Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

414 επισκέπτες, 7 χρήστες
thanos1071, Tem, mathimatikos1966, vasim, Milarepa, camber, infernity

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες  (Αναγνώστηκε 1312053 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Σπάτα
  • Φύλο: Άντρας
Fitted with UK 240v mains plug. το γραφει σε περιγραφη φορτιστη.Ξερετε αν ειναι κ για το ελλαντα το πριζα???

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Δεν είμαι
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσ/νίκη
  • Provari
παιδια παντως απο SUPER T οσες φορες εχω παραγγειλει σε 6 μερες εχω παραλαβει...
Μια φορά αγόρασα από εκεί και παρέλαβα μετά από 20 μέρες περίπου. Μπορεί να μην είχαν σε διαθεσιμότητα τις μπαταρίες που είχα παραγγείλει :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος AdeLaiN

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Peiraias
Καλησπέρα.Μια γρηγορη ερωτησουλα.
Σε μια μπαταρία ego-t πληρως φορτισμένη το πολύμετρο μου δείχνει 4.2V και στην δεύτερη που την χρησιμοποίησα γύρω στις 7 ώρες σήμερα μου δείχνει 3,92V.
Επειδή δε το κατέχω το άθλημα,είναι λογικό αυτο έτσι?Να υποθέσω όσο ξεφορτίζεται η μπαταρία τόσο πεφτει και η απόδοση του η.τ.?

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Σπάτα
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 13, 2011, 22:33 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• εν το ευ το πολύ
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Ευλογημένος - Καταραμένοι κάτοικοι
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"

Σε μια μπαταρία ego-t πληρως φορτισμένη το πολύμετρο μου δείχνει 4.2V και στην δεύτερη που την χρησιμοποίησα γύρω στις 7 ώρες σήμερα μου δείχνει 3,92V.
Επειδή δε το κατέχω το άθλημα,είναι λογικό αυτο έτσι?Να υποθέσω όσο ξεφορτίζεται η μπαταρία τόσο πεφτει και η απόδοση του η.τ.?
...έτσι ακριβώς όπως τα λες, συνονόματε, μέχρι να φτάσει στο σημείο "κρίσιμης εκφόρτισης", όπου κόβει την παροχή το τσιπάκι προστασίας.
Μπορείς να διαβάσεις σχετικά με τις μπαταρίες των η.τ. εδώ ;)

Αποσυνδεδεμένος AdeLaiN

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Peiraias
Και μια ακόμη απορία  :tongue_smilie:  Όταν κλειδώσω την μπαταρία με τα 5 κλικ,απλά μπαινει ασφάλεια ας το πούμε και δε λειτουργεί το κουμπί μόνο ή απενεργοποιείται και η μπαταρία?Ας το πάρω ανάποδα.Οταν είναι "ξεκλείδωτη" η συσκευή αλλά δεν ατμίζω, η μπαταρία βρίσκεται σε κάποια αναμονή ας πουμε και ξοδεύει ενέργεια?(σε σχέση με το αν είναι κλειδώμενο το κουμπί παντα)

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• Τέλος όλα! Τώρα;
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: επαρχία
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
Όταν δεν πατιέται το κουμπί, δεν ξοδεύει ενέργεια η μπαταρία. Το κλείδωμα είναι για να μην πατιέται το κουμπί κατά λάθος και λειτουργεί ο ατμοποιητής στην τσέπη μέσα.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 13, 2011, 22:34 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος sakis1709

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
καλημερα εχω 2 ultrafire protected 16340 880mah και η καθε μια κραταει σε modaki 2 ωρες μου φενετε πολι λιγο ρε παιδια τα φωτα σας

Αποσυνδεδεμένος ggero

• GGTS/Ody
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ελλάδα
2 ώρες ?? Καλά είσαι ... Εμένα οι AW ζήτημα να μου βγάλουν 1 ώρα ...
Παίζει ρόλο η αντίσταση που έχει ο ατμο που χρησιμοποιείς ...Όσο μικρότερη τόσο μεγαλύτερη κατανάλωση ...

Επισης υπάρχει και η φημολογία οτι οι συγκεκριμένες μπαταρίες (και άλλες της ίδιας κατηγορίας) δεν αναγράφουν τα αληθινά χαρακτηριστικά..Στην πραγματικότητα είναι μικρότερα απο αυτά που λένε...

Αποσυνδεδεμένος sakis1709

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
οκ ευχαριστω ναι δυο ωρες γιατι μετρανε μονο 3 φορτισεις η καθε μια τι θα προτινες για μεγαλητερη διαρκεια?το modki χοραει και τις δυο μαζι θελω να πω οτι δεν με νιαζει το μεγεθος

Αποσυνδεδεμένος ggero

• GGTS/Ody
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ελλάδα
Δες τι μπορεί να πάρει απο μεγαλύτερες...πχ.. 18/65/0 που είναι και το ιδανικό ή 18/50/0 ή οτι άλλο μεγαλύτερο απο αυτές που έχεις χωράει..
Εσένα είναι 16/34/0 (16 διάμετρος/34 ύψος/σχήμα κυλινδρικό)

Αποσυνδεδεμένος Drakos

• Βιοπαλαιστής και μεροκαματιάρης - Αλλάζω πρέκια
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ας ήτανε ο πόνος ένα τσιγάρο δρόμος..
Παιδιά για λύστε μου κι εμένα μια απορία.. :confused1:
Έχω 2 Ego-t μπαταρίες 650mah χρησιμοποιημένες σχεδόν 1 μήνα.
Όταν τις πρωτομέτρησα εχθές πλήρως φορτισμένες μου δίνουν τάση 3,42 volt μέγιστο.
Δε θα έπρεπε κανονικά να είναι 4,2 volt και σιγά σιγά να πέφτουν με το άτμισμα?
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά? Οτι τα παίξανε, και πάμε για άλλες.
Ατμιστικά δε βλέπω πάντως τρελές διαφορές σε σχέση με τις πρώτες μέρες που τις χρησιμοποιούσα..
Μια από τα ίδια σε ντουμάνι και χτύπημα όπως στην αρχή τους.

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Β ΕΥΒΟΙΑ !!!
Καλες εινε φιλε μου. Τοσο δινουν οι ego  :)

Αποσυνδεδεμένος Drakos

• Βιοπαλαιστής και μεροκαματιάρης - Αλλάζω πρέκια
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
  • Ας ήτανε ο πόνος ένα τσιγάρο δρόμος..

...έτσι ακριβώς όπως τα λες, συνονόματε, μέχρι να φτάσει στο σημείο "κρίσιμης εκφόρτισης", όπου κόβει την παροχή το τσιπάκι προστασίας.
Μπορείς να διαβάσεις σχετικά με τις μπαταρίες των η.τ. εδώ ;)

Εδω όμως γιατί αναφέρουν τα παιδιά ότι οι μπαταρίες τους κατά την φόρτιση είχαν τάση 4,2 volt?
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 10, 2011, 12:52 από Drakos »

Αποσυνδεδεμένος Dep-ON

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονικιός
  • Ατμί-Ζω ProVari+Iatty+GG Stealth+Zeus+DVW
Εδω όμως γιατί αναφέρουν τα παιδιά ότι οι μπαταρίες τους κατά την φόρτιση είχαν τάση 4,2 volt?

σε μένα πάντως ego me ego εχει διαφορα στην μέτρηση των volt ..... ειναι αναλογα το μοντελο  :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 2639 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 35 3867 Τελευταίο μήνυμα Απρ 25, 2025, 19:26
από ThioVag
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 395041 Τελευταίο μήνυμα Απρ 23, 2025, 20:29
από tony1976
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 378230 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 263539 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 726478 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 265788 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 688297 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 880 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1791 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22849 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2788 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63