vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
δεν είμαι σίγουρη γι αυτό...υπάρχει όμως μια ίδια μπαταρία που έχει φίλη μου, χαλασμένη. νομίζω πως δεν είχε πρόβλημα η πλακέτα της.
αν θέλεις, μετά τη Μ. βδομάδα σου τη στέλνω. απλώς θα ξέρω την τετάρτη λεπτομέρειες.

αν και επιμένω πως δεν αξίζει τον κόπο...καλύτερα να πάρεις μία καινούρια...
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 26, 2013, 14:46 από lemy »

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• Μην θες να με κανεις με το ζορι χαζο.......ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ!!!!
  • 1671
  • Φύλο: Άντρας
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
τσεκαρισε ολη την μπαταρια μηπως κοπηκε το - μειον απο κατω......
οσο για αν ταιριαζει απο ego νομιζω πως κανει...αλλα εχω μια υποψια μηπως αλλαζει τιποτα στις επαφες....διοτι ενος φιλου που ειχε μια με φωτακια που δειχνουν την σταθμη μπαταριας ειχε 4 επαφες επανω στο κυκλωμα ................ :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Iωάννης

• **
  • 165
Iemy. :yahoo: Με χρέωση δική μου.Θα την παλέψω την άτιμη με έπιασε το πίσμα .Σ' ευχαριστω
για το ενδιαφέρον.Αρχίζω να κάνω φίλους στο forum. :respect: Toν τρόπο επικοινωνάς δεν ξέρω
οταν θα ερθει η ωρα.ΠΜ το βλέπω δύσκολο για μένα.Για πες για πές.

Αποσυνδεδεμένος tsioumiou

• Ψυχοδραμα 07
  • **
  • 295
  • Γεια σου ρομποτακι , θα μου πεις τον κωδικο σου ?
Γεια σας παιδιά , έχω μια μπαταρία Ego-c 1100 mah (κινεζιά ,ούτε λογότυπο δεν έχει) , αγορασμένη από τοπικό κατάστημα , η οποία πρέπει να έχει προστασία αποφόρτισης αφού όταν φτάνει στα τελειώματα της αναβοσβήνει το κουμπί και μετά αν πατάς δεν δίνει ρεύμα.  Το θέμα μου είναι αν υπάρχει προστασία υπερφόρτισης . Έχω ένα φορτιστή natura Input DC 5V 500 mA , Output DC 4.2 420mA και 2 μπαταρίες natura 650mah οι οποίες αν τις φορτίσω μέχρι τέλους το led του φορτιστή γίνεται από κόκκινο πράσινο , αν τις βγάλω από τον φορτιστή και τις ξαναβάλω το led του φορτιστή είναι πράσινο και δεν τις φορτίζει άλλο , άρα είναι protected . Αντίθετα η Ego-c 1100mah που έχω όταν τελειώσω την φόρτιση φορτιστή γίνεται πράσινο , όλα καλά μέχρι εδώ , αν όμως την βγάλω από την φόρτιση και την ξαναβάλω να φορτίσει , το led του φορτιστή γίνεται κόκκινο και λογικά συνεχίζει να την φορτίζει.
 Αυτά :P συγνώμη αν κούρασα.

Αποσυνδεδεμένος Sunspear

• Hand Of The King
  • **
  • 270
  • Unbowed, Unbent, Unbroken
Aν το κόκκινο συνεχίσει να ανάβει πέραν του ενός-δυο λεπτών, τότε μάλλον είναι στα τελευταία της...
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα στην χρήση της πάντως...

• Ψυχοδραμα 07
  • **
  • 295
Aν το κόκκινο συνεχίσει να ανάβει πέραν του ενός-δυο λεπτών, τότε μάλλον είναι στα τελευταία της...
Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα στην χρήση της πάντως...

Δύσκολα να είναι στα τελευταία της γιατί χθες την αγόρασα  , απλά το θέμα μου είναι ότι την βάζω το βράδυ να φορτίσει , γι' αυτό έχω ένα μικρό άγχος  .

Αποσυνδεδεμένος Sunspear

• Hand Of The King
  • **
  • 270
πόση ώρα μένει το κόκκινο λαμπάκι αναμένο μετά την επανατοποθέτηση;

• Ψυχοδραμα 07
  • **
  • 295
πόση ώρα μένει το κόκκινο λαμπάκι αναμένο μετά την επανατοποθέτηση;
Να σου πω την αλήθεια , επειδή σήμερα έκανα την δοκιμή δεν το άφησα για πολύ ώρα (κάτι δεύτερα).
Το ότι γίνεται πράσινο το led του φορτιστή όμως δεν δείχνει ότι κόβει την φόρτιση ; Από την άλλη σκέφτομαι ότι έχει προστασία υπερφόρτισης και απλά επειδή το άφησα καμιά ώρα παραπάνω στην φόρτιση ότι ξεφορτίστηκε λίγο .

Αποσυνδεδεμένος Sunspear

• Hand Of The King
  • **
  • 270
τσέκαρε το , αν ανάβει το κόκκινο μόνο για λίγα δευτερόλεπτα τότε δεν έχεις θέμα...

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Όλες οι ego είναι κινέζικες. Συνήθως δεν αλλάζει κάτι αν έχει λογότυπο καταστήματος. Όλες έχουν προστασία εκτός αν είναι ελλατωματικές.
Όταν βάζουμε ήδη φορτισμένη μπαταρία στον φορτιστή για λίγο κάνει σαν να φορτίζει. Βάλε την και δες αν σε μισό λεπτό δείχνει πάλι πλήρως φορτισμένη. Αν δεν την "δει" ο φορτιστής ως φορτισμένη τότε έχει πρόβλημα και καλό είναι να την πας στο μαγαζί από όπου την αγόρασες.
Οι μπαταρίες δεν αποφορτίζονται αν μείνουν παραπάνω στο φορτιστή. Αποφορτίζονται με τη χρήση ή αν τις έχεις αφήσει καιρό να κάθονται οπότε χάνουν σταδιακά κάτι λίγο από το πλήρες φορτίο τους.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • 4518
1)  Αν δεν ξεπερνα τα 3,78 σαν πληρη φωρτιση 2 ημερων ego...την στελνω πισω?  2) Οι panasonic 3400mah οι πρασινες,κανουν για το lava v2.Eιναι προστασιας αλλα καπου ειχα διαβασει οτι κανουν,γιατι το κυκλωμα υποστιρηζει 6,8 Amber? :dontknow: :dontknow:  Tα φωτα σας παρακαλω
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 29, 2013, 16:59 από shadockan »

Αποσυνδεδεμένος MHNAS79

• **
  • 100
χώρα προέλευσης μπαταριας aw  :confused1: :hmmm:

ξέρει κανείς να μου πει?

Αποσυνδεδεμένος GiorgoS2000

• **
  • 131
Made in China

Αποσυνδεδεμένος ΔΗΜΗΤΡΗΣ76

• Intruder
  • *
  • 72
  • ΧΨ+Α
Τα cells (στοιχεία) ειναι Panasonic made in Japan, κατασκευή-συναρμολόγηση Κίνα.

Αποσυνδεδεμένος MHNAS79

• **
  • 100
δλδ αυτα που με βγάζει ηνωμένο βασίλειο και τέτοια καμιά σχέση

έτσι παιδιά ? κανένα λινκ παίζει του κατασκευαστή?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 190 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 318 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20381 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1156 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878614 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363091 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468108 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1913070 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521859 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1651 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376713 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703187 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ