Το μονο μηχανικό που εχω ειναι ένας σωλήνας Innokin οποτε δεν γινεται αυτο.
Sent from my iPad using Tapatalk 2
Innokin .............
Μαλλον δεν ειναι μηχανικο φιλε μου αυτο.....
Αν εχει οποιαδηποτε πλακετα , τοτε δεν ειναι μηχανικο .
Οποτε πραγματικα .... ΟΧΙ δεν γινεται.
Μπορεις βεβαια να κανεις και κατι αλλο.
Να συνδεσεις σκετο τον ατμοποιητη στη μπαταρια με δυο καλωδια και με το πολυμετρο να μετρησεις τις απωλειες .
Σε μηχανικο βεβαια θα ειναι καπως μεγαλυτερη , γιατι σε τετοια συνδεση δεν θα εχεις τις απωλειες του μοντ , αλλα στο περιπου θα δεις τις απωλειες της μπαταριας .
Αυτη εντωμεταξύ θα ειναι η εσωτερικη αντισταση της μπαταριας με την ταδε αντισταση ....
Καλημέρα επανέρχομαι μετά απο ότι μπορεσα να καταλάβω και το γράφω για να δω αν κατάλαβα καλά.
Θα έχω στα χέρια μου ένα vt75 λοιπόν και είπα να κάνω κίνηση για 26650.Ατμίσζω μαξ τα 25-30 βατ.Μετά απο ότι γράψατε (και ευχαριστώ πολύ) κατάλαβα ότι μπαταρία με 15αμπερς θα ειίναι καλύτερη (πιο αποδοτικη) σε σχεση με μια των 35(οπως οι mxjo 3500/35A)
τώρα δεν ξέρω αν θα μου κάτσει εμένα να ανέβω σε βατ (στον έλεγχο θερμοκρασίας είμαι σταθερος εξάλου). Αν λοιπό έχω μια μπαταρία που γράφει 35αμπερς και εγώ παίζω στα 20βατ ή και 15 τι γίνεται?
1) Δεν υπαρχουν μπαταριες με περισσοτερα απο 2100mAh , που να εχουν ικανοτητα αποδοση εντασης ρευματος μεγαλυτερη των 20Α.
Ουτε οι 26650 αποτελουν εξερεση.
Ακομα και η ΜΝΚΕ 3500 , απλα ειναι ιακνη να δωσει 30Α χωρις να περασει το οριο θρμοκρασιας των 80°C.
Με 30Α αποφορτιση η ΜΝΚΕ 3500 , θα ανεβασουν τη μικροτερη θερμοκρασια απο ολες .
2) Αν ειναι να ξεπερασεις τα 25W , τοτε καλυτερα να πας σε 4200mAh.
Με την 5200 , θα ειναι σα να αγορασες μια 4200 με περισσοτερα χρηματα.
Αλλα στα Watts αυτα , η 4200 πιστευω θα εχει καλυτερη αποδοση.
3) Σε TC δεν θα δεις ποτε τα Watts που ρυθμιζεις .
Σε TC ατμιζεις σε πολυ λιγοτερα Watts απο αυτα που εχεις ρυθμισει σαν μεσο ορο.
Αν προσεξεις , θα δεις οτι σχεδον παντα και για την περισσοτερη ωρα , ατμιζεις σε πολυ μικροτερα Watts , γιατι η πλακετα διαβαζει τη θερ/σια και αυξομειωνοντας τα Watts κραταει τη θερμοκρασια εκει που εχεις ρυθμισει .
4) Οι μπαταριες υψηλων αποφορτισεων , θα εχουν παρα πολυ μικρη διαφορα στη διαρκεια σε σχεση με μια μεγαλη κατωτερης ικανοτητας αποδοσης , γιατι οπως και να το κανουμε , η πτωση τασης εστω και αναλογικα θα ειναι μικροτερη.
Εμφανιση ανωτεροτητας στις μεγαλες μπαταριες , θα δουμε απο το 3.4V μεχρι το τελος .
Ειναι δηλαδη σε ολα παντα ανωτερες ή ισες ή ελαχιστα κατωτερες με μικρες αποφορτισεις κατω των 4 Α ζητησης ρευματος .
Για 'μενα δεν αξιζει η αγορα της 5200 ..........