Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1300537 φορές)

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Tρικαλα
  • Φύλο: Άντρας
Ακριβως.
Ετσι σχεδον το σκεφτικα και γω .
Απο τη στιγμη που το παλικαρι μιλαει για ετοιμο μοντακι , θελω να πιστευω οτι δεν εχουν κανει καποια λαθος κατασκευη ....

Καλα παραδειγματα εχουμε μεχρι σημερα απο την Hcigar τουλαχιστον....

Αποσυνδεδεμένος Sif

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
Οκ...το ρυθμισα στα 2.5V και θα σας πω εντωπωσεις στις επόμενες μερες...θα τεσταρω και την 18650 LG που εχω...ευχαριστω και παλι!

Αποσυνδεδεμένος microchip

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα ΕΠΕ
  • 11/01/2013 18:30
Έλα τώρα που θα βάλεις την vappower στα 2.5V.
Στα 30W από 3.1V μέχρι 2.5V, ζήτημα να δεις 3% διαφορά σε αυτονομία.
Θα δεις όμως την καμπύλη της τάσης να κάνει τέτοια βουτιά, που θα ανατριχιάσει και ο Σόιμπλε.
Με την LG κάνε ότι θες, αλλά μην το παρακάνεις με την vappower.
Δεν ισχύουν τα ίδια για όλες τις μπαταρίες.

Αποσυνδεδεμένος Sif

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Κρήτη
Ναι το γνωριζω οτι οι 26650 δεν πλησιαζουν τις καλες 18650....Εχω και μια ijoy 26650 εκει νομιζεις οτι θα δω μεχρι κανα 3% διαφορα....το θεμα μου ειναι να βγαζει μια μερα γεματη.

Αποσυνδεδεμένος microchip

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα ΕΠΕ
  • 11/01/2013 18:30
Για την ijoy δεν γνωρίζω.

Μάλλον πρέπει να παίρνεις άλλη μία μπαταρία σε κουτάκι μαζί σου ή να φορτίζεις ενδιάμεσα.

Αποσυνδεδεμένος Bill-Βασιλης

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
Καλημερα,εχω παρει το evic basic,απο fasttech μετα απο δυο μερες σταματησε να δουλευει.Το ανοιξα και ειχαν χυθει υγρα και δεν μπορω να δω τα στοιχεια της μπαταριας
Προσπαθησα να ανεβασω φωτο αλλα δεν μπορεσα.Μηπως υπαρχει καποιος να βοηθησει;;Επιστοφη στους Κινεζους αποκλειστηκε.Ευχαριστω

Τελικα τα καταφερα να στειλω φωτο

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 19, 2016, 13:21 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος Herc82

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Κόρινθος
Καλησπέρα !

Λαμβάνω την επομενη εβδομάδα ενα Ijoy Maxo Quad ( ναι ξέρω,τούβλο αλλα ατμίζω σε υψηλά watt
και χρειάζομαι αυτονομία ).
Η ερώτηση μου εχει να κάνει με τις μπαταρίες . Έχω 4 samsung 30Q απο τις οποίες
2 είναι χρησιμοποιημένες (αλλα παντρεμένες γιατι τις είχα σε 2x18650 mod) και 2 καινούριες.

Κάπου διάβασα πως το Maxo χρησιμοποιεί τις μπαταρίες σε ζευγάρια  παράλληλα (δλδ 2 σε σειρά, και παράλληλα άλλες 2 σε σειρά αν με καταλαβαίνετε). Αν αυτό ισχύει τότε μπορώ να χρησιμοποιήσω τις μπαταρίες που ανέφερα πρίν ??

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Σου απάντησα στο νήμα που έκανες την αρχική σου ερώτηση...

Συνδεδεμένος Doubt

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
Καλημερα,εχω παρει το evic basic,απο fasttech μετα απο δυο μερες σταματησε να δουλευει.Το ανοιξα και ειχαν χυθει υγρα και δεν μπορω να δω τα στοιχεια της μπαταριας
Γιατί το άνοιξες φίλε μου;  :confused1:
Και επικίνδυνο είναι και δύσκολα θα βρεις το δίκιο σου τώρα. 

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
Προσπαθησα να ανεβασω φωτο αλλα δεν μπορεσα.Μηπως υπαρχει καποιος να βοηθησει;;Επιστοφη στους Κινεζους αποκλειστηκε.Ευχαριστω

Τελικα τα καταφερα να στειλω φωτο

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Kοιτα αν μπορεις να ανοιξεις αυτη τη σελιδα .
Εμενα δεν μου την ανοιγει.
http://www.ydlxny.com/pc/
Υπαρχουν ομως και εδω μπαταριες τετοιες , δεν θυμαμαι ομως τα καταστηματα .

Αποσυνδεδεμένος Colton50

• e-medium ατμιστής
  • **
Καλησπέρα !

Λαμβάνω την επομενη εβδομάδα ενα Ijoy Maxo Quad ( ναι ξέρω,τούβλο αλλα ατμίζω σε υψηλά watt
και χρειάζομαι αυτονομία ).
Η ερώτηση μου εχει να κάνει με τις μπαταρίες . Έχω 4 samsung 30Q απο τις οποίες
2 είναι χρησιμοποιημένες (αλλα παντρεμένες γιατι τις είχα σε 2x18650 mod) και 2 καινούριες.

Κάπου διάβασα πως το Maxo χρησιμοποιεί τις μπαταρίες σε ζευγάρια  παράλληλα (δλδ 2 σε σειρά, και παράλληλα άλλες 2 σε σειρά αν με καταλαβαίνετε). Αν αυτό ισχύει τότε μπορώ να χρησιμοποιήσω τις μπαταρίες που ανέφερα πρίν
Θα μπορουσες αλλα αφου ξεκινας εναν "καινουργιο κυκλο" η γνωμη μου ειναι καλυτερα να το κανεις με τις "φρεσκιες" μπαταριες (αν μπορεις φυσικα). Γιατι το προτεινω αυτο; Δεν ξερουμε το προηγουμενο ζευγαρι τι ειδους καταπονηση εχει υποστει οποτε στο καινουργιο μοντ καλυτερα να ξεκινησεις απο την "αρχη".

Αποσυνδεδεμένος manton

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Allnetworks
Παρηγγειλα πρώτη φορά 4 μπαταρίες από nkon.nl. Παρήγγειλα αυτές
https://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size/samsung-inr-18650-30q-3000mah.html

και μου στείλανε αυτές..
https://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size/samsung-18650-inr18650-25r.html

Τους έστειλα μήνυμα αλλά δε νομίζω ότι αξίζει το κόστος να τις επιστρέψω, οπότε ρωτώ καθότι άσχετη. Κάνουν την ίδια δουλειά απλά είναι λιγότερα mah; Προορίζονται για χρήση σε Pico και Reuleaux RX2/3 

Αποσυνδεδεμένος Colton50

• e-medium ατμιστής
  • **
Aκριβως οπως τα λες. H 25R ειναι απο τις πιο διαδεδομενες μπαταριες των 2500mah οποτε μην ανησυχεις.

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
Παρηγγειλα πρώτη φορά 4 μπαταρίες από nkon.nl. Παρήγγειλα αυτές
https://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size/samsung-inr-18650-30q-3000mah.html

και μου στείλανε αυτές..
https://eu.nkon.nl/rechargeable/18650-size/samsung-18650-inr18650-25r.html

Τους έστειλα μήνυμα αλλά δε νομίζω ότι αξίζει το κόστος να τις επιστρέψω, οπότε ρωτώ καθότι άσχετη. Κάνουν την ίδια δουλειά απλά είναι λιγότερα mah; Προορίζονται για χρήση σε Pico και Reuleaux RX2/3

Ποσες μπαταριες εχεις αγορασει ;;;;

Αποσυνδεδεμένος manton

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Allnetworks
Τέσσερις

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 25 1907 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 18:31
από ΠετροςΘεσσ
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 375006 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 18:10
από tony1976
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1477 390600 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 18:04
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259779 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 720706 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263829 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682498 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 710 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1384 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22354 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2423 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889308 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.