vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

342 επισκέπτες, 3 χρήστες
billythekid, manoslykos, maraki1308

LS-E Νέος επισκευάσιμος τύπου τανκ

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Φύλο: Άντρας
  • Dripάρω....
Απ: LS-E Νέος επισκευάσιμος τύπου τάνκ
« Απάντηση #225 στις: Ιουνίου 21, 2012, 22:19 »
Σωστά, το καρφί βγαίνει εύκολα με ένα λεπτό κατσαβιδάκι, εξολκεύοντας από τα πλαινά ανοίγματα.
Ακόμα κι αν χαλάσει όμως το καμμάτι υπάρχει διαθέσιμο σαν ανταλλακτικό.

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • H νεκροψία θα δείξει ....
« Απάντηση #226 στις: Ιουνίου 21, 2012, 22:54 »
Το δουλεύω έτσι από χθές , μαζί με το τανκ . Από εκεί βγαίνει ένα φυτιλάκι και ακουμπά στα μακρύτερα .
Μέχρι στιγμής δουλεύει καλά και χωρίς διαρροές  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος gewre

• 649
    • Παρουσιάσεις και κριτικές ειδών ηλεκτρονικού καπνίσματος
« Απάντηση #227 στις: Ιουνίου 21, 2012, 23:12 »
Εγώ πάλι ρε παιδιά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με το εργαλείο.
το έχω πάνω από μήνα σχεδόν αποκλειστικά με ελάχιστες εξαιρέσεις για λίγες μέρες ή ώρες με CE4+ και λίγο με Α2Τ.
Έχω κάνει 3 φυτίλια τροφοδοσίας και όλα δουλέψανε άψογα.
Έχω αλλάξει πάνω από 15 γαζο - φυτιλο- αντιστάσεις και όλες λίγο πολύ δουλέψανε καλά.
Πλέον έχω αφήσει τον C για καβάντζα και δε σκέφτομαι να αγοράσω τον Α2Τ που βλεφάριαζα.
Δεν έχω διαρροές ακόμα τουλάχιστον. Δεν έχω δει καμία φθορά. Αν και το έχω κακοποιήσει με πολλούς τρόπους δεν έχει σημάδια και γρατσουνιές. Αν και πολλές φορές σφίγγω αρκετά, δεν έχω προσέξει διαφορά στα σπειρώματα.

Δε ξέρω πως δουλεύει αυτός με τις καινούργιες βίδες αλλά σίγουρα σκέφτομαι να πάρω και δεύτερο κομμάτι από τον παλιό.

Αν είχε τροφοδοσία αέρα από κάτω νομίζω ότι θα ήταν ότι καλύτερο, αλλά και πάλι με δεδομένη την τιμή του νομίζω ότι είναι ο καλύτερος σε σχέση απόδοσης - τιμής. Φυσικά για όσους δε θέλουν το σφουγγάρι και προτιμάνε το τανκ και τον λίγο ψυχρότερο ατμό.

Αποσυνδεδεμένος casperino99

• *
  • 85
« Απάντηση #228 στις: Ιουνίου 22, 2012, 01:26 »
Η πρώτη μου απόπειρα σήμερα στέφθηκε απο απολυτη αποτυχια..  :eyesplash:

Θελει πολλά πειράματα, θα πάρω και άλλο mesh γιατι με αυτο της συσκευασίας δε φτάνει, και βλέπουμε.Τωρα κατάλαβα ολους οσους είναι υπερ του κλασικού Α2!  8)

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #229 στις: Ιουνίου 22, 2012, 01:28 »
δεν μπορω να καταλαβω, τι δε φτιαχνεις σωστα.... :(

« Απάντηση #230 στις: Ιουνίου 22, 2012, 01:34 »
Η πρώτη μου απόπειρα σήμερα στέφθηκε απο απολυτη αποτυχια..  :eyesplash:

Θελει πολλά πειράματα, θα πάρω και άλλο mesh γιατι με αυτο της συσκευασίας δε φτάνει, και βλέπουμε.Τωρα κατάλαβα ολους οσους είναι υπερ του κλασικού Α2!  8)

το mesh είναι για να σφηνώνει το φιτίλι μέσα στο καρφί
δεν θέλει σε όλο το μήκος,από "ζώνη" ως και το μήκος του καρφιού μάξ

Αποσυνδεδεμένος casperino99

• *
  • 85
« Απάντηση #231 στις: Ιουνίου 22, 2012, 02:37 »
Εχω δει βιντεο για το σεταρισμα, νομιζω οτι δεν πετυχαίνω το mesh, και δεν τροφοδοτείται σωστα. Καμια σχεση με την αποδοση και το ντουμανι που πετυχαίνω και το σεταρισμα του rcamizer(τυπου Α2) που ηδη εχω.

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #232 στις: Ιουνίου 22, 2012, 02:44 »
το ντουμανι του rca, κ του βυσμα δεν προκειται να το πετυχεις... ;) στο λεω επειδη τους εχω, οπως εχω κ α2τ, κ απλο.
προσπαθησε να στριψεις σωστα το μεσαιο σου φυτιλακι..
εγω στον α2τ χρησιμοποιω 2αρι φυτιλι στη μεση. τυλιγμα με ενα κομματακι μες.... να περισσευει κατω 2 χιλιοστα κ να περναει μεσα στο καρφακι σχετικα γλυκα.
πατημα απαλα μεχρι να το νιωσεις να ακουμπαει παμω στην αντισταση.\οτι σου περισευει, κοψιμο φαλτσα με εναν νυχοκοπτη.
κανε κ ενα λουκι μετα περνοντας μια καρφιτσα μεσα..να κανει διοδο.
ποτισε το καλα με υγρο οπως κ το φυτιλι της αντιστασης κ δωσε γκαζια.

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• **
  • 439
« Απάντηση #233 στις: Ιουνίου 24, 2012, 11:57 »
Δεν ξερω τι κανω λαθος γ..
Τις προαλες κανω νεα αντισταση οπως με ειχε βολεψει 2φ (2χιλ) και 5σ (0,15) και ηταν ψοφιος σε σχεση με το ιδιο σεταπ τις προηγουμενης φορας. Καμια σχεση με το ντουμανι που εβγαζε στο προηγουμενο μου σεταπ. Δεν μπορω να καταλαβω.. Ηταν απλα τυχη?
Τελοσπαντων λεω..
Μετα απο αρκετες αλλες δοκιμες φτιαχνω τελικα μια αντισταση 5φ (1χιλ) και 4σ (0,15) και ''πουφ...'' παει παλι σφαιρα και πολυ ντουμανι και μια μερα ετσι μεχρι στιγμης δεν εχει πεσει η αποδοση. Οποτε ειμαι εδω τωρα.
Απλα ευχομαι οταν ερθει η στιγμη να ξαναφτιαξω το ιδιο σεταπ να εχω τα ιδια ακριβως αποτελεσματα.
Τα φιτιλια λιγο μακρυα κομμενα ισα ισα να γλυφουν το μεταλλο.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #234 στις: Ιουνίου 24, 2012, 23:52 »
Έτσι ακριβώς.... τα 5Φx1mm και 4Σx0.15 είναι το καλύτερο σετάπ με 0.15 σύρμα  :thumpup: και πιστέψτε με έχω δοκιμάσει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς.... με 5Σ το 0.15 οδηγεί σε "τσιμπημένες" αντιστάσεις που δεν αποδίδουν καλά, ειδικά μολίς στρώσει το σύρμα και ανέβει λίγο είναι για κλάματα....

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• **
  • 439
« Απάντηση #235 στις: Ιουνίου 25, 2012, 00:32 »
Το 5Φx1mm και 4Σx0.15 τι αντισταση περιπου σε σε ohm δινει για να ξερουμε?
Και τι αντισταση δινει το 2Φx2mm και 5Σx0,15?
Update..
Με εναν ωραιο υπολογιστη που μου εστειλε συμφορουμιτης βλεπω πως η πρωτη βγαινει περιπου στα 2ohm και η δευτερη στα 2,95  :idiot1:, αν εβαλα ολα τα στοιχεια σωστα.
Αρα λογικη ηταν η ψοφια αποδοση που ειχα στο προηγουμενο σεταπ.. απλα σε μια φαση δουλευε μιλαμε φανταστικα.. για καποιους ανεξηγητους λογους  :))..
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 25, 2012, 01:14 από NewHolborn »

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #236 στις: Ιουνίου 25, 2012, 01:11 »
To πρώτο δίνει κάτι λιγώτερο από 2Ω ενώ το άλλο σίγουρα πάνω από 2.5Ω. Το 2Φx2mm μπορείς να το δοκιμάσεις με 4 σπείρες, είναι κάπου κοντά στο προηγούμενο (εξαρτάται αν το φιτίλι είναι αφράτο η όχι). Γενικά οι 5 σπείρες θέλουν λίγο πιο χοντρό σύρμα, με 0.17 έχει ενδιαφέρον....

Αποσυνδεδεμένος stud_29

• **
  • 266
« Απάντηση #237 στις: Ιουνίου 25, 2012, 01:22 »
εχω κανει 2φ(2χιλ) 8 σπειρες (αν θυμαμαι καλα)με madwire 0,15 ,2 ωμ,1φ τυλιγμενο με πλεγμα και ορινγκ για να ανυψωσω τις τρυπουλες αερισμου τις οποιες εχω καθετα στην φυτιλοαντισταση..το εχω στο vmax 3,2-3,4 ντουμανι αρκετα καλο,γευση δεν μου πολυαρεσε και χτυπημα πολυ λιγο..τι να πω ισως κανω κατι λαθος..εχω κανει κ με αλλα συρματα αλλα με αυτο ειδα τα καλυτερα αποτελεσματα...

Αποσυνδεδεμένος nikoshat

• **
  • 169
  • Χαμογελάστε σήμερα...το αύριο θα είναι χειρότερο.
« Απάντηση #238 στις: Ιουνίου 27, 2012, 12:41 »

Ναι απ οτι εχω καταλαβει πρεπει να βρεθει η ισοροπια μεταξυ ντουμανιου και χτυπηματος.
Οταν εχεις πολυ ντουμανι δεν εχεις χτυπημα και γευση, και το αναποδο.

Εγω εχω μια αλλη απορια. Δοκιμασα να φτιαξω αντισταση με 0.20 συρμα αλλα δεν μου βγαινει με τιποτα. Ενω μετραω με το πολυμετρο αντισταση 1.7 - 2 Ωμ δειχνει να βραχυκυκλωνει.
Δοκιμασα και με μεγαλυτερο συρμα αλλα δεν λειτουργει. Οταν παταω το κουμπι ειναι νεκρο, και μολις ξεβιδωσω την μπαταρια (Ego-T - 1000ρα) αναβοσβηνει μερικες φορες και τελος. Δεν μπορεσα να βρω ακρη.
Ξερει κανεις  κατι πανω σ'αυτο?

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • H νεκροψία θα δείξει ....
« Απάντηση #239 στις: Ιουνίου 27, 2012, 12:47 »
NiCrome σύρμα ;
Πόσες σπείρες , φυτίλια , πάχος φυτιλιου ;
Πάνω σε καρφίτσα τα τύλιξες ;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360398 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1027 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450763 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110943 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375399 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328502 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6467 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15327 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29403 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99991 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F