχουν σε καλη τιμη, κ εδω.  ;)

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• Κωνσταντίνος
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Aλιμος
το ξερω..αλλα η παραγγελια ηταν 4αδα που διαφερει η τιμη...
Αν ηταν για 1-2 θα τις επαιρνα απο εδω εννοειται

βασικα εννοω το https://www.nkon.nl/ οχι το nlpost

Δεν το εξηγησα καλα

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 20, 2016, 12:51 από Cruiser79 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 22 1634 Τελευταίο μήνυμα Απρ 21, 2025, 23:47
από ΠετροςΘεσσ
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259370 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719706 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374640 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389978 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263505 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681491 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 700 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1351 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22316 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2389 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888716 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.