vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

606 επισκέπτες, 9 χρήστες
maraki1308, camber, Milarepa, guss, Methodios, Doubt, Blackwolf, manoslykos, stauros53

LS-E Νέος επισκευάσιμος τύπου τανκ

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
  • Φύλο: Άντρας
Απ: LS-E Νέος επισκευάσιμος τύπου τάνκ
« Απάντηση #270 στις: Ιουλίου 09, 2012, 01:41 »
...λογικα οι ego εχουν συστημα προστασιας... αλλά....

Αποσυνδεδεμένος koufos

• **
  • 168
  • find what you love and let it kill you
« Απάντηση #271 στις: Ιουλίου 16, 2012, 12:59 »
Χθες ασχολήθηκα αρκετά ψάχνοντας να βρω το καλύτερο setup .
Είχα φοβερό χτύπημα και γεύση αλλά το ντουμάνι δεν ήταν το αναμενόμενο . Περίμενα  παραπάνω ντουμάνι από ένα επισκευάσιμο .
Μετά από πολύ ψάξιμο παρατήρησα κάτι .
Οι τρύπες αερισμού στα πλαϊνά , ήταν χαμηλότερα σε σχέση με το επίπεδο της αντίστασης .
Στην παρακάτω φωτογραφία έχω περάσει καρφίτσα από τις τρύπες για να φανεί ποιο καθαρά
(Image removed from quote.)

Για να δω αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο , ξεβίδωσα το κομμάτι με το φυτίλι μέχρι να στηρίζεται ίσα-ίσα πάνω στη βάση έτσι ώστε να φέρω τις τρύπες όσο ποιο κοντά στο επίπεδο της αντίστασης. Μάκρυνα το φυτίλι και έβαλα γύρο απο το κενό που δημιουργήθηκε μια "στριμμένη" χαρτοπετσέτα για να μην παίρνει αέρα κατά τη δοκιμή.

(Image removed from quote.)

Η διαφορά στο ντουμάνι ήταν φοβερή  :o .   Συνεχίζω να ατμίζω με το "σωσίβιο"   :))

Ρε παιδιά................. είναι στο σωστό σημείο οι τρύπες αερισμού ; Δεν θα έπρεπε να είναι ποιο ψηλά , ή οι ακροδέκτες ποιο κοντοί  για να μπορεί η αντίσταση να μονταριστεί χαμηλότερα ;  :dontknow:
Δεν έχω γνώσεις από επισκευάσιμους και θα ήθελα τη γνώμη σας .
φιλε οι τρυπες ειναι απεναντι η μια με την αλλη?επειδη εμενα δεν ειναι...για παραδειγμα δεν μπορω να περασω την καρφιτσα οπως εσυ, ρωταω για να δω καταποσο ειναι ελαττωμα αυτο..!ασχετα αν ειναι πιο χαμηλα και θελει οριγκακι..

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • H νεκροψία θα δείξει ....
« Απάντηση #272 στις: Ιουλίου 16, 2012, 17:53 »
Δεν είναι ακριβώς απέναντι. Θα έλεγα ότι σχηματίζουν με το κέντρο , γωνία περίπου 160-170 μοιρών .

Αποσυνδεδεμένος tux

• **
  • 194
  • Ανενεργός / Διεγραμμένος λογαριασμός (tux)
Απ: LS-E Νέος επισκευάσιμος τύπου τανκ
« Απάντηση #273 στις: Αυγούστου 23, 2012, 18:28 »
Έπεσε χτες στα χέρια μου ο παρακάτω Bulli clone:

Δε γνωρίζω αν είναι ο ls-e ή κάποιο από τα πολλά αντίγραφα του Α2 που κυκλοφορούν σήμερα. Ενδεχομένως από τη θέση της οπής και τις βίδες να μπορέσει κάποιος να καταλάβει ποιος είναι.

Έχω δοκιμάσει διάφορα σεταπ με σέρα (αφαιρώντας το καρφί) από χτες χωρίς απόλυτη επιτυχία μέχρι τώρα.

Ένα βασικό πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν έχω αποφασίσει ποιά είναι η βέλτιστη τοποθέτηση φυτιλιού. Τέλος λόγω της ιδιομορφίας τοποθέτησης της φυτιλοαντίστασης με τις βίδες μου βγαινουν χαλαρές οι στροφές του σύρματος στα άκρα με αποτέλεσμα να υπερθερμένονται οι πρώτες στροφές της αντίστασης ενώ οι ενδιάμεσες θερμαίνονται λιγότερο.

Έχει βρει κάποιος οδηγίες με ικανοποιητικό σετάρισμα του εν λόγω ατμοποιητή με  sera;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος zantos

• 1139
« Απάντηση #274 στις: Αυγούστου 23, 2012, 18:31 »
ειναι με σκουλικοβιδες.βιδες στο πλαι και οχι πανω.ειναι ο ls-e μπρουτζος επιμεταλωμενος

Αποσυνδεδεμένος zakis

• **
  • 258
« Απάντηση #275 στις: Αυγούστου 23, 2012, 19:07 »
http://www.xn----ylbfkjifhbgysfdtgxrl.gr/mods/bulli-atomizer

Bully τον ονομαζει η εταιρια........

Αποσυνδεδεμένος tux

• **
  • 194
« Απάντηση #276 στις: Αυγούστου 23, 2012, 19:09 »
Δεν ξέρω αν έχω ακριβώς αυτόν μια και δεν τον ψώνισα από εκεί. Αν δεις στο alibaba υπάρχουν ένα σωρό κλώνοι, οπότε δεν γνωρίζουμε πλέον αν οι bulli clones μας είναι από το ίδιο εργοστάσιο.

Αποσυνδεδεμένος peritzan

• *
  • 38
« Απάντηση #277 στις: Αυγούστου 23, 2012, 19:15 »
Στον δικο μου "κλωνο" ,σερα στο τανκακι,αφαιρεση σιλικονενιας ταπας,περασμα 2αρι φυτυλι στο καρφι,ξεστριψιμο οι ακρες του απο πανω και κατω ουτως ωστε να μενει εκει,αριστη τροφοδοσια χωρις διαρροες  8)

Αποσυνδεδεμένος tux

• **
  • 194
« Απάντηση #278 στις: Αυγούστου 23, 2012, 19:47 »
Τον έστησα τώρα στα 1.7 πάλι με φυτίλι τύπου "λάσο" το οποίο πλαγιαστά ακουμπάει ολόκληρο στο σέρα και φαίνεται να αποδίδει εξαιρετικά.

Γενικά για έναν μη κάτοχο τύπου Α2 θέλει πολλές δοκιμές ακόμη, αλλά για το αστείο ποσό που μου κόστισε, νομίζω ότι βρηκα τον backup επισκευάσιμο που έψαχνα. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
    • Παρουσιάσεις και κριτικές ειδών ηλεκτρονικού καπνίσματος
« Απάντηση #279 στις: Αυγούστου 23, 2012, 20:40 »
Έχω και ένα τέτοιο κομμάτι και δυστυχώς είναι ο χειρότερος κλώνος από όσους έχω πάρει.
Η τρύπα στο καρφί είναι πάρα πολύ στενή ενώ τα βιδάκια είναι πάρα πολύ μακριάκαι φτάνουν πολύ ψηλά χωρίς να αφήνουν χώρο για να γίνει μια σωστή φυτιλοαντίσταση.
Μετά από πολλές δοκιμές κατάφερα να τον στήσω σωστά με 1,5 φυτίλι με πλέγμα στο καρφί και φυτιλοαντίσταση με μονό 2άρι φυτίλι  :dontknow:

Ήταν το μόνο setup που έπαιξε με αξιοπρέπεια.

Αποσυνδεδεμένος tux

• **
  • 194
« Απάντηση #280 στις: Αυγούστου 24, 2012, 12:34 »
Ολες οι απόπειρες που εκανα με χρήση του καρφιού στέφθηκαν με απόλυτη αποτυχία.

Νομίζω ότι πρέπει να το αφαιρέσεις και να ξεκινήσεις να παίζεις με σέρα.

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
« Απάντηση #281 στις: Αυγούστου 24, 2012, 13:09 »
Δε μου αρέσει καθόλου το σέρα.
Θα συνεχίσω να κάνω δοκιμές για να έχω να ασχολούμαι αφού έχω διάφορα για να ατμίζω απλά θεωρώ, παρά το ελάχιστο κόστος, ότι δεν είναι καλή αγορά ειδικά για κάποιον νέο.

Στο ίδιο κόστος και αρκετά πιο όμορφο και λειτουργικό (αν εξαιρέσεις τα απίστευτα μικρά βιδάκια του) είναι το UFO που παίρνει αέρα από κάτω και αποδίδει πολύ καλύτερα.

Αποσυνδεδεμένος koufos

• **
  • 168
  • find what you love and let it kill you
« Απάντηση #282 στις: Αυγούστου 24, 2012, 14:14 »
Δειξτε καμια φοτο με σερα δωστε κιαλλες πληροφοριες.διαστασεισ σερα και τετια

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• **
  • 439
« Απάντηση #283 στις: Αυγούστου 24, 2012, 18:18 »
Παιδια δοκιμαστε να φτιαξετε φιτιλι στο καρφι μονο με  mesh. Εγω εδω και δυο μηνες περιπου το δουλευω ετσι χωρις να εχω καθολου προβληματα τροφοδοσιας. Θελει καλη οξυδωση σε γκαζακι και εγω συνηθως το βρεχω καλα με υγρο πριν το τοποθετησω για πρωτη φορα.
Απο αντισταση τωρα τελευταια φτιαχνω μονο 2αρι φιτιλι και 5σπειρες με 0,15.
Για νεο σιγουρα ειναι πολυ δυσκολο το στήσιμο, βασικα το φιτιλι τροφοδοσιας...αλλα αμα το μαθετε θα ειναι παιχνιδακι.
Eδω ειχα αναρτησει και καποια βιντεακια για το mesh...
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,11508.msg461543.html#msg461543
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 26, 2012, 02:21 από NewHolborn »

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
« Απάντηση #284 στις: Αυγούστου 24, 2012, 19:22 »
Μη μπερδεύουμε τα διάφορα μοντέλα.
Ο UFO του ατμομηχανή είναι μια χαρά.
Ο άλλος από το ξένο site που είναι μισή τιμή είναι πολύ δύσκολος στο στήσιμο.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 904 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114034 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359615 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449859 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110536 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374561 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327871 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1010 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6346 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15209 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99792 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F